Ερωτήσεις Auto Επισκευή

Όταν μεγαλώσει άνδρες ανταποκρίνονται, είτε πρόκειται για το NFL, Ποδήλατα, Μπέιζμπολ, γυναίκες (φυσικά!) και τα αυτοκίνητα. Από τα τελευταία high-end αυτοκίνητα με τις δικές τους sedan ή pickup μετατρέψιμες ή φορτηγό, υπάρχει μια σειρά από τύπους αυτοκινήτων για να μιλήσουμε για. Δεν χρειάζονται περίπλοκα, έτσι δεν είναι;! Στη συνέχεια, από προεπιλογή, πολλές από τις φορές η κουβέντα καταλήγει άτολμος για την επισκευή αυτοκινήτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοκίνητά τους και ούτω καθεξής. Εδώ είναι μερικές κοινές ερωτήσεις που σχετίζονται με την επισκευή αυτοκινήτων.

Συχνές Ερωτήσεις Auto Επισκευή και Απαντήσεις

Q # 1: Τι είναι τα πράγματα στη λίστα ελέγχου συντήρησης του αυτοκινήτου θα πρέπει να δείτε πριν πάρετε το αυτοκίνητο έξω από το δρόμο;

Απάντηση
Το πρώτο πράγμα, το οποίο είναι η πιο προφανής είναι ο έλεγχος των καυσίμων. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό καύσιμο στη δεξαμενή και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στη μπαταρία. Είναι καλό να ελέγξετε αν η μπαταρία του αυτοκινήτου έχει φορτιστεί αρκετά, προτού να πάρετε το αυτοκίνητο έξω από το γκαράζ. Θα είναι μια καλή ιδέα να ελέγξει το επίπεδο του ψυκτικού υγρού, αν θα πρόκειται για μια μεγάλη εκστρατεία. Τέλος, να δούμε αν τα τακάκια των φρένων είναι στη σωστή σειρά.

Q # 2: Τι πρέπει να είναι η διάρκεια της δράσης, όταν μπορείτε να πάρετε ένα ελαφρύ κινητήρα ελέγχου στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας;

Απάντηση
Το φως του κινητήρα ελέγχου ανάβει μόνο όταν υπάρχει κάτι λάθος σε σχέση με τον κινητήρα. Εάν έχετε δοκιμάσει τον έλεγχο και τον καθορισμό των πιθανών λύσεων στο πρόβλημα αυτό, τότε η τελευταία λύση είναι να το πάρετε σε ένα μηχανικό. Θα λύσουμε το πρόβλημά σας αναλύοντας τι ακριβώς είναι το πρόβλημα. Σε αρκετές περιπτώσεις το πρόβλημα μπορεί να μην είναι πολύ σοβαρό, αλλά αυτά τα προβλήματα το αυτοκίνητο θα πρέπει να επιλυθούν κάποια στιγμή.

Q # 3: Όταν το αυτοκίνητο που λαμβάνονται για τον μηχανικό, είναι υποχρεωτικό να ακολουθήσει όλες τις υποδείξεις και τις συστάσεις;

Απάντηση
Αν έχετε μια δίκαιη ιδέα για το τι αναφέρει το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το κάνετε μακριά με τα περιττά «πρόσθετα», που προτείνεται από τον μηχανικό. Είναι προφανές ότι ο μηχανικός και ο σύμβουλος θα λάβει πρόσθετα έσοδα, αν παρασυρθούν σε πάρει τα add-ons. Ως εκ τούτου, δεν είναι σίγουρα ένα πρέπει να τηρούν κάθε πρόταση ή πληροφορίες επισκευής αυτοκινήτων που έδωσε.

Q # 4: Πότε είναι η σωστή στιγμή για να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής των ελαστικών;

Απάντηση
Κορδόνια δει μέσα από το καουτσούκ, τα ελαστικά με τη φθορά του πέλματος και εξογκώματα, συχνά τρυπήματα και κάμποσα είναι οι ενδείξεις ότι θα πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά. Αν υπάρχει ένα μικρό ποσό του πέλματος των ελαστικών του αυτοκινήτου σας, ήρθε η ώρα να τους αντικαταστήσουν.

Q # 5: Τι θα μπορούσε να είναι ο λόγος για squeaky φρένα; Μήπως αυτό σημαίνει ότι τα τακάκια φρένων έχουν ένα πρόβλημα;

Απάντηση
Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα ότι τα τακάκια των φρένων σας μπορεί να φθαρεί ή δεν υπάρχει αρκετό υγρό φρένων. Πιθανώς να πρέπει να ελεγχθεί.

Q # 6: Γιατί δεν τη μίζα μανιβέλα; Ή με απλά λόγια γιατί δεν είναι το αυτοκίνητο αρχίζει;

Απάντηση
Σε αυτή την περίπτωση, το πρόβλημά σας θα μπορούσε να είναι μια νεκρή μπαταρία. Για να ελέγξετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπαταρία tester. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε εάν η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι νεκρός ή σε κατάσταση λειτουργίας. Αν η μπαταρία είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να είναι η οθόνη εκκίνησης θα πρέπει να θεωρηθεί για οποιοδήποτε σφάλμα, μαζί με τα καλώδια εκκίνησης και δραστηριότητες που συνδέονται με αυτήν.

Λοιπόν, δεν μπορείτε πραγματικά να ασχοληθεί με όλα τα ζητήματα επισκευής αυτοκινήτων με μία κίνηση και στην πραγματικότητα θα είναι πραγματικά μια σκληρή ζητήσει να το κάνουμε αυτό! Ωστόσο, μπορώ να σκεφτώ εκτιμήσεις επισκευής αυτοκινήτων που πρέπει να έχουμε κατά νου κατά τη διάρκεια μιας επισκευής αυτοκινήτων ειδικά όταν λαμβάνεται σε έναν μηχανικό.

Ανέκδοτα χώρια, επισκευής αυτοκινήτων ασφάλιση είναι μια άλλη πτυχή που είναι σημαντικό όταν πρόκειται για την επισκευή αυτοκινήτων. Αλλά ασφάλιση αυτοκινήτου θα τεθεί σε εικόνα μόνο αν το αυτοκίνητό σας υφίσταται σοβαρές βλάβες που οφείλονται σε οποιαδήποτε περίσταση, όπως ένα ατύχημα ή τους ομοίους.

Έτσι όλα σε όλους ό, τι ερωτήσεις έρχονται κατά τη διάρκεια της επισκευής αυτοκινήτων, εξαρτάται από το πώς χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο και πόσο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να το διατηρεί! Όλα τα καλύτερα!

Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης
Δυναμό Διάγνωση Πρόβλημα
Αιτίες της Squealing θορύβου κατά την οδήγηση
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Best MP3 Player Κριτικές
Αντιμετώπιση προβλημάτων αυτοκινήτου
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;

Leave a Reply