Ζωγραφική Spray

Είτε θα πρέπει να ζωγραφίσει το αυτοκίνητο ή τα έπιπλά σας, το έργο σας θα είναι πολύ λιγότερο ακατάστατο και ακόμη ευκολότερο αν εφαρμόσετε ένα σπρέι βαφής. Δεν είναι μόνο αυτό ένα διασκεδαστικό γεμάτη δραστηριότητα, είναι σχετικά χωρίς προβλήματα. Όταν πρόκειται για έργα ζωγραφικής, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν πιστόλια, χάρη στο πλεονέκτημα της χωρίς προβλήματα εφαρμογή των χρωμάτων ψεκασμού. Αυτά τα ψεκαστικά χρωμάτων χρησιμοποιούν συμπιεσμένο αέριο για την εφαρμογή χρώματος πάνω στην επιφάνεια. Είτε είστε ζωγραφική ζωγραφική επίπλων ή ένα αυτοκίνητο, που αναζητούν σε μικρές λεπτομέρειες σίγουρα θα σας βοηθήσει να πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιούν σπρέι βαφής για έργο ζωγραφικής σας, εδώ είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Εφαρμογή του σπρέι βαφής

Ψεκάστε ζωγραφική τεχνική είναι αρκετά δημοφιλής, καθώς παρέχει άριστα αποτελέσματα, όταν πρόκειται για το τέλειο φινίρισμα και την ομαλότητα, αλλά και για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζωγραφίσει με ένα σταθερό χέρι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παλιές φόρμες έτοιμοι. Θα πρέπει επίσης να είναι έτοιμη με μια μάσκα και ένα ζευγάρι καλά γάντια, όπως το αναπνευστικό σύστημα σας θα μπορούσε να πάρει επηρεαστεί λόγω της εισπνοής των αναθυμιάσεων. Έτσι, αν έχετε αναπνευστικά προβλήματα, θα ήταν καλύτερα να το αφήσει να κάνει ένας επαγγελματίας. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν προστατευτικά γυαλιά για να προστατεύουν τα μάτια σας από τη βαφή. Καλύψτε τα μαλλιά σας πάρα πολύ. Σε περίπτωση που το χρώμα ή το αστάρι hits δέρμα σας να ξεπλύνετε καλά.

Πώς να σπρέι βαφής

Εάν ξέρετε πώς να σπρέι βαφής, μπορείτε να δημιουργήσετε μεγάλα έργα τέχνης με δοχεία αεροζόλ σπρέι βαφής. Πολλοί καλλιτέχνες γκράφιτι χρησιμοποιούν δοχεία αεροζόλ σπρέι βαφής για το σκοπό αυτό. Τα χρώματα ψεκασμού χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο για τα έργα ζωγραφικής για το σπίτι. Είτε έργο ζωγραφικής σας περιλαμβάνει την εφαρμογή ενός σπρέι βαφής για πλαστικό, μέταλλο ή ξύλο, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και στεγνή. Για μια μεταλλική επιφάνεια που έχει ήδη βαμμένα, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα γυαλόχαρτο για να απαλλαγούμε από το παλιό χρώμα. Αν υπάρχουν μέρη όπου δεν θέλετε να εφαρμόσετε χρώμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει αυτές τις περιοχές. Μόλις τελειώσετε την λείανση της επιφάνειας, χρησιμοποιήστε ένα πανί από μικροΐνες και σκουπίστε την επιφάνεια μόλις τριφτεί. Η επόμενη εργασία είναι να εφαρμόζεται το αστάρι. Ο εκκινητής θα βοηθήσει το χρώμα να συνδέσει καλά με την επιφάνεια. Έτσι, πάρτε το αστάρι και ψεκάστε ελαφρά πάνω από το μέρος. Από τη στιγμή που θα πρέπει να χρησιμοποιούν περισσότερα από ένα παλτό, κάνει βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει εύλογο χρονικό διάστημα για κάθε στρώση πριν εφαρμοστεί για να στεγνώσει σωστά. Προσπαθήστε να κρατήσετε κάθε στρώση αστάρι ωραίο και το φως. Τώρα έρχεται το τελικό στάδιο, η πραγματική ζωγραφική. Όπως συνιστάται παραπάνω, βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει την επένδυση ομοιόμορφα με ένα σταθερό χέρι. Δεν θα θέλετε να καταλήξετε με ανώμαλο χρώμα σε ορισμένες περιοχές.

Δύο ή τρεις στρώσεις ορθή εφαρμογή του χρώματος πρέπει να είναι επαρκής. Είναι πάντα καλύτερο να ζωγραφίσει τις πλευρές και τον πυθμένα της επιφάνειας πριν από την πρόοδο προς την κορυφή. Να βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει επαρκή χρόνο για το χρώμα να στεγνώσει ανάμεσα στα φρέσκα παλτά. Μόλις οι στρώσεις χρώματος έχουν στεγνώσει θα πρέπει να είναι υγρή άμμο και πάλι. Αυτό θα περιλαμβάνει τη χρήση της σταδιακά βαρύτερο χονδραλεσμένος γυαλόχαρτο από 800 έως περίπου το 2000. Αυτό βοηθά στο να διασφαλιστεί ότι οι επιπτώσεις των βαρέων χεριού κατά την εφαρμογή των στρώσεις χρώματος είναι τελικά απομακρυνθεί. Αυτό θα πρέπει να δώσει ένα ωραίο και γυαλιστερή λάμψη και λάμψη στην επιφάνεια. Κυρίως θα βρείτε ένα ζευγάρι από γρατσουνιές στην επιφάνεια, λόγω της χρήσης των βαρύτερων κόκκωση γυαλόχαρτο. Αν βρείτε τέτοια γρατσουνιές, χρησιμοποιήστε ένα τρίψιμο ένωση να βοός μέχρι την επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε ένα γυαλιστικό για να προσθέσετε λάμψη και γυαλάδα.

Αυτό ήταν κάποιες πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε σπρέι βαφής. Κάντε ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και προφυλάξεις. Ελπίζω ότι έχετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ επιδίδεται σε αυτή την ευχάριστη δραστηριότητα ζωγραφική.

Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων
Τα φώτα φρένων δεν Εργασίας
Σκιάδιο αντικατάσταση
Φρένο κόστος επισκευής
Προβλήματα Δυναμό αυτοκινήτου
Ηλιακός φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα
Top Brands Wax αυτοκινήτου
Προβλήματα αυτοκινήτου
Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player

Leave a Reply