Ζωγραφική Vinyl για Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Vinyl χρώμα μπορεί να δώσει το αυτοκίνητό σας μια νέα ματιά (καλά, τουλάχιστον από το εσωτερικό). Και περισσότερο από αυτό, θα πάρετε ότι καλή αίσθηση κατά την οδήγηση του αυτοκινήτου σας. Μπορείτε να πάρετε το χρώμα ταμπλό που πάντα ήθελε να έχει. Αν θέλετε να κάνετε μια προσιτή makeover στο αυτοκίνητό σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε για τη ζωγραφική το εσωτερικό, ειδικά το ταμπλό, πάνελ των θυρών, δερμάτινα είδη και άλλα πλαστικά περιοχές. Υπόσχεται να δώσει εσωτερικούς χώρους σας μια νέα ζωή. Για να κάνετε την εργασία βαφής, το μόνο που χρειάζεται είναι μια τεχνογνωσία γι ‘αυτό και κάποιο υλικό.

Πώς να Paint Εσωτερικών αυτοκινήτου με Vinyl

Πρώτα απ ‘όλα, να ζωγραφίσει το ταμπλό, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις περιφερειακές συσκευές, όπως τα πόμολα ταχυτήτων, χειριστήρια ραδιοφώνου, τασάκι, αεραγωγών θέρμανσης, κλπ. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να τα πλύνετε με ζεστό νερό και σαπούνι. Βεβαιωθείτε ότι θα στεγνώσει καλά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φυσητήρα για να στεγνώσουν, αν είναι ανάγκη. Στη συνέχεια, με ένα καθαρό πανί και νερό και σαπούνι, πλύνετε το ταμπλό, το τιμόνι, τα πόμολα, et al. Μπορεί να χρειαστεί να βουρτσίζετε λίγο πιο δύσκολο, ίσως με ένα scrub για να απογειωθεί το χώμα σωστά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το ταμπλό και στεγνώστε με ένα καθαρό πανί.

Αν δεν θέλετε μερικές περιοχές για να πάρει βαμμένο, μπορείτε να εφαρμόσετε κολλητική ταινία του ζωγράφου σε τομείς όπως μετρητή ραδιόφωνο, χρώμιο, κολλητική ταινία κλπ. ζωγράφου είναι η καλύτερη για αυτά τα είδη των θέσεων εργασίας, δεδομένου ότι μπορούν να αποκολλάται εύκολα και επίσης δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα. Για την εφαρμογή χρωμάτων πάνω από σκληρό πλαστικό περιοχές, κατ ‘αρχάς, μπορεί να χρειαστεί να το τρίψετε απαλά με ένα λεπτό γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μαλακό, στεγνό πανί, σκουπίστε τη σκόνη που παράγεται από το γυαλόχαρτο. Αργότερα, δώστε ένα δεύτερο χέρι για να το με ένα βρεγμένο πανί, τα οποία θα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σκόνη πάνω του. Τέλος, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί και οινόπνευμα, σκουπίστε το πλαστικό και το ταμπλό (αν είναι από πλαστικό), θα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει υπόλειμμα σε αυτό απολύτως.

Επόμενη είναι η πραγματική ζωγραφική μέρος του αυτοκινήτου. Πριν ξεκινήσετε με τη ζωγραφική, να είναι σίγουρος ότι έχει στεγνώσει έτσι ώστε το χρώμα κολλάει σε αυτό αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε ένα καλό αστάρι ποιότητας για τις περιοχές που θέλετε να βάψετε. Διαβάστε την κατεύθυνση του κατασκευαστή για καλύτερα αποτελέσματα. Μια άλλη σημαντική πτυχή εδώ είναι το είδος της βαφής που θα χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε να βάψετε πλαστικά, χρησιμοποιήστε ένα χρώμα το οποίο είναι κατάλληλο για πλαστικά και το ίδιο και για άλλα υλικά. Πλαστικά χρώματα Vinyl μπορεί να παράγει καλύτερα αποτελέσματα για αυτό. Και για να ζωγραφίσει το ταμπλό, μπορείτε να κάνετε χρήση του χρώματος ταμπλό βινύλιο. Για το χρώμα πάρα πολύ, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για καλύτερα αποτελέσματα.

Αν σκέφτεστε να ζωγραφική ταπετσαρίας των καθισμάτων του αυτοκινήτου σας, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό προϊόν για αυτό, δεδομένου ότι υπάρχουν εκεί έξω προϊόντα ειδικά για τους σκοπούς αυτούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμα βινυλίου ταπετσαρία για αυτό. Μετά την εφαρμογή του χρώματος, αφήστε το να στεγνώσει καλά, ανενόχλητοι. Αφήστε τα παράθυρα κάτω, έτσι ώστε να στεγνώσει σωστά. Μπορεί να χρειαστούν 24 ώρες ή περισσότερο για τη βαφή να στεγνώσει. Και εδώ είστε. Μετά το βάψιμο, οι εσωτερικοί χώροι πρέπει να ψάχνει μάλλον σαν εκείνη του ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Τοποθετήστε τα πίσω περιφερειακά, τα οποία θα είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα. Μετά την εγκατάσταση, ελέγξτε τα στοιχεία ελέγχου για να βεβαιωθείτε ότι δουλεύουν σωστά. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αλλάξετε το αυτοκίνητό σας εσωτερικό σχεδιασμό.

Τι Χρώματα στη χρήση;

Κανείς δεν θα σκεφτόταν της ζωγραφικής το εσωτερικό του ένα νεότερο αυτοκίνητο. Μπορείτε να το κάνετε μόνο εάν θέλετε να φωτίσει το εσωτερικό λίγο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε duplicolor χρώμα βινυλίου ή βινυλίου σπρέι βαφής για την εργασία. Τα περισσότερα από τα διαθέσιμα χρώματα για αυτές τις θέσεις εργασίας έρχεται σε σπρέι, ως εκ τούτου, γίνεται απλούστερη για να σπρέι βαφής. Εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων να πάρετε μια νέα ζωή με αυτό. Ανάλογα με την απόχρωση που θέλετε, να εφαρμόζετε πολλαπλές στρώσεις, εφόσον απαιτείται. Οι περισσότερες στρώσεις θα εφαρμόσει την πιο σκούρα θα είναι η σκιά. Ενώ η βαφή με ψεκασμό, κρατήστε το ακροφύσιο σε απόσταση περίπου 16 έως 18 ίντσες και να εφαρμοστεί σε μια ομαλή πίσω-και-εμπρός κίνηση.

Τιμές δουλειά αυτοκινήτου χρώμα μπορεί να είναι σχετικά υψηλότερες, έτσι ώστε να μπορεί να εξετάσει το κάνουμε στο σπίτι που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πολλά. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας της ζωγραφικής εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με το βινύλιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την κατάλληλη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, ειδικά το χρώμα, λαμβάνοντας μερικές απλές προφυλάξεις όπως η προστασία του αυτοκινήτου από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία, την προστασία του ταμπλό, κλπ. Χρησιμοποιώντας μια ηλιόλουστη παράθυρο αποκλειστής μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό. Αν ληφθεί κατάλληλη φροντίδα, το χρώμα θα διαρκέσει για χρόνια.

Ευθυγράμμιση τροχών Κόστος
Προφυλακτήρας κόστους επισκευής
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή
Σύγκριση Car Wax
Airless βαφής και όπλα
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Εμπρός ευθυγράμμιση των τροχών
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Εκτίμηση Paint Job
Διακοσμητικά Πατάκια αυτοκινήτου

Leave a Reply