Ηλεκτρικά παράθυρα δεν Εργασίας

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των σύγχρονων χαρακτηριστικών και λειτουργιών που ενσωματώνονται στα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται σήμερα. Μερικά χαρακτηριστικά είναι για την ασφάλεια των αυτοκινήτων και κάποια για την πολυτέλεια και την άνεση. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό για ευκολία είναι ηλεκτρικά παράθυρα, το οποίο έρχεται εγκατασταθεί σχεδόν σε κάθε αυτοκίνητο σήμερα. Δεδομένου ότι αυτό είναι μια ηλεκτρική τεχνολογία, μπορεί να έχει κάποια προβλήματα με την ομαλή λειτουργία την πάροδο του χρόνου. Ηλεκτρικά παράθυρα δεν εργάζονται είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθεί ταλαιπωρία. Με κάποια βασική διάγνωση, θα είναι σε θέση να προσδιορίσει πού έγκειται το πρόβλημα στο σύστημα ηλεκτρικών παραθύρων. Στη συνέχεια, πρόκειται να συζητήσουμε περισσότερα για μερικά βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων στην επισκευή παράθυρο του αυτοκινήτου εξουσία.

Ηλεκτρικά παράθυρα δεν Εργασία – Προβλήματα

Αν υπάρχει μια δυσλειτουργία των παραθύρων και στις δύο πλευρές, η πρώτη δυνατότητα μπορεί να είναι μια defunct ασφάλεια. Σημειώστε ότι αν μόνο ένα παράθυρο δεν λειτουργεί, τότε το πρόβλημα είναι κάπου αλλού, και όχι η ασφάλεια. Εδώ το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμη και ένα ελαττωματικό διακόπτη, αποσύνδεση καλωδίων, ή μια κακή κινητήρα. Αν και τα δύο παράθυρα δεν φαίνεται να λειτουργούν καθόλου, το πρόβλημα μπορεί να είναι ακόμη και στο ρελέ. Σε περίπτωση που τα παράθυρα κινούνται πολύ αργά, θα πρέπει να πάρετε το παράθυρο κομμάτια λίπανση για ομαλή λειτουργία. Ο μηχανισμός παραθύρου μπορεί να είναι ευθυγραμμισμένα οφείλεται στην συνεχή τριβή με το γυαλί. Το ακόλουθο αποτελείται από περίπου βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων για ηλεκτρικά παράθυρα.

Ηλεκτρικά παράθυρα δεν Εργασία – Αντιμετώπιση προβλημάτων

Για πρόσβαση στο παράθυρο ισχύος ηλεκτρικού ρύθμιση, θα πρέπει να πάρουν τα εσωτερικά πάνελ των θυρών. Για να ελέγξετε αν το πρόβλημα είναι στην ασφάλεια? Γυρίστε την ανάφλεξη, αλλά όχι ο κινητήρας, και πατήστε το κουμπί παράθυρο. Εάν υπάρχει κακή θρυαλλίδα, δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση στα παράθυρα. Αν η ασφάλεια είναι καλή, θα υπάρξει κάποια κίνηση? Ακόμα και ακριβώς μια φαρέτρα του παραθύρου. Εάν είστε βέβαιοι ότι η ασφάλεια είναι κακό, θα πρέπει να ανοίξετε το κουτί των ασφαλειών και να επαναφέρετε την ασφάλεια.

Ελέγξτε την καλωδίωση του πλήρους συστήματος, εφόσον κάθε καλώδιο έχει χαλαρώσει ή έχει αποσυνδεθεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονωτική ταινία για να εξασφαλίσει συνδέσεις καλωδίων. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξουν να αντικαταστήσουν τους διακόπτες των ηλεκτρικών παραθύρων. Κακή απόδοση παράθυρο εξουσία μπορεί να οφείλεται σε βρώμικα και φθαρμένα διακόπτες. Αφαιρέστε το συγκρότημα που στεγάζει το διακόπτη, αφαιρέστε τις παλιές διακόπτες, καθαρίστε το μπλοκ, και να εγκαταστήσετε νέα διακόπτες. Ένα άλλο βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι να αφαιρέσετε τα τερματικά jumper και ρελέ, και να πάρει το jumper αντικατασταθεί.

Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι από κατάλληλες συνδέσεις στον κινητήρα. Αν όλες οι συνδέσεις είναι εντάξει, θα πρέπει να πάρει ο κινητήρας παράθυρο αντικατασταθεί. Χαλαρώστε τις βίδες που στερεώνουν τον κινητήρα στο πάνελ της πόρτας, και να την αντικαταστήσει με ένα νέο. Χρησιμοποιήστε ένα πολυ-μετρητή για να ελέγξετε αν το νέο δουλεύει μια χαρά, και εγκαταστήστε ξανά το πάνελ πίσω πόρτα. Παράθυρο κινητήρες είναι διαθέσιμα σε μόλις περίπου $ 50 σε οποιοδήποτε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Μια άλλη δυνατότητα του προβλήματος του το παράθυρο του αυτοκινήτου δεν είναι σε καλό δρόμο είναι μια κακή ρυθμιστής. Σε αυτή την περίπτωση, θα ακούσετε το τρέξιμο κινητήρα, αλλά το παράθυρο δεν θα λειτουργούν όπως αναμένεται. Εδώ, θα πρέπει να πάρει η ρυθμιστική αρχή αντικατασταθεί.

Αυτές είναι μερικές από τις βασικές συμβουλές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση των προβλημάτων που σχετίζονται με ηλεκτρικά παράθυρα δεν λειτουργεί. Σημειώστε ότι αν δεν είστε σίγουροι για τις τεχνικές λεπτομέρειες της ρύθμισης παράθυρο εξουσία, είναι καλύτερα να πάρετε το αυτοκίνητο κατευθείαν στο κατάστημα επισκευής αυτοκινήτων ή το showroom. Διάγνωση των πραγματικών προβλημάτων που σίγουρα θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος επισκευής που θα δαπανηθεί για τις υπηρεσίες μηχανικού αυτοκινήτων.

Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Μεταλλική Spray Paint
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
Προβλήματα Ενισχυτής
Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων
Bad συμπτώματα Δυναμό
Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου
Παράθυρα αυτοκινήτου δεν λειτουργούν
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα

Leave a Reply