Ηχομόνωση αυτοκινήτου

Αν είστε οδήγηση σπίτι από την εργασία και η μονάδα δίσκου είναι αρκετά μεγάλη, κανονικά θα αναμένουν ότι η βόλτα να είναι σιωπηλή και ειρηνική. Ωστόσο, πολλές φορές συμβαίνει ότι παρά το κλείσιμο των παραθύρων, μπορείτε να ακούσετε ακόμα θορύβους έξω από το αυτοκίνητο. Θόρυβοι μπορεί να είναι από τον κινητήρα, και από τις δονήσεις τμήμα αυτοκινήτων, όπως τον κορμό ή κουκούλα, πόρτες, πίνακες, κ.λπ., και ακόμη και εκτός κυκλοφορίας. Για να απαλλαγούμε από αυτό το πρόβλημα, η καλύτερη μέθοδος είναι πιθανόν να σκεφτεί για ηχομόνωση. Πριν προχωρήσω στα προϊόντα ηχομόνωση για τα αυτοκίνητα, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι ηχομόνωση αυτοκινήτων είναι στην πραγματικότητα.

Τι είναι Ηχομόνωση αυτοκινήτου;

Ηχομόνωση των οχημάτων είναι το έργο της με τη χρήση ορισμένων προϊόντων να μειώσει τους εξωτερικούς θορύβους που μπορεί να ακουστεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Πολλοί πιστεύουν ότι με τη χρήση ηχομόνωση, έξω από το θόρυβο μπορεί μόνο να μειωθεί και όχι να εξαλειφθεί εντελώς. Ηχομόνωση Automobile μπορεί ασφαλώς να συμβάλει στην ειρηνική και πολυτελές ταξίδι. Μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ήχου του ηχοσυστήματος και των ηχείων. Προϊόντα Ηχομόνωση κάνει τη δουλειά της απορρόφησης ερεθιστικό ήχους που προέρχονται από το εξωτερικό του αυτοκινήτου, καθιστώντας έτσι το εσωτερικό σιωπηλή. Τα υλικά για την απόσβεση ήχων περιλαμβάνουν ηχομόνωση σπρέι, αφρούς, χαλιά, κλπ. Στο επόμενο μέρος του άρθρου, θα συζητήσουμε περισσότερα για ηχομονωτικά υλικά.

Προϊόντα Ηχομόνωση αυτοκινήτου

Mats ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται για το σκοπό της ηχομόνωσης σε αυτοκίνητα και φορτηγά. Φτιάχνονται χρησιμοποιώντας είτε στυρένιο-βουταδιένιο ή ασφαλτικό φύλλα. Τα χαλάκια Ηχομόνωση εγκατασταθεί σε οχήματα για τη μείωση των κραδασμών, με αποτέλεσμα την χαμηλή ή καθόλου θόρυβος από τα μέρη. Χρησιμοποιούνται κυρίως πάνω πάνελ, και απορροφούν δονήσεις, μετά την οποία οι δονήσεις μετατρέπεται σε θερμότητα. Μερικά από τα καλύτερα πατάκια διαθέσιμα σε καταστήματα αξεσουάρ αυτοκινήτων είναι Dynamat και Road Kill.

Σήμερα, οι ψεκασμοί ηχομόνωση εξετάζονται επίσης για τη μείωση της ποσότητας του ήχου στα αυτοκίνητα. Γενικότερα, προκειμένου να χρησιμοποιούν αυτές σπρέι, θα απαιτήσει ένα πιστόλι βαφής, καθώς και. Ψεκάζονται σε περιοχές όπου ψάθες δεν μπορούν να εγκατασταθούν. Πάνελ των θυρών είναι οι πιο κοινές θέσεις όπου χρησιμοποιούνται αυτά τα σπρέι.

Φύλλα αφρού είναι άλλες καλές επιλογές σε προϊόντα ηχομόνωση. Αυτά τα φύλλα χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο όπως ψάθες. Παρ ‘όλα αυτά, τη θέση τους στο πάνελ για το σκοπό της μείωσης και απορρόφησης κραδασμών, αντί της στροφής δονήσεις σε θερμότητα, όπως χαλιά κάνουν. Αυτά τα φύλλα αφρού απορρόφηση των κραδασμών και διανέμουν την πίεση καθ ‘όλη.

Υπάρχουν ακόμη και σπρέι αφρού διαθέσιμα σε καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Αυτά σε πιο αποτελεσματική στη μείωση ήχους που προέρχονται από δονήσεις των πάνελ. Το σπρέι αφρού ηχομόνωση ψεκάζεται ανάμεσα σε δύο φύλλα, μετά το οποίο στεγνώνει, παράγοντας έναν αφρό ο οποίος γεμίζει στις ρωγμές πάνελ. Ένα από τα πιο δημοφιλή σπρέι αφρού ηχομόνωση είναι φελιζόλ. Σημειώστε ότι οι καπνοί βγαίνουν από φελιζόλ σπρέι πιστεύεται ότι είναι επιβλαβής για την υγεία ενός ατόμου.

Μια άλλη μέθοδος ηχομόνωση είναι πολύ μικρές γιούτα, το οποίο είναι ένα λεπτό φύλλο ινών που απορροφούν σε ήχο. Ωστόσο, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι πολύ αποτελεσματική από άλλες μεθόδους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ένα καλό πράγμα για μικρο φύλλα από γιούτα, είναι ότι προσθέτουν συμβάλλουν στην πολυτέλεια του εσωτερικού χώρου. Αυτά τα φύλλα είναι εύκολα διαθέσιμες σε κάθε καταστήματα παροχής χαλί.

Αυτά είναι τα καλύτερα προϊόντα ηχομόνωση που μπορείτε να αγοράσετε, για να απαλλαγούμε από τους εξωτερικούς ήχους. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιηθούν δύο ή περισσότερες από αυτές τις μεθόδους, ώστε να έχουν μια αποδεκτή ποσότητα ηχομόνωση στο αυτοκίνητο. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε κιτ ηχομόνωση που περιλαμβάνουν χαλιά που προορίζονταν για το σκοπό αυτό. Ελπίζω ότι οι ανωτέρω πληροφορίες είναι χρήσιμες για την κατανόηση σχετικά με ηχομόνωση αυτοκίνητο και τις μεθόδους του.

Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Δέρμα Φροντίδα Seat
Πλένεται σπρέι βαφής
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία
Ελέγξτε τη μπαταρία αυτοκινήτου
Ποιος ανακάλυψε το CD Player
Αντιμετώπιση προβλημάτων μιας Οδόμετρο
Top 5 Best MP3 Players
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα

Leave a Reply