Ιπτάμενα αυτοκίνητα

Ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο μπορεί να λύσει αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ημέρα με την ημέρα η ζωή σας, αλλά είναι δυνατόν να αναπτύξει ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Βασικά, «ιπτάμενο αυτοκίνητο», ο όρος μπορεί να αναφέρεται σε αυτά τα αυτοκίνητα που διπλασιαστεί ως τα αεροσκάφη, καθώς και τα αυτοκίνητα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την πτήση. Το τελευταίο έχει πιο συχνά περιορίζονται στην επιστημονική φαντασία – η κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Η Jetsons» είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα της ίδιας.

Ιπτάμενα αυτοκίνητα γνωστός Roadable αεροσκαφών

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτό, αλλά η ανθρώπινη προσπάθειες για την ανάπτυξη αυτοκινήτων με την ικανότητα να πετούν μπορούν να αναχθούν στην εποχή που τα αεροπλάνα ήταν ακόμη εφευρεθεί. Πιο πρόσφατα, πολλές από αυτές τις απόπειρες έχουν δοκιμάσει επιτυχία, σε διάφορους βαθμούς όμως – και το τελικό αποτέλεσμα είναι τα αυτοκίνητα που μπορούν να πετάξουν (ή ίσως αεροσκάφη που μπορούν να κινούνται στο δρόμο.) Τεχνικά μιλώντας, ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο – που αναφέρεται επίσης ως ένα δρόμο-θέση αεροσκάφους ή οχήματος Προσωπικά Air (PAV), είναι ένα αεροσκάφος το οποίο μπορεί επίσης να ταξιδέψετε στο δρόμο. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα τέτοιων αυτοκινήτων που φέρουν – τα οποία καταφεύγουν σε κάποιο χειροκίνητο ή αυτόματο διαδικασία για την εναλλαγή μεταξύ των δύο τρόπων. Ενώ μερικά από αυτά τα μοντέλα έχουν τα εξαρτήματα που απαιτούνται για να πετάξει που συνδέονται με αυτά, και άλλα μοντέλα έχουν αποσπώμενα κομμάτια τα οποία μπορούν να διατηρηθούν στο αεροδρόμιο.

Η «Curtiss Autoplane» που αναπτύχθηκε από Glenn Curtiss και το «Sky φτηνό αυτοκίνητο» αναπτύχθηκε από τον Henry Ford ήταν μερικές από τις αξιοσημείωτες προσπάθειες ανάπτυξης του ιπτάμενα αυτοκίνητα στην ιστορία. Η πρώτη επιτυχής ανάπτυξη των αυτοκινήτων που φέρουν ήταν ο Aerobile – αναπτύχθηκε από Waldo Waterman στο 1930. Waterman έδειξε ιπτάμενο αυτοκίνητο του για πρώτη φορά στις 21 Μαρτίου, 1937. Τροφοδοτείται από μια μηχανή Studebaker, ο Aerobile είχε τη δυνατότητα να γκανιότα μέχρι μια μέγιστη ταχύτητα των 112 mph σε αέρα και 56 mph στο έδαφος. Περισσότερα μοντέλα για παρόμοιες γραμμές αναπτύχθηκαν κατά την περίοδο που θα ακολουθήσει, και η πρακτική συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Μερικά από τα αξιοσημείωτα παραδείγματα ιπτάμενα αυτοκίνητα που υπάρχουν σήμερα είναι Parajet Skycar, Terrafugia μετάβαση, Magic Δράκος Aircar, Milner AirCar, κ.λπ. Ομοίως, διάφορα άλλα μοντέλα όπως το Aero Skyblazer Haynes και Aerocar 2000 είναι επί του παρόντος στο στάδιο της ανάπτυξης – αναμένεται να χτυπήσει το δρόμο (καθώς και ουρανός) στο εγγύς μέλλον.

Πετώντας τα μελλοντικά αυτοκίνητα

Όταν έρθει σε «ιπτάμενα αυτοκίνητα του μέλλοντος», το πρώτο πράγμα που πρέπει να έρχονται στο μυαλό σας θα είναι ένα αυτοκίνητο με κινητήρα τζετ αυτοκινούμενα η οποία ξεκινά με μια κάθετη ανάταση και μύγες στον αέρα. Μια έννοια η οποία περιορίζεται σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όπως το Jetsons και The Last Starfighter, τελικά φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα μελλοντικά αυτοκίνητα που φέρουν είναι ακόμα σε στάδιο του σχεδιασμού τους, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί ως προς το πώς θα λειτουργήσει στο μέλλον; Μια ματιά στα περισσότερα από τα πρωτότυπα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής αποκαλύπτει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά – πρώτον, η απουσία ορατών μέσο πρόωσης (όπως στην περίπτωση του αεροπλάνου,) και το δεύτερο, η απουσία των τροχών. Αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι συνήθως χαρακτηρίζεται από κάθετη απογείωση και την προσγείωση. Η απουσία του τροχού τονίζει το γεγονός ότι αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι διαφορετική από τις οδικές μεταφορές-είναι σε θέση αεροσκάφη.

Ενώ η έννοια των αυτοκινήτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πέταγμα είναι στο στάδιο της ανάπτυξης της, η έννοια του δρόμου είναι σε θέση τα αυτοκίνητα που φέρουν είναι έτοιμο για απογείωση. Πολλές αμερικανικές εταιρείες βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης τέτοιων αυτοκινήτων τα οποία μπορεί να είναι στον αέρα. Terrafugia είναι μια τέτοια εταιρεία, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία της ανάπτυξης ιπτάμενο αυτοκίνητο του – η μετάβαση Roadable αεροσκαφών. Εάν οι εμπειρογνώμονες από την εν λόγω εταιρεία είναι για να το πιστέψει αυτό το αυτοκίνητο θα έχει την ικανότητα να πετούν πάνω από μια απόσταση 500 μιλίων με μία κίνηση, και ότι πάρα πολύ με μια απλή γαλόνι καυσίμου. Αν αυτό το αυτοκίνητο, ή κάποιο άλλο ιπτάμενο αυτοκίνητο, είναι να κάνει μαζική επίπεδο παραγωγής – θα είμαστε σε θέση να απαλλαγούμε από το ήμισυ των κυκλοφοριακών προβλημάτων μας στα σίγουρα.

Οδηγός MP3 Player Αγοραστή: Πώς να αγοράσετε ένα MP3 Player
Μοτέρ ανεμιστήρα αντίσταση
Πώς να Fix διαρροής πετρελαίου
Αυτοκίνητο Απομάκρυνση Dent
MP3 Player Οδηγίες: Πώς να εγκαταστήσετε ένα MP3 Player
Best Φίλτρο λαδιού
Προφυλακτήρας κόστους επισκευής
Αυτοκίνητο DVD players
Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτου
Top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου

Leave a Reply