Καθαρισμός Χαλιών αυτοκινήτου

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από τα χαλιά στο σπίτι τους, πληρώνουν λιγότερη προσοχή σε αυτά τα βρώμικα στο αυτοκίνητό τους. Εκτός από το να χαλάσει την εμφάνιση του εσωτερικού του αυτοκινήτου, δεν θεωρείται να είναι πολύ υγιές. Τάπητες αυτοκινήτου μπορεί να πάρει βρώμικο, ακόμη και με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή για να αποτραπεί η ίδια. Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του αυτοκινήτου για να πάρει βρώμικο, καθώς οι επιβάτες μεταφέρουν χώμα στα παπούτσια τους, ειδικά κατά τη διάρκεια των βροχών και χειμώνες. Η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί, αν τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα ταξιδεύουν πολύ με το όχημα αυτό. Έτσι, τακτικός καθαρισμός είναι η μόνη λύση για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι, οι επαγγελματίες μπορούν να προσληφθούν για αυτό το έργο, αυτό μπορεί να γίνει με τον εαυτό σας.

Πώς να καθαρίσει ένα χαλί αυτοκινήτων

Μπορείτε να καθαρίσετε χαλιά αυτοκίνητο μέσα σε χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτά έως μία ώρα. Αφαιρέστε τις ψάθες, τα οποία μπορούν να καθαριστούν χωριστά με πλύσιμο στο χέρι ή πλύσιμο στο πλυντήριο (μόνο μερικοί ειδικοί τύποι). Μόλις αφαιρεθούν τα χαλιά χαλί, το χαλί κενό καλά. Σιγουρευτείτε για να καλύψει ολόκληρο το χαλί, συμπεριλαμβανομένων και των περιοχών κάτω από τα καθίσματα, γύρω από τα πεντάλ και ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα και την κεντρική κονσόλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα καθαρότερο αφρό ή ένα καθαρότερο χαλί των νοικοκυριών. Εάν εκτελέσετε σύντομες και των δύο αυτών προϊόντων καθαρισμού, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα διάλυμα ¼ φλιτζάνι ξύδι, ένα κουταλάκι του γλυκού λευκαντικού χωρίς απορρυπαντικό και ζεστό νερό. Τώρα, θα πρέπει να ψεκάζετε το χαλί καθαρότερο ή σπιτικά λύση για ολόκληρη χαλί. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χαλί δεν πρέπει να πάρει εμποτισμένο με το διάλυμα καθαρισμού. Ψεκάστε επαρκείς ποσότητες και τρίψτε με ένα σφουγγάρι σε μια κυκλική κίνηση. Αφήστε το καθαριστικό να εργαστεί για περίπου είκοσι λεπτά. Μετά από αυτό, στεγνώνουμε το χαλί αυτοκίνητο με σφουγγάρι ή ξηρά πετσέτες. Μπορείτε χαλί είναι πλέον καθαρό, αλλά λίγο υγρό. Αφήστε το να στεγνώσει για μια μέρα, κρατώντας τα παράθυρα ανοιχτά.

Αφαίρεση λεκέδων

Λεκέδες σε ένα χαλί αυτοκινήτου μπορεί να υποστεί κατεργασία με προϊόντα αφαίρεσης λεκέδων σημαίνουν ειδικά για το σκοπό αυτό. Εφαρμόστε πριν από τον καθαρισμό από το χαλί με ένα καθαρότερο χαλί αυτοκίνητο. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα είδη λεκέδων, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Εκτός από τα εμπορικά προϊόντα, υπάρχουν και διάφορα άλλα πράγματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση λεκέδων. Λευκό ξύδι βρίσκεται να είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τους περισσότερους τύπους των λεκέδων. Εφαρμόστε τα μέρη βάφονται με ένα μαλακό πανί και στη συνέχεια στεγνώστε το. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου (3 τοις εκατό) για την αφαίρεση των λεκέδων χαλί αυτοκινήτων. Όπως έχει παρατηρηθεί ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να εξασθενίσει μερικά χαλιά, δοκιμάστε το σε ένα μικρό χώρο για αποχρωματισμό. Υπεροξείδιο του υδρογόνου βρέθηκε ότι είναι πιο αποτελεσματική στην απομάκρυνση οργανικών λεκέδες όπως αίμα. Επίμονους λεκέδες μπορεί να κατεργαστεί με ένα καθαριστικό υάλου και μελάνι λεκέδες μπορούν να αντιμετωπισθούν με σπρέι μαλλιών. Λεπτότερο βαφής μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από λεκέδες που προκαλούνται από γράσο. Διαρροές αλκοόλ θα πρέπει αμέσως να καθαρίσει και να καθαρίζονται με νερό. Αυτοκίνητο χαλί αφαίρεση λεκέδων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μετά την ηλεκτρική σκούπα το χαλί και ακριβώς πριν από τη διαδικασία καθαρισμού. Μερικοί άνθρωποι κάνουν αυτό το έργο, ενώ τον καθαρισμό των χαλιών αυτοκίνητο.

Έτσι, χαλιά αυτοκίνητο μπορεί να καθαρίζεται εύκολα, με την προϋπόθεση, έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο και τα απαιτούμενα προϊόντα καθαρισμού. Αυτό μπορεί να γίνει στο σπίτι, αλλά, θα πρέπει να επαναλάβετε την όλη διαδικασία, κάθε έξι μήνες, έτσι ώστε να διατηρήσει ένα καθαρό και φρέσκο ​​εσωτερικό.

Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Lamborghini Vs. Bugatti
Πώς να δοκιμάσει ένα Starter Ηλεκτρομαγνητική
Πώς να αλλάξετε ένα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Απομακρυσμένη Εκκινητές για αυτοκίνητα
Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Χρώματα Paint για Αυτοκίνητα
Επισκευή ταμπλό
Γρηγορότερος Street Legal αυτοκινήτου στον κόσμο

Leave a Reply