Καλύτεροι παίκτες DVD με θύρα USB

DVD players έχουν γίνει πολύ κοινά σε πολλά νοικοκυριά σε ολόκληρη τη χώρα, και ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά ότι η τελευταία προσφορά DVD players είναι η δυνατότητα να συνδέσετε μια μονάδα δίσκου αντίχειρα σε μια θύρα USB και να αναπαράγετε περιεχόμενο από αυτό. DVDs είναι σιγά-σιγά αντικαθίσταται από το Blu-Ray δίσκους, καθώς, είναι τόσα πολλά Blu-ray players επίσης έρχεται εξοπλισμένο με θύρες USB τώρα. Μια μονάδα αντίχειρα έχει γίνει ένα πολύ κοινό κομμάτι της εξωτερικής αποθήκευσης δεδομένων, δεδομένου ότι παρέχει εύκολη μεταφορά των δεδομένων και άμεση πρόσβαση.

DVD players που έχουν θύρες USB, επίσης, δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να συνδέσετε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους τους στον παίκτη, και να παίξει συμβατό περιεχόμενο που υπάρχει στον σκληρό δίσκο. Αυτό περιλαμβάνει τα αρχεία βίντεο, αρχεία ήχου, full-HD ταινίες και εικόνες, καθώς και. Το ποσό του χώρου σε αυτές τις μονάδες σκληρού δίσκου τρέχει μέχρι όσο 3TB στις μέρες μας, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα δεδομένα στο DVD player σας, εφ ‘όσον υπάρχει μια θύρα USB παρόντες σε αυτό.

Κορυφαίοι παίκτες DVD με θύρες USB

Όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές των DVD players έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία της παροχής μια θύρα USB στη συσκευή τους, έτσι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει γίνει πολύ κοινά σε όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Οι καταναλωτές περιμένουν αυτή τη δυνατότητα σε όλους τους παίκτες και τους συσκευές σήμερα, έτσι ώστε να μην παρέχει μια θύρα USB σε συσκευή αναπαραγωγής DVD είναι μια πολύ κακή κίνηση από έναν κατασκευαστή.

Samsung DVD Players
Η Samsung είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, και DVD players τους έχουν την τάση να στέκονται πάνω από το πλήθος. Αν ψάχνετε για απλές συσκευές αναπαραγωγής DVD, τότε το Samsung DVD-1080R H (για $ 69) και το Samsung DVD-1080P9 (για $ 89) είναι καλές επιλογές για εσάς. Αυτοί οι παίκτες διαβάζουν μια ποικιλία των μορφών μέσα από τους δίσκους ή δίσκους, υποστήριξη 1080p HD φορμά, είναι πολύ ελαφρύ και φορητό και παρέχει επίσης μια θύρα USB η κάθε μία.

Αν Blu-Ray players ενδιαφέρον σας, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε το Samsung BD-P1600 (για $ 199), η Samsung BD-P1500 (για $ 249) και το Samsung BD-2500 (για $ 699). These Blu-ray players προσφέρουν πάρα πολλές δυνατότητες, όπως την πλήρη υποστήριξη HD, Netflix streaming, προοδευτική σάρωση, JPEG φωτογραφία αναπαραγωγή, ήχο Dolby Digital και έχουν επίσης θύρες USB στο πίσω μέρος.

Sony DVD Players
Η Sony είναι ένα άλλο εμπορικό σήμα που προσφέρει κορυφαίες συσκευές με μια πληθώρα χαρακτηριστικών και υπηρεσιών. Βεβαίως, οι συσκευές της Sony κοστίζει ένα δίκαιο ποσό των χρημάτων, αλλά η ποιότητά τους είναι εξασφαλισμένη και πολύ λίγες άλλες εταιρείες μπορεί να τους ταιριάζει. Το ενδιαφέρον πράγμα με τη Sony είναι ότι όλοι οι παίκτες τους είναι το Blu-Ray ενεργοποιημένη καθώς φαίνεται να έχουν αναγνωρίσει ότι αυτό είναι μια μορφή που θα πιάσει σιγά-σιγά, και ότι θέλουν να είναι οι πρωτοπόροι να προσφέρουν Blu-ray players. Μερικά ενδιαφέροντα μοντέλα που προσφέρονται από αυτούς είναι τα διάφορα μοντέλα της Sony BDP-σειρά S, το Sony BDP-N σειρά, το Sony BDP-CX σειρά και το Sony BDP-BX σειρά.

Μαζί με τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά όπως την ευρεία υποστήριξη φορμά βίντεο, αναπαραγωγή 1080p HD και ήχου surround 7,1 καναλιών, οι παίκτες επίσης να παρέχουν υπηρεσίες βασισμένες στο διαδίκτυο όπως το Netflix, Pandora και το YouTube, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά, όπως Wi-Fi και Ethernet συνδέσεις λιμένων. Περιττό να πούμε ότι, οι θύρες USB, επίσης, περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο. Ανάλογα με την σειρά και το μοντέλο που θα επιλέξετε, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσει τίποτα μεταξύ $ 150 – $ 1.000 για αυτούς τους παίκτες.

Vizio DVD Players
Ένα άλλο εντυπωσιακό μάρκα στη συγκεκριμένη αγορά είναι Vizio, και τις προσφορές τους είναι γενικά φθηνότερες τόσοι πολλοί άνθρωποι προτιμούν αυτό το σήμα. Μην αφήνετε τις χαμηλές τιμές σας ξεγελάσει όμως. Η ποιότητα αυτών των παραγόντων είναι τόσο καλή όσο εκείνη του οποιοδήποτε από τα μοντέλα που αναφέρθηκαν παραπάνω, με κάποιες μικρές διαφορές εδώ και εκεί. Θύρες USB έχουν γίνει ο κανόνας στις συσκευές αναπαραγωγής DVD που παρέχεται από Vizio, έτσι αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για καθόλου. Μερικά από τα καλύτερα USB με δυνατότητα DVD που προσφέρονται από Vizio είναι η Vizio VBR220W (για $ 249), η Vizio VBR200W (για $ 199) και η Vizio VBR333W (για $ 149).

Τα ονόματα δείχνουν ότι όλα αυτά είναι Blu-ray players, καθώς, και αυτή είναι η γενική κατεύθυνση ότι η αγορά οδεύει προς. Σε ό, τι αφορά τις προδιαγραφές ποιότητας εικόνας, μπορείτε να περιμένετε έξοδο 1080p HD, 3D περιεχόμενο υποστήριξης, υποστήριξης για πολλούς τύπους DVD και 7.1 καναλιών ήχου surround ήχου για το θέμα, καθώς και. Οι φωτογραφίες JPEG υποστηρίζονται επίσης και οι θύρες Ethernet και Wi-Fi συνδέσεις επίσης. Πρόσβαση στο Web για Netflix, Facebook, Twitter, Pandora, το YouTube, το Flickr, το Picasa και Vudu παρέχεται επίσης.

Έτσι, αυτές ήταν μερικές από τις καλύτερες συσκευές αναπαραγωγής DVD στην αγορά σήμερα που υποστηρίζουν, επίσης, drives αντίχειρα και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους μέσω θύρας USB. Blu-Ray περιεχόμενο έχει γίνει πολύ δημοφιλής, τόσο περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής DVD που υποστηρίζουν αυτή τη μορφή, καθώς, αλλά μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα όλα τα είδη των DVD, καθώς και.

Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Wet Battery Cell
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Αυτοκίνητο Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων
Πώς να Αποσύνδεση της μπαταρίας αυτοκινήτου
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Πώς για αντικατάσταση των αρθρώσεων μπάλα
Paint το αυτοκίνητό σας στο σπίτι
Εξοπλισμός ρυμούλκησης αυτοκινήτου

Leave a Reply