Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου

Έτσι, υπάρχει αυτός ο φίλος, ηλίθιος βλακώδης κηφήνας για να είμαστε ακριβείς, ο οποίος λέει, γιατί δεν μπορούν οι άνθρωποι να κολλήσει με τα πρωτότυπα; Τι γίνεται με την επεξεργασία και τη διαμόρφωση πράγματα; Αναρωτιέμαι πού είναι πραγματική τέχνη φύγει! Προσωπικά μιλώντας, δεν βρίσκω ευχαρίστηση σε ακόμη απαντηθεί αυτό το ένα. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό ακριβώς δεν μπει στο κεφάλι μου γιατί μερικοί άνθρωποι κατά τη χρήση φωτογραφίας, ήχου και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, όταν ακόμη στον κόσμο τους πρωτοπόρους θέτουν σε χρήση για το έργο τους. Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος ότι έχει ένα αξιοπρεπές λογισμικό επεξεργασίας ήχου, βίντεο ή φωτογραφία που βρίσκεται κάπου στον υπολογιστή της, το οποίο χρησιμοποιεί τακτικά καταριέται, αλλά δεν θα αποκαλύψει ποτέ. Και ειλικρινά μιλώντας, δεν υπάρχει καμία ζημιά για τη χρήση του λογισμικού πολύ συστήματα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για εμάς, τους χρήστες. Για να κάνει τα πράγματα εύκολα. Για να κάνει τα πράγματα καλύτερα. Αυτό είναι για μένα και κρακ-ποτ φίλος μου. Ίσως, αυτή δεν κατανοούν τις περιπλοκές και Θεοφάνεια ο πλανήτης της τεχνολογίας κατέχει.

Μια τέτοια τεχνολογική σπουδαίο είναι το λογισμικό επεξεργασίας ήχου. Από ένα απλό απόσπασμα μουσική σε επιφανείς μουσικά κομμάτια του κόσμου θα θέσει τα αυτιά σας στις … τα πάντα είναι τόσο εύκολη όσο η πίτα με τη βοήθεια του λογισμικού επεξεργασίας ήχου. Εντέλει, σε ένα τρελοκομείο πάνω από το διαδίκτυο, πώς να πάει για να πάρει το καλύτερο που έχει κορυφαίο χαρακτηριστικά συμβατότητας πάρα πολύ; Οι ακόλουθες λέξεις είναι μια απάντηση στην παραζάλη σας.

Λογισμικό επεξεργασίας ήχου: δωρεάν και επί πληρωμή

Τι είναι αυτό που κάνει για μια ολοκληρωμένη λογισμικό επεξεργασίας ήχου; Εύκολο στη χρήση εφαρμογών; Μια πληθώρα χαρακτηριστικών; Αξία τιμής- ποιότητας Τι γίνεται αν σας πω ότι οι ακόλουθες επιλογές έχουν όλα αυτά σε πλεόνασμα; Τώρα έχετε έναν λόγο να χαμογελούν. Δεν εξετάσουμε περαιτέρω, όπως το λογισμικό επεξεργασίας ήχου που πρόκειται να ακολουθήσουν τα παρακάτω βαρυφορτωμένο με τους λόγους για να σας κάνει ευτυχισμένο. Ρίξε μια ματιά.

Audacity Cross Platform Επεξεργαστής Ήχου
Εάν σπαταλάμε τα χρήματα σας τρομάζει, εδώ έχουμε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας ήχου, συμβατό με τα Windows 7, Mac OS X, Linux, Unix, και πολλά άλλα λειτουργικά συστήματα. Ένα εύκολο interface σας επιτρέπει να περιηγηθείτε μέσα από τις επιλογές, και να απολαύσετε όλα τα καλούδια του λογισμικού αυτού. Για ερασιτέχνες συντάκτες οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες Mac, αυτό κάνει για το πιο κατάλληλο λογισμικό για την επεξεργασία ήχου σε Mac.

LMMS MultiMedia Studio
Μια άλλη all-inclusive λογισμικό επεξεργασίας ήχου είναι η LMMS Multimedia Studio το οποίο είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, ωστόσο, θεωρείται ως η πλέον προτιμώμενη λογισμικό επεξεργασίας ήχου για τα Windows 7 και Mac OS X. Αναγνωρίζεται για σύνθεση ήχου ικανότητές του, διευθέτηση δείγμα , και trackers, καθώς και sequencers. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό σχετικά με αυτό το λογισμικό ήχου mastering είναι ότι δεν είναι μόνο χωρίς κόστος, αλλά είναι διαθέσιμη σε πολλές γλώσσες, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Τσεχικά και είναι τα προεξέχοντα αυτά.

WaveSurfer ήχου λογισμικού
Αν δεν θέλετε ostentations στο λογισμικό σας, WaveSurfer είναι ό, τι χρειάζεστε για να ανατρέψει τα χέρια σας μετά. Αυτό είναι ένα απλό λογισμικό συμβατό με τα περισσότερα από τα σημαντικά λειτουργικά συστήματα, και είναι απολύτως δωρεάν. Ήχος λειτουργίες όπως μηδενισμού προσαρμογή, ξεθώριασμα, κανονικοποίηση, ηχώ, ακύρωση θορύβου, κλπ. είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού. Αναμφισβήτητα, αυτό το λογισμικό είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό επεξεργασίας ήχου για τους μαθητές που αναζητούν τα εμπρός για τη δημιουργία επιτυχημένων περιεχόμενο ήχου.

Αν ψάχνετε για περισσότερες επιλογές, η παρακάτω λογισμικό επεξεργασίας ήχου είναι μερικές μεγάλες επιλογές για τη μετατροπή αυτών των κατά τα άλλα βαρετή αρχεία ήχου. Μερικά από αυτά πληρώνονται, και μπορεί εύκολα να παρατραβηγμένο σε απευθείας σύνδεση, άλλοι είναι αρκετά δωρεάν downloads λογισμικού. Ρίξε μια ματιά.

Καταβάλλονται λογισμικό
Ελεύθερο Λογισμικό

Ardour
Traverso DAW

Magix Music Maker 16
Sound eXchange

WavePad
SndBite

GoldWave
EcaSound

Dexter Audio Editor
MP3 DirectCut

Τις προάλλες, μου έτυχε μετά εγγράφως σχετικά με το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών, και το μόνο που μου έκανε εντύπωση, πόσο εύκολα μπορεί κανείς να προσθέσει ζωή στα εγκόσμια αρχεία, δεν νομίζεις; Λοιπόν, να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα λογισμικά, όπως προαναφέρθηκε, και να της δώσει μια δοκιμή. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και αφήστε τη μουσική και τον ήχο αναλάβει.

Οι τιμές Εργασίας Car Paint
Αντικατάσταση φρένων γραμμή
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή
Car Audio Οδηγός Εγκατάστασης
Bestseller Audio Books
ABS Φρένα Αντιμετώπιση προβλημάτων
Δέρμα Φροντίδα Seat
Wheel Bearing θορύβου
Πώς να διαβάσετε Μεγέθη ελαστικών
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία

Leave a Reply