Κλειδώσει τα κλειδιά στο αυτοκίνητο

Οι περισσότεροι οδηγοί έχουν σίγουρα αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή ή το άλλο, και αυτό είναι αναμφίβολα μια κατάσταση που προκαλεί μεγάλη σύγχυση και πανικό. Μερικές φορές, όπως αυτό, είναι σημαντικό να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, και να δοκιμάσετε μερικές τεχνικές για το ξεκλείδωμα μιας πόρτας του οχήματος, χωρίς τη χρήση των πλήκτρων.

Αν βρείτε τα κλειδιά σας κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, θα πρέπει να ενεργήσει έξυπνα. Το πρώτο-πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε αν είναι κλειδωμένες όλες τις πόρτες. Αν είστε τυχεροί, μπορείτε να βρείτε μια από τις πόρτες ξεκλειδώνουν και το πρόβλημά σας θα λυθεί αμέσως. Μπορείτε επίσης να βρείτε ένα παράθυρο που κυλιέται κάτω αρκετά μακριά για να πάρετε το χέρι σας στο εσωτερικό και να ανοίξει την πόρτα. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις ισχύει για σας, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.

Κλειδιά αυτοκινήτου Κλειδωμένο Μέσα

Εάν καμία από αυτές τις καταστάσεις είναι κατάλληλες, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε κάποια άλλοι τρόποι για να ανακτήσει τα κλειδιά. Εάν έχετε ένα εφεδρικό κλειδί μαζί σας, να το χρησιμοποιήσετε. Σε περίπτωση που υπάρχει ένα εφεδρικό κλειδί στο σπίτι, και μπορείτε να φτάσετε εύκολα τα πλήκτρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, καθώς και. Προφανώς, αυτή η περίπτωση δεν θα ισχύει αν είστε κολλημένοι μακριά από το σπίτι, ή να είναι σε μια βιασύνη. Μια άλλη πιθανή λύση είναι να σπάσει το παράθυρο του μια πόρτα για να μπουν μέσα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει μόνο στο χρόνο της έκτακτης ανάγκης, επειδή το κόστος για να αντικαταστήσει το παράθυρο θα τρέξει σε μερικές εκατοντάδες δολάρια, και θα μπορούσατε να καταλήξετε πληγώνει τον εαυτό σας, όπως καλά.

Κάποιες άλλες πιθανές λύσεις είναι να πάρετε μια κλειδαρά, αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο σε κοντινή απόσταση. Εκείνος θα σας χρεώσει ένα μικρό ποσό, αλλά θα έχει ένα νέο κλειδί είναι έτοιμη για σας μέσα σε λίγα λεπτά. Κλήση αυτοκίνητό σας ασφαλιστική εταιρεία (αν έχετε πάρει μια πολιτική ανταπεργίες αυτοκινήτων) είναι επίσης μια πιθανή λύση. Μια άλλη απάντηση για το πώς να ανακτήσει τα κλειδιά κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο είναι να καλέσει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σας, πείτε το μοντέλο του οχήματός σας και τον αριθμό αναγνώρισης του οχήματος που είναι ορατή στο ταμπλό μπροστά από το κάθισμα του οδηγού, και θα έχουν ένα βασικό έτοιμος για σας σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα Slim Jim, ή ένα μακρύ χάρακα για να ξεκλειδώσει την πόρτα. Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να λειτουργήσει με πολλά νέα μοντέλα και αυτοκίνητα, και θα εξετάσει επίσης εξαιρετικά ύποπτες για περαστικούς, έτσι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τη συσκευή ανάμεσα στην πόρτα του αυτοκινήτου και το παράθυρο κοντά στη λαβή, και να το μετακινήσετε γύρω και ταυτόχρονα προσπαθείτε να ανοίξετε τη λαβή την ίδια στιγμή. Το ποσοστό επιτυχίας δεν είναι εγγυημένη, αλλά αξίζει έναν πυροβολισμό.

Αν συμβαίνει να έχουν ένα σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί και σύστημα συναγερμού, χρησιμοποιώντας ένα Slim Jim ή το σπάσιμο ενός παραθύρου σίγουρα θα συμψηφιστεί συναγερμό. Αν συμβαίνει να έχουν ένα προηγμένο σύστημα συναγερμού, μπορείτε να καλέσετε πιθανώς την εταιρεία που παρείχε τον κώδωνα του κινδύνου και να τους ρωτήσετε εάν μπορεί να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από μακριά. Αυτή η μέθοδος έχει μια υψηλή πιθανότητα της εργασίας, αλλά θα πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας σε αυτούς. Γι ‘αυτό κράτα τις πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιό σας με τους σε πρακτικό ανά πάσα στιγμή.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το πρόβλημα δεν είναι ένα νέο και μοναδικό πρόβλημα. Πολλοί άνθρωποι είναι απρόσεκτοι αρκετά για να αντιμετωπίσετε αυτό, και το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή παρουσία του νου και κάποια διακριτικότητα για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Είναι πάντα καλύτερο να λάβει κάποια προληπτικά μέτρα και να εξασφαλίσει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση καθόλου. Φέρτε ένα εφεδρικό κλειδί μαζί σας, κρατήστε τις λεπτομέρειες σχετικά με την ασφαλιστική εταιρεία σας, το αυτοκίνητο της εταιρείας σας ασφάλεια και την αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου σας σήμερα μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Το πιο σημαντικό, μείνετε ενήμεροι και δεν θα πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκλειδώσετε ένα αυτοκίνητο, όταν τα πλήκτρα είναι κλειδωμένα μέσα.

Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας
Λίστα ελέγχου ασφαλείας του οχήματος
Πώς να αντικαταστήσει Κλειδαριές Αυτοκινήτων
Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Πώς να κάνει ένα μωρό Cover Car Seat
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
Car Stereo Απομάκρυνση
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα

Leave a Reply