Κριτικές Wax αυτοκινήτου

Έχοντας το πιο ακριβό αυτοκίνητο σε όλη τη γειτονιά χρειάζεται πολύ περισσότερο από ό, τι ακριβώς αυτό που κατέχουν. Μιλώ για όλες τις ασκήσεις συντήρησης που χρειάζεται να κάνετε σαν πλυντήριο αυτοκινήτων και στίλβωση αυτοκίνητο. Μεταξύ όλων αυτών των δραστηριοτήτων καθαρισμού αυτοκινήτων, αποτρίχωση αυτοκίνητο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσει εξωτερική εμφάνιση του αγαπημένου σας αυτοκινήτου. Αυξητική όχι μόνο διατηρεί το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου, αλλά εμποδίζει επίσης χτυπήματα, γρατσουνιές, τους λεκέδες λάσπης και ξεφλούδισμα του χρώματος αυτοκινήτου. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των σημάτων που υπάρχουν εκεί έξω, επιλέγοντας το καλύτερο προϊόν για το αυτοκίνητό σας είναι ένα πολύ δύσκολο έργο.

Κριτικές

Υγρό κερί, κερί ψεκασμού και σκόνη / πάστα κερί είναι οι τρεις βασικοί τύποι του κεριού αυτοκινήτων. Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους να έχουν πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δικών τους. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την επιλογή το καλύτερο κερί αυτοκίνητο, στη συνέχεια, τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών αυτοκινήτων ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν υγρό κερί, δεδομένου ότι μπορούν να εφαρμόζονται ισομερώς και είναι ανθεκτικά, ενώ μερικοί προτιμούν προϊόντα σπρέι, δεδομένου ότι είναι εύκολο στη χρήση αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα ψεκάζετε επάνω στην επιφάνεια του αυτοκινήτου και απαιτούν επίσης περιορισμένο χρονικό διάστημα για να να στεγνώσει.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει επίσης να κάνει μια επιλογή ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις βασικούς τύπους, πριν να περάσει από τις αξιολογήσεις σχόλια κερί και αυτοκίνητο. Μόλις επιλέξετε το κερί, βεβαιωθείτε ότι έχετε το κερί το αυτοκίνητό σας τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Θα πρέπει επίσης να εξετάσει το χρώμα του αυτοκινήτου σας και στη συνέχεια επιλέξτε το κερί αυτοκινήτου αναλόγως. Για παράδειγμα, επιλέγοντας το καλύτερο μαύρο χρώμα κερί αυτοκινήτου για ένα λευκό αυτοκίνητο, είναι άχρηστη!

Hi Tech Yellow Wax Meguair του
Hi Tech Meguair το κίτρινο κερί καλείται επίσης το Maguair # 26 και αυτό είναι ένα συνθετικό κερί αυτοκίνητο που παίρνει κατ ‘ανώτατο όριο και καλύτερες βαθμολογίες. Αυτό το προϊόν είναι ένα μίγμα των πολυμερών, κίτρινο carnauba και σιλικόνες. Αυτό είναι ένα από τα ευρέως διαθέσιμα μάρκα του αυτοκινήτου και κερί είναι αρκετά προσιτές, καθώς, δεδομένου ότι το μέσο κόστος του Hi Tech Wax Meguair το κίτρινο είναι USD 8.

Μαύρη Μαγεία BM48016 Wet Wax Liquid Shine
Μαύρη Μαγεία BM48016 Wet Wax Liquid Shine είναι η αξιολογήθηκε ως το καλύτερο κερί για τα μαύρα αυτοκίνητα και είναι δημοφιλής για τη λάμψη, την καθαριότητα και την αντοχή που προσφέρει προς το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Επίσης, αποτρέπει αποκρούσεις, ξύσιμο και η θαμπάδα του χρώματος αυτοκινήτου, το οποίο είναι το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το προϊόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίρνει μέγιστη θετικές κριτικές. Μέσο κόστος των Black Magic BM48016 Wet Wax Liquid Shine είναι USD 9.

Eagle Ένα κερί-As-U-Dry Spray Wax αυτοκινήτου
Eagle Ένα κερί-As-U-Dry Wax αυτοκινήτου Spray είναι ένα από τα φθηνά κεριά αυτοκίνητο ψεκασμού που μετριέται ως μία από τις 10 πρώτες μάρκες των λογαριασμών της αντοχής του. Αυτό το σπρέι αποφεύγει ξεφλούδισμα του χρώματος αυτοκινήτου και παρέχει μεγάλη λάμψη στο απολύτως ελάχιστο χρόνο. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το προϊόν κερί αυτοκίνητο είναι ότι λειτουργεί επίσης στο πλαστικό. Μέσο κόστος Eagle Ένα κερί-Σαν-U-Dry Wax αυτοκινήτου Spray είναι USD 14.

Άλλες Best Brands Wax αυτοκινήτου
Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, μπορείτε επίσης να εκτελέσετε το αυτοκίνητό σύγκριση κερί από τις μάρκες, όπως, Turtle Wax Τ-6Α Carnauba κερί, Meguiars Wax αυτοκινήτου ColorX, μητέρες Καλιφόρνια Gold Γνήσιο Wax Formula Carnauba Cleaner, One Grand Blitz Carnauba κερί, NXT Meguiar της γενιάς Tech Wax 2,0, 3M Perfect-it Εμφάνιση αυτοκινήτου Liquid Wax, η DuPont Teflon Wax Ultra, Zymol Χειροποίητα Κεριά – Κερί Creame, Zaino Εμφάνιση αυτοκινήτου πολωνική, 5 Star Shine, Black Velvet Carnauba Wax, Pinnacle Souverän (carnauba κερί πάστα), κλπ. Μέσος το κόστος όλων αυτών των προϊόντων κυμαίνεται από 5 έως USD USD 20, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αρκετά προσιτές για έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου.

Λοιπόν, αυτό ήταν το μόνο που είχα να σας πω για τις αξιολογήσεις κερί αυτοκινήτου. Ελπίζω πληροφορίες που δίνονται εδώ βρέθηκε χρήσιμο!

Πλαστά Vs Τροχοί. Χυτές ζάντες
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Όταν για να αντικαταστήσει μπαταρία αυτοκινήτου
Νέα αυτοκίνητα για το 2012
Spray Wax αυτοκινήτου
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό
Προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Καλύτερη οικογενειακό αυτοκίνητο 2012
Μέσος όρος ζωής μπαταρίας αυτοκινήτου
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων

Leave a Reply