Κόστος αυτοκινήτου Ζωγραφική

Μήπως το αυτοκίνητό σας μοιάζει με όλα ξεθωριάσει το χρώμα ξεφλούδισμα, το σώμα γεμάτο γρατσουνιές, καθιστώντας έτσι πιο πρόσφατη εμφάνιση του αυτοκινήτου σας μοντέλο, όπως είχε κάποτε ανήκε στους προγόνους σας; Ήρθε η ώρα να πάρετε μια εργασία βαφής αυτοκινήτων γίνεται. Εργασίες βαφής αυτοκινήτων, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν είναι τόσο απλό όπως ζωγραφική ένα δωμάτιο. Χρειάζεται χρόνος και το κόστος που επίσης πολλά. Αν είστε ένας από εκείνους που σχεδιάζουν να πάνε για έναν πίνακα ζωγραφικής αυτοκίνητο, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πόσο ένας πίνακας θα σας κοστίσει αυτοκίνητο. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε ποια είναι η τιμή εξαρτάται από την ζωγραφική. Δεδομένου είναι κάτω από το μέσο κόστος να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο το οποίο θα πρέπει να έχετε κατά νου πριν πάτε για την εργασία βαφής.

Το κόστος της ζωγραφικής Αυτοκινήτων

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες επί των οποίων το κόστος εξαρτάται και καθένα από αυτούς τους παράγοντες έχουν συζητηθεί παρακάτω σε λεπτομέρειες. Θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα για τις τιμές των αυτοκινήτων ζωγραφικής.

Το πρώτο πράγμα που οι τιμές των αυτοκινήτων δουλειά χρωμάτων εξαρτάται από το είδος της βαφής ή το χρώμα που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να επιλέξουν από στην αγορά, όταν πρόκειται για την επιλογή χρώματος αυτοκίνητο και το είδος της βαφής αυτοκινήτου που θα επιλέξετε εξαρτάται επίσης από τη σκιά που θέλετε, η ποιότητα του χρώματος που θα επιλέξετε και ούτω καθεξής. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, λόγω του προϋπολογισμού τους επιλέγουν χαμηλό ποιοτικό χρώμα, επειδή σας κοστίσει λιγότερο. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνετε, διότι, χαμηλής ποιότητας χρώμα σημαίνει ότι θα ξεκολλήσουν πολύ σύντομα και θα πρέπει να περάσουν και πάλι πίσω από το χρώμα. Γι ‘αυτό είναι καλύτερο να αγοράσει ένα ακριβό υψηλής ποιότητας χρωμάτων και να ξεχάσουμε για τη ζωγραφική του αυτοκινήτου σας και πάλι για τα επόμενα χρόνια. Μια σωστή, καλή ποιότητα βαφής θα σας κοστίσει περίπου USD 150 έως USD 4.500 (κατά προσέγγιση τιμή). Εδώ είναι κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρώματα βαφής αυτοκινήτων.

Το κόστος της ζωγραφικής ενός αυτοκινήτου εξαρτάται επίσης από την έκταση της επιφάνειας που πρόκειται να βαφεί. Αυτό εξαρτάται επίσης από τον τόπο απ ‘όπου παίρνετε το αυτοκίνητό σας βαμμένο. Η προσέγγιση ποσό μπορεί να διαφέρουν από περίπου USD USD το 2000 έως το 5000.

Το κόστος της ζωγραφικής αυτοκινήτου εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των στρωμάτων που βάζουν στο αυτοκίνητο, αλλά και το κόστος εργασίας. Εάν ο αριθμός των στρωμάτων είναι περισσότερο, τότε η αντοχή του χρώματος όχι μόνο θα αυξηθεί, αλλά ακόμα και το αυτοκίνητο θα λάμψει πολύ και που δεν θέλουν το αυτοκίνητό τους να λάμψει. Οι επιβαρύνσεις της εργασίας θα πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν, όταν θα πάτε για μια εργασία βαφής αυτοκινήτων. Το κόστος της ζωγραφικής εαυτό σας ένα αυτοκίνητο, θα είναι πολύ φθηνότερη όμως. Μπορείτε να μάθετε πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας σε ένα αυτοκίνητο. Αλλά, αν είναι να πάρει τους κόπους που εμπλέκονται, τότε το κόστος θα μπορούσε να αυξηθεί κατά USD 550 έως USD 1500 (περίπου).

Μπορείτε επίσης να πάτε για έθιμο ζωγραφική αυτοκίνητο, αν θέλετε το αυτοκίνητό σας να φανεί πιο ελκυστική. Εδώ μπορείτε να βάψετε το αυτοκίνητό σας όπως εσείς θέλετε, αλλά θα είναι λίγο ακριβό. Το κόστος της ζωγραφικής μια κουκούλα αυτοκινήτου ή την πόρτα ή ίσως και το καπό με τη μέθοδο αυτή θα σας κοστίσει περίπου 55.000 δολάρια ή περισσότερο (περίπου). Τώρα ξέρετε πόσο κοστίζει για να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο. Τώρα έχετε μια δίκαιη ιδέα σχετικά με το μέσο κόστος να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο, αλλά και οι παράγοντες που εξαρτάται. Η τιμή μπορεί να διαφέρουν από το ένα μέρος στο άλλο και επίσης το μοντέλο του αυτοκινήτου. Εδώ είναι μια άκρη, αντί να χρησιμοποιεί ένα λιγότερο ακριβό χρώμα και να πάρει το αυτοκίνητό σας βαμμένο αρκετά συχνά, είναι καλύτερα αν πάτε για ένα ακριβό εργασία χρωμάτων και να ξεχάσουμε για τη ζωγραφική του αυτοκινήτου σας για τα επόμενα χρόνια.

Ερωτήσεις Auto Επισκευή
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων
Πώς να διαβάσετε Μεγέθη ελαστικών
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία
Μικρά Αυτοκίνητα 2012
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες
Καθαρισμός διάβρωση μπαταρίας
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Προειδοποίηση Φώτα ταμπλό

Leave a Reply