Κόστος Δυναμό

Μια δυναμό ή γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος είναι ένα σημαντικό μέρος του ηλεκτρικού συστήματος στήριξης αυτοκινήτου. Χωρίς αυτό, η μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι άχρηστο. Αν εναλλάκτη σας έχει εγκαταλείψει, τότε δεν υπάρχει καμία επιλογή αλλά για να αντικαταστήσει το συντομότερο δυνατόν ή να επισκευαστεί.

Η ηλεκτρική ισχύς που απαιτείται για τη λειτουργία του αυτοκινήτου προέρχεται από τον εναλλάκτη, ο οποίος μετατρέπει ένα μέρος της μηχανικής ροπής που παράγεται από τον κινητήρα σε ηλεκτρικό φορτίο που είναι αποθηκευμένο στην μπαταρία του αυτοκινήτου. Όταν ο εναλλάκτης κενά έξω, δεν υπάρχει καμία εναλλακτική λύση αλλά για να πάρει την αντικατέστησε. Πόσο κοστίζει ένα δυναμό, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που σχετίζονται με μάρκα του.

Πριν αποφασίσετε για την αντικατάσταση δυναμό του αυτοκινήτου σας, βεβαιωθείτε ότι η τρέχουσα γεννήτρια σας είναι πέρα ​​από την επισκευή. Γι ‘αυτό θα πρέπει να ξέρετε πώς να ελέγξετε εναλλάκτη. Ελέγξτε τα τυπικά συμπτώματα κακή εναλλάκτη για να διασφαλιστεί ότι η παλιά δυναμό σας είναι πραγματικά beyond διάσωσης. Μερικές φορές, δεν είναι το δυναμό, αλλά μόνο ο ιμάντας δυναμό που χρειάζεται μια αλλαγή. Αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε αντικαταστήστε ιμάντα του εναλλάκτη. Είναι φτηνότερο από την αντικατάσταση της διατάξεως αφαλού. Τιμή κυμαίνεται Δυναμό ζώνη από $ 15 έως $ 75 μόνο, και μπορείτε να το διορθώσετε εύκολα μόνοι σας. Ωστόσο, αν πρόκειται για το ίδιο το δυναμό που έχει απαλειφθεί, τότε θα σας κοστίσει περισσότερο. Πηγαίνετε για την αντικατάσταση μόνο μετά είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος που μπορείτε να επισκευάσει το παλιό συσκευή.

Το κόστος του οποιουδήποτε μέρους του αυτοκινήτου είναι ευθέως ανάλογη με το κόστος της κατασκευής συν περιθωρίου κέρδους του κατασκευαστή. Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων καταστήματα λιανικής πώλησης προσθέσετε το μερίδιο τους από τα κέρδη στην τιμή που θα πρέπει τελικά να πληρώσει ως τον τελικό καταναλωτή. Ας δούμε τι μπορούμε να αναμένουμε ότι η μέση τιμή του εναλλάκτη να είναι.

Εκτίμηση Κόστους

Πόσο κοστίζει ένα δυναμό κατά μέσο όρο; Το κόστος είναι εντελώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που περιλαμβάνουν το μοντέλο αυτοκινήτου, μάρκα, ηλεκτρική ζήτηση παραγωγή αυτοκινήτου, οι απαιτήσεις του κινητήρα, αναμενόμενη παραγωγή ένταση και τη συμβατότητα με την μπαταρία του αυτοκινήτου.

Δυναμό τιμές είναι αν η ένταση που παρέχουν είναι περισσότερο. Πιο ισχυρό αμπέρ απαιτεί υψηλότερο μαγνητικό πεδίο που χρησιμοποιείται στην τρέχουσα παραγωγή και αυξάνει το κόστος. Εναλλάκτες τοποθετηθεί σε παλαιότερα αυτοκίνητα κοστίζουν λιγότερο. Ωστόσο, απαιτούν επίσης μια ξεχωριστή συσκευή που ονομάζεται το ρυθμιστή τάσης που θα αγοραστεί. Το μέσο κόστος ενός εναλλάκτη, η οποία παρέχει μια ένταση των 80 για τα παλαιά μοντέλα αυτοκινήτων, είναι περίπου $ 80. Από παλιά, εννοώ τα αυτοκίνητα που είναι πραγματικά παλιά που χρονολογείται από την εποχή της δεκαετίας του ’90. Το κόστος των εναλλακτών που προσφέρουν μεγαλύτερη ένταση θα είναι σίγουρα περισσότερο. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε ένα καινούργιο, για $ 40 έως $ 60, μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα ή ανακατασκευασμένα εναλλάκτες.

Σήμερα, οι τιμές δυναμό έχουν υπερδιπλασιαστεί με ξένο κατασκευαστή που έρχεται στο προσκήνιο. Οι εισαγωγικοί δασμοί για τα μέρη και τα ξένα παραγωγής έχει αυξηθεί το κόστος. Ενώ το κόστος του εναλλάκτη για αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ είναι περίπου $ 180 έως $ 240, αλλοδαπών κατεργασμένων αυτοκίνητα έχουν πιο ακριβά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Το κόστος ενός εναλλάκτη τοποθετούνται σε αυτοκίνητα όπως η Toyota μπορεί να κοστίσει περίπου $ 260 έως $ 320. Powermaster, η Bosch και Motorcraft είναι μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές εναλλάκτη.

Στη συνέχεια, και πάλι υπάρχουν οι πολύ high-end αυτοκίνητα όπως η BMW και Mercedes, που έχουν ακόμα πιο ακριβά ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Εάν έχετε ένα από αυτά τα high-end αυτοκίνητα, να είναι έτοιμοι να πληρώσουν ένα πολύ όταν ένα από τα κενά ανταλλακτικά αυτοκινήτων έξω. Το κόστος των εναλλακτών για τέτοια high-end αυτοκίνητα μπορεί να είναι περισσότερο από $ 340. Η τιμή θα εξαρτηθεί επίσης από όπου μπορείτε να το αγοράσετε από το. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε το κόστος δυναμό να κυμαίνεται μεταξύ $ 200 έως $ 400. Προσθέστε σε αυτό, το κόστος της εργασίας των $ 80 έως $ 100, τα οποία θα διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με την τοποθεσία και το μοντέλο του αυτοκινήτου.

Σε γενικές γραμμές την αγορά αυτή από το κατάστημα λιανικής πώλησης που παίρνει άμεση προμήθεια από τους κατασκευαστές, θα μειώσει το κόστος. Κατόπιν πάλι, αν είστε καλοί σε θέσεις εργασίας επισκευής αυτοκινήτων, τότε μπορείτε να αντικαταστήσετε τη συσκευή μόνοι σας και να σώσει σχετικά με το κόστος εργασίας των αντικατάστασης που συνήθως προσθέτουν στις τιμές εναλλάκτη αυτοκινήτου.

Μπαταρία αυτοκινήτου
Φθηνότερη New Car
Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής
Μπαταρία ανακατασκευής
Car Wax Remover
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Συστήματα ήχου αυτοκινήτου
Πώς να διαβάσετε Μεγέθη ελαστικών
Πώς να καθορίσει αυτοκινήτου Rust
Φρένο κόστος επισκευής
Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου

Leave a Reply