Κόστος συντήρησης αυτοκινήτων

Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο, όταν πρόκειται για συντήρηση. Δεξιά από μια μικρή δουλειά της τον έλεγχο της πίεσης των ελαστικών σε μια συνολική αναμόρφωση, το κόστος κυμαίνεται σε ένα πολύ ευρύ φάσμα. Μπορεί να έχετε ζητήσατε επιθετικά για την αγορά ενός αυτοκινήτου που θεωρούν ένα κλέψει. Αλλά, σκέφτεστε το γεγονός ότι οι ετήσιες δαπάνες για τη συντήρηση είναι πιθανό να σαμποτάρει όλα τα σχέδιά σας. Πριν πάτε για μια αγορά, είναι πάντα προτιμότερο να αναλάβει το κόστος της φροντίδας αυτοκινήτου ανά μίλι υπόψη. Αυτές τις μέρες υπάρχουν πολλά τυποποιημένα συγκρίσεις του κόστους που εμφανίζονται σε διάφορα περιοδικά αυτοκινήτων ή ιστοσελίδες. Στις περισσότερες οδηγοί, θα πάρετε για να δείτε το μέσο κόστος συντήρησης που είναι συναρτήσεις των διαφόρων εργασιών, όπως επισκευές του κινητήρα, μετάδοση ή την αντικατάσταση των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από αυτά τα καθήκοντα που ρητά μαζί με τις αντίστοιχες δαπάνες τους.

Πλυντήριο αυτοκινήτων
Παρά το γεγονός ότι είναι η απλούστερη και φθηνότερη η εργασία αυτοκίνητο, θα πρέπει να αναφερθεί ως ένα είδος συντήρησης αυτοκινήτων. Πλύσιμο αυτοκινήτου μπορεί να κοστίσει συνήθως οπουδήποτε μεταξύ $ 5 – $ 10 ανά πλύση.

Λάδι κινητήρα, φίλτρα αέρα και καυσίμου Φίλτρα
Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ρουτίνα που απαιτείται για να κρατήσει τον κινητήρα υγιή. Έλεγχος και αν απαιτείται αντικατάσταση του λαδιού του κινητήρα, φίλτρα αέρα και φίλτρα καυσίμου είναι ένα έργο που προτείνεται από τους περισσότερους μηχανικούς αυτοκινήτων, προκειμένου να διατηρηθεί χαρακτήρα του κινητήρα και αύξηση της ζωής. Τα καθήκοντα αυτά συνθέτουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος των ετήσιων δαπανών για τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Πάντα να χρησιμοποιείτε ένα καλής ποιότητας επώνυμα λάδι κινητήρα, κατά προτίμηση ένα συνθετικό λάδι αντιμετωπίζονται με τα πρόσθετα που βοηθούν τον έλεγχο της τριβής. Συνιστάται να αλλάζετε το λάδι κινητήρα μετά από τακτά χρονικά διαστήματα, ειδικά πριν από ένα μακρύ ταξίδι. Μια αλλαγή λαδιού κοστίζει συνήθως μεταξύ $ 70 – $ 120.

Αέρα και φίλτρου καυσίμου συστήματα διασφαλίζουν ότι ο καθαρός αέρας και το καύσιμο εισέρχεται στο σύστημα ψεκασμού καυσίμου, και ως εκ τούτου εξασφαλίζει ότι δεν προκαλείται βλάβη στον κινητήρα. Όταν πρόκειται για το κόστος, τον αέρα και καυσίμου φίλτρα είναι αρκετά συγκρίσιμα, ωστόσο, φίλτρα αέρα είναι ελαφρώς φθηνότερα από τα φίλτρα καυσίμων. Φίλτρα αέρος συνήθως κοστίσει στην περιοχή των $ 10 – $ 15, ενώ τα φίλτρα καυσίμων μπορεί να κοστίσει μέχρι και $ 25.

Ευθυγράμμιση Ελαστικά και πίεση αέρα
Ελαστικά χρειάζονται φροντίδα καθώς και την περιοδική συντήρηση. Κρατώντας σωστά φουσκωμένα λάστιχα και με τη σωστή πίεση βοηθά στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου σας. Υπό-φουσκωμένα λάστιχα, σε μικρότερη από την απαιτούμενη πίεση θα παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στο ταξίδι και πάρα πολύ πίεση θα θέσει τα ελαστικά του κινδύνου κλαταρίσματα. Καλό θα είναι να ελέγχετε την πίεση αέρα στα ελαστικά σε εβδομαδιαία βάση. Η σωστή ευθυγράμμιση και η πίεση του αέρα μπορεί να βελτιώσει χιλιομετρική αερίου μέχρι τρία τοις εκατό. Για τα περισσότερα από τα αμερικανικά αυτοκίνητα δουλειά τροχός θα κοστίσει περίπου $ 60, η οποία περιλαμβάνει γενικά ελαστικών ελέγχου πίεσης. Αυτό είναι ένα έργο που επηρεάζει το κόστος συντήρησης ανά μήνα.

Αναστολή εργασιών
Ο μηχανισμός αναστολής είναι σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα επίπεδα ομαλότητα και άνεση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ωστόσο, το σύστημα απαιτεί επίσης πολλή φροντίδα και έλεγχο επάνω. Ακόμα κι αν πρότυπο αναρτήσεις αυτοκινήτων έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, που πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 8-10 χρόνια, ή ακόμη λιγότερο εάν κάνετε πολλή οδήγηση εκτός δρόμου. Αντικατάσταση σύστημα ανάρτησης μπορεί να κοστίσει τίποτα μεταξύ $ 1000 – 2000 ή περισσότερο στην περίπτωση των high-end πολυτελή αυτοκίνητα και SUV. Η ευθυγράμμιση αναστολή μπορεί να κοστίσει περίπου $ 60 – 100.

Μπαταρία
Ακόμα κι αν η μπαταρία συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο σημαντικό συστατικό ενός αυτοκινήτου, φροντίδα του βολικά αγνοείται. Περιοδική συμπλήρωση αποσταγμένου νερού και με την κατάλληλη φροντίδα μπορεί κανείς να αυξήσει διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και ένα έτος. Τρία από τα κοινά μεγέθη ομάδα της μπαταρίας – 24, 65 ή 75, μπορεί να κυμαίνεται από $ 50 για ένα φθηνότερο μοντέλο στα $ 90 – 120 για ένα premium μπαταρία, μαζί με ένα 2-3 ετών εγγύηση αντικατάστασης μπαταρίας.

Tuning Κινητήρας
Ένα 4-χρονο κινητήρα πρέπει να είναι συντονισμένοι για βέλτιστη απόδοση. Για μια βασική δουλειά tuning-up, τα ποσοστά μπορεί να είναι $ 30 για χαμηλά αυτοκίνητα τέλος και μπορεί να πάει μέχρι και $ 100 για πιο ακριβά αυτοκίνητα. Πιο συχνά από ό, τι τα σημεία που δεν αποτελεί σταθμό επισκευής αυτοκινήτων ελαττώματα του κινητήρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συντονισμού, η οποία απαιτεί πρόσθετες δαπάνες για να διορθώσετε αυτά τα ελαττώματα.

Χρεώσεις Εργασίας
Οποιαδήποτε εργασία επισκευής ή συντήρησης, θα γίνει προστέθηκε στις επιβαρύνσεις της εργασίας με την θέση εργασίας. Οι περισσότεροι σταθμοί παραιτηθεί από αυτές τις επιβαρύνσεις για περίπου ένα ή δύο χρόνια από τη στιγμή της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, αλλά αυτό είναι προφανώς η περίοδος, όταν το αυτοκίνητο απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Αυτές οι δαπάνες εργασίας δεν μπορεί να αναφέρεται ρητά ως πας σε ένα συνεργείο, οπότε φροντίστε να τις εξετάσει πριν από την υποβολή του οχήματος.

Στην περίπτωση αυτή, η εγγύηση auto σας εξακολουθεί να ισχύει, είναι πιθανό να κερδίσετε πολλά. Τα περισσότερα ανταλλακτικά και τα έξοδα εργασίας προεξοφλούνται εντός της περιόδου εγγύησης. Υπάρχουν πολλές περισσότερες εργασίες οι οποίες γενικά εκτελούνται, αλλά πολύ λιγότερο συχνά, σε σύγκριση με τις εργασίες που συζητήθηκαν παραπάνω. Αυτές περιλαμβάνουν συμπλέκτη, φρένο, κασκόλ, εργασία καλοριφέρ, κλπ.

Αυτές είναι οι μεγάλες διάλυσης έργο που αθροιστικά να προσθέσει μέχρι να δώσει το συνολικό κόστος συντήρησης αυτοκινήτων. Μετά από κατάλληλες πρακτικές οδήγησης και τακτικές εξετάσεις μπορεί να μειώσει δραματικά τις δαπάνες σας.

Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Προβολέων Καθαριστικό φακού
Λάδι Pan Λάστιχο
Πώς να χρησιμοποιείτε καλώδια γεφύρωσης
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Πώς να αλλάξετε ένα λάστιχο
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Διαρροή Αντιψυκτικό
Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ
Επισκευή ταμπλό

Leave a Reply