Μέσος όρος ζωής μπαταρίας αυτοκινήτου

Ένα μέσο αυτοκίνητο είναι ικανό να τρέχει 100.000 μίλια ή περισσότερο. Ωστόσο, πριν από το οδόμετρο εμφανίζει το ποσοστό αυτό, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις μπαταρίες του αυτοκινήτου σας αρκετές φορές. Αυτό συμβαίνει διότι η μέση διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας αυτοκινήτου είναι πολύ μικρότερη από την ζωή ενός αυτοκινήτου. Θα πρέπει να περιμένετε μπαταρία του αυτοκινήτου σας για να λειτουργεί για 3 έως 5 χρόνια. Κάθε μέρα μετά από αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα μπόνους. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός αυτοκινήτου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται και διάφοροι άλλοι παράγοντες.

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία αυτοκινήτου Τελευταία Κατά μέσο όρο

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες του αυτοκινήτου τους μετά από 6 χρόνια, ενώ κάποιοι πρέπει να αντικαταστήσετε την μπαταρία του ίδιου κατασκευαστή μέσα σε μόλις 10 μήνες. Αυτό δείχνει ότι εξωτερικοί παράγοντες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν έχετε μπαταρία του αυτοκινήτου σας εξυπηρετούνται κάθε 6 μήνες, είναι πιθανό να αυξήσει τη ζωή του από ένα-δύο χρόνια. Οι μπαταρίες αυτοκινήτων σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργεί με αποτελεσματικό τον καλύτερο εαυτό τους, όταν στις εύκρατες περιοχές. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα κρύο καιρό, επηρεάζει αρνητικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η ενέργεια που παράγεται από τη μπαταρία είναι ένα αποτέλεσμα μιας χημικής αντίδρασης. Χαμηλή θερμοκρασία αυξάνει την ποσότητα της ενέργειας που απαιτείται για την έναρξη αυτής της χημικής αντίδρασης. Ως αποτέλεσμα, η ενέργεια που απαιτείται για να ξεκινήσει μια μπαταρίας υπερβαίνει το φορτίο αφήνεται σε αυτό. Με συνέπεια να τρέξει το αυτοκίνητο σε τέτοια κλίματα είναι υποχρεωμένη να μειώσει τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου σας.

Η μπαταρία έχει τη δυνατότητα να διατηρούν επιβάρυνση για λίγες ώρες, χωρίς να χρεώνονται. Αν αφήσετε τα φώτα ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα που λειτουργεί με μπαταρία, η μπαταρία σας τρέχει αργά από χρέωση. Ως αποτέλεσμα, το μηδέν φορτισμένη μπαταρία δεν ανταποκρίνεται όταν ενεργοποιείτε την ανάφλεξη. Θα πρέπει να έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά της «νεκρό μπαταρίας όταν απλά αρνείται να ξεκινήσει. Οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε καλώδια βραχυκύκλωσης ή συνδέστε την μπαταρία με τους ακροδέκτες του όταν το όχημα για να το πάρει με ακυρωτικά. Η μικρή ποσότητα του φορτίου που λαμβάνονται με αυτή τη μέθοδο είναι αρκετό για να πάρει άρχισε. Αφού εκτελέσετε το αυτοκίνητο, ο εναλλάκτης κρατά σε μια φορτισμένη κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι, αυτό είναι μια απλή και γρήγορη μέθοδος για να πάρετε το αυτοκίνητό σας ξεκίνησε, εν αγνοία σας προκαλέσουν πολλή κατάχρηση σε κακή μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλές φθορά των εξαρτημάτων μπαταρίας η οποία με τη σειρά της μειώνει την διάρκεια ζωής του.

Μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται επίσης από το χρονικό διάστημα για το οποίο θα τρέχει το αυτοκίνητό σας κάθε μέρα. Αν η μέση αυτοκίνητό σας τρέξιμο είναι λιγότερο από 20 λεπτά, δεν δίνουν το χρόνο για το δυναμό να φορτίσει πλήρως την μπαταρία. Ως εκ τούτου το επίπεδο της μπαταρίας σας χρέωση είναι πάντα κάτω από το βέλτιστο όριο χρέωσης. Αν ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας για αρκετές φορές την ημέρα, θα καταναλώνουν πάρα πολύ από φόρτιση της μπαταρίας σας ακριβώς για να πάρει το αυτοκίνητο ξεκίνησε. Έτσι, συχνά, μικρά ταξίδια μπορεί να μειώσει δραστικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.

Δεν χρειάζεται να ενοχλεί πάρα πολύ για το «πότε πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες αυτοκινήτων», όπως ο εναλλάκτης φροντίζει όποτε τρέχετε το αυτοκίνητό σας. Ωστόσο, αν είστε υποχρεωμένοι να κρατήσετε το αυτοκίνητό σας δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε γυρίσει το διακόπτη ανάφλεξης τουλάχιστον μία φορά κάθε 48 ώρες για να κρατήσει το φορτίο της μπαταρίας. Όσον αφορά τα «πότε πρέπει να αλλάξετε τις μπαταρίες αυτοκινήτων, θα πρέπει να συμβουλευτείτε μηχανικός αυτοκινήτων σας που μπορεί να παρακολουθεί τη λειτουργία της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και συμβουλές σας αναλόγως. Αν η μπαταρία του αυτοκινήτου σας έχει ξεπεράσει περιόδου εγγύησης και δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να είστε σίγουροι για να εξετάσει την αντικατάστασή της. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας συναντήθηκε με ένα ατύχημα και καταστραφεί το περίβλημα της μπαταρίας, θα πρέπει να αλλάξετε την μπαταρία, χωρίς καθυστέρηση, καθώς το κατεστραμμένο περίβλημα μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή χημικών ουσιών. Θα ήταν λογικό να πάρει μπαταρίες αυτοκινήτων σας αλλάξει εάν είστε μετεγκαθίστανται από ένα ζεστό, υγρό μέρος σε ένα πολύ κρύο μέρος.

Θα πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μέση διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας αυτοκινήτου εξαρτάται πολύ, μετά τη χρήση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Έτσι, εάν θέλετε μπαταρία του αυτοκινήτου σας να τρέχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μην ξεχάσετε να αναλάβουν τις συνήθεις δραστηριότητες συντήρησης.

Κόστος συντήρησης αυτοκινήτων
Προβλήματα του κεντρικού κυλίνδρου
Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών
Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Αντιμετώπιση προβλημάτων αυτοκινήτου
Οδηγός για να αντικαταστήσει ένα δυναμό αυτοκινήτου
Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Καθαρισμός διάβρωση μπαταρίας
Οι τιμές Εργασίας Car Paint

Leave a Reply