Μεταλλική Spray Paint

Ψεκάστε ζωγραφική είναι ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος για να ζωγραφίσει ένα αντικείμενο. Με βαφές ψεκασμού που μπορείτε να ολοκληρώσετε τη ζωγραφική οποιοδήποτε αντικείμενο μέσα σε λίγα λεπτά, και βαφές ψεκασμού που βοηθούν να εξαπλωθεί το χρώμα ομοιόμορφα και δεν δώσει μια αποσπασματική μοιάζουν με ζωγραφική με το πινέλο. Σπρέι αεροζόλ είναι χρώματα, και είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και φινιρίσματα. Έρχονται σε διάφορα χρώματα τα οποία περιλαμβάνουν τη θερμότητα και την κυκλοφορία ανθεκτικά βερνίκια, αστάρια, γυαλιστερό και ματ φινίρισμα, μεταλλικά χρώματα και υφή χρώματα για τη ζωγραφική στους τοίχους υφές.

Τι σημαίνει ένα κουτί σπρέι Μεταλλικά περιέχει;
Ψεκασμού βαφής περιέχει δύο πράγματα, το πρώτο είναι το προωθητικό που κάνει το υγρό να βγει από τον κασσίτερο. Αυτό είναι συνήθως ένα αέριο όπως, προπάνιο ή βουτάνιο. Αυτά είναι κοινά προωθητικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αποσμητικά, γεγονός που καθιστά σπρέι και της deo εύφλεκτο. Το δεύτερο συστατικό είναι το χρώμα, τα μόρια βαφής είναι οι ίδιοι με βάση υδρογονάνθρακα και πολύ εύφλεκτο, επίσης σπρέι περιέχουν μεθανόλη.

Όλα Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω Μεταλλική Μπογιά On;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπρέι για σχεδόν τα πάντα, αλλά φυσικά όχι για τη γάτα σας! Οι συσκευές αερολυμάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για να ψεκάζετε σε «μη-διαβίωσης αντικείμενα». Μερικά παραδείγματα είναι τα μεταλλικά αντικείμενα όπως κουμπιά, πλαίσια, αρχειοθήκες, πολυέλαιοι, συσκευές, αξεσουάρ, κ.λπ. Πλαστικά αντικείμενα, όπως τραπέζια, καρέκλες, κρεβάτια, κλπ. Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να βάψετε ξύλο, λυγαριά, γυαλί, συνθετικά ρούχα, χαρτί και εγγράφου mache. Σπρέι βαφής επίπλων μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για τη διατήρηση παλαιών μεταλλικών επίπλων.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;
Ανακινήστε το σπρέι έντονα για ένα λεπτό, έτσι ώστε τα πράγματα μέσα σε αυτό μπερδεύεται σωστά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε φωτός στρώσεις του χρώματος για την κάλυψη των επιθυμητών αντικειμένων. Αφού τελειώσετε με μια στρώση, αφήστε το παλτό να στεγνώσει πριν την εφαρμογή της δεύτερης στρώσης. Πάντα, εργάζονται υπό το φως στρώματα παλτό για να αποφευχθεί τυχόν στάζουν του χρώματος.

Ποιες προφυλάξεις ασφαλείας που πρέπει να πάρει Χρησιμοποιώντας το χρώμα;
Όπως έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω, σπρέι περιέχουν δραστικές χημικές ουσίες, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να καλύψει το σώμα σας σωστά και να εργάζονται σε καλά αεριζόμενο ανοιχτό χώρο για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. Για την ασφάλεια βαφή με ψεκασμό, φοράτε λαστιχένια γάντια, προστατευτικά γυαλιά και μάσκα ενώ ζωγραφική οποιοδήποτε αντικείμενο. Επίσης, ακολουθήστε τις άλλες οδηγίες που αναφέρονται στο προϊόν.

Πού μπορώ να βρω ένα μεταλλικό σπρέι μπορεί;
Μπορείτε να βρείτε σπρέι σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού, πείτε τον τύπο στο κατάστημα ποιο σκοπό θα χρησιμοποιήσετε το σπρέι βαφής για και θα σας πω τη σωστή ποικιλία που χρειάζεστε. Δείτε μερικά κουτιά από διαφορετικές μάρκες για να συγκρίνουν τις τιμές, την ποιότητα και χρώματα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το σωστό χρώμα ή τον τύπο του μεταλλικού σπρέι μπορεί, στη συνέχεια, κατάστημα για σπρέι σε απευθείας σύνδεση.

Ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες;
Οι πιο γνωστούς κατασκευαστές για σπρέι είναι Krylons, χρώματα Monster, ΜΤΝ, Belton Premium, Molotow, Μοντάνα, κλπ. Πηγαίνετε σε δικτυακούς τόπους ή το κατάστημα τους στο eBay για να συγκρίνετε και να ελέγξετε διάφορα προϊόντα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το προϊόν σύμφωνα με το σκοπό σας, πολλά κουτιά είναι για καλλιτεχνικούς σκοπούς, όπως η ζωγραφική γκράφιτι, ενώ άλλοι είναι για τη ζωγραφική ή βαψίματα αντικείμενα οικιακής χρήσης. Πολλοί έρχονται ως δοχεία μεταλλικό χρώμα ψεκασμού για μεταλλικές επιφάνειες, ενώ κάποιοι δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ζωγραφίσει σχεδόν οποιοδήποτε υλικό.

Πόσο κοστίζει ένα μπορεί να κοστίσει;
Η τιμή των κουτιών σπρέι βαφής εξαρτάται από τη μάρκα. Η τιμή μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ $ 1,97 και $ 5. Αυτό είναι για ένα μπορεί, ίσως χρειαστεί περισσότερα κουτιά για ζωγραφική μεγαλύτερα αντικείμενα, που θα αυξήσει το κόστος.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;
Αγοράστε ένα μικρό μπορεί να του σπρέι βαφής μεταλλικών, καθορίζουν σε φύλλα εφημερίδας για την επιφάνεια εργασίας. Τοποθετήστε ένα μικρό αντικείμενο και ζωγραφίζει χρησιμοποιώντας το δοχείο. Οι εργασίες στο φως παλτά, ελέγξτε το αντικείμενο στο φως και βάψτε ξανά αν χρειαστεί. Μόλις είστε ικανοποιημένοι ζωγραφική μικρά αντικείμενα, να προχωρήσει σε μεγαλύτερα αντικείμενα.

Μπορώ να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα;
Εδώ είναι οι συμβουλές ζωγραφικής ψεκασμού και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να ζωγραφίσει αντικείμενα με διάφορα χρώματα. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικά μεταλλικά χρώματα. Ωστόσο, θα πρέπει να σχεδιάσουν ένα κομμάτι για το πώς το αντικείμενο που θέλετε να βάψετε θα μοιάζουν. Έτσι, είναι καλύτερο εάν κάνετε ένα σκίτσο χρώμα του αντικειμένου, πριν ξεκινήσετε τη ζωγραφική του. Θα χρειαστεί να εργαστεί σε στρώματα, ξεκινώντας με την στοιβάδα πυθμένα. Για παράδειγμα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικό σπρέι βαφής για τα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο μαύρο μεταλλικό ως ένα παλτό βάσεων, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε στένσιλ σε χρώμα ασημί κάποιες περιοχές, και μικρότερες στένσιλ για να προσθέσετε μερικές λεπτομέρειες του κόκκινου χρώματος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει κάθε στρώση στεγνώσει εντελώς, πριν από τον ψεκασμό ένα άλλο στρώμα του χρώματος.

Ελπίζω ότι οι ανωτέρω πληροφορίες ήταν χρήσιμες, ακολουθήστε έτσι τις συμβουλές για την ασφάλεια σπρέι βαφής και την εργασία σε στρώματα και το φως παλτά, να ζωγραφίσει τα πράγματα σε λαμπερά μεταλλικά χρώματα!

Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Δαγκάνα φρένου Αντικατάσταση
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Φρένα αυτοκινήτων
Ισχύς κεραίας αυτοκινήτου
Ασφαλέστερα αυτοκίνητα
Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Φρένο Επισκευή γραμμής
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα
Γερμανική Αυτοκίνητα Vs ιαπωνικών αυτοκινήτων

Leave a Reply