Μετατροπή M4A για MP3

Κατ ‘αρχάς, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε λίγο σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες μορφές αρχείων, πριν προχωρήσει στη διαδικασία της μετατροπής τους. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων αρχείο διαθέσιμες μορφές μπορεί να αφήσει ο μέσος χρήστης flummoxed. Ας κάνουν πίσω και να πρώτα να κατανοήσουμε τι είναι μια μορφή αρχείου είναι. Με απλά λόγια, μια μορφή αρχείου είναι ένας τρόπος που κωδικοποιούν πληροφορίες ώστε ένας υπολογιστής μπορεί να κατανοήσει ή να το αποθηκεύσετε. Έτσι, ό, τι χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, δεξιά από τον επεξεργαστή κειμένου για τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, αποθηκεύεται σε μια συγκεκριμένη μορφή αρχείου. Καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει, υπήρξε βελτίωση στον τρόπο με πράγματα μπορούν να κωδικοποιούνται, δίνοντας αφορμή για διάφορες μορφές, κάθε μία με κάποια βελτίωση έναντι των άλλων. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το πώς να μετατρέψετε m4a σε mp3, τα οποία είναι τα κύρια φορμά που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αρχείων ήχου.

M4A vs MP3

Βασικά, και οι δύο αυτές μορφές είναι μορφές μουσικής, ή για να είμαι ακριβής, φορμά ήχου. Η μορφή αρχείου MP4 ήρθε μετά την μορφή MP3 και χρησιμοποιήθηκε για βίντεο καθώς και κωδικοποίηση ήχου. Είναι ένα τμήμα της μορφής MPEG4 δοχείου και μπορεί να χειριστεί βίντεο, ήχου και Internet συνεχούς ροής, καθώς και. Με άλλα λόγια, ένα MP4 αρχείο θα μπορούσε να αποθηκεύσει βίντεο, ήχου, ακόμα και υπότιτλους, ενώ θα μπορούσε να διαχειριστεί MP3 μόνο ήχου. Η μορφή του αρχείου M4A άρχισε να λειτουργεί όταν έγινε δύσκολο να διαχωρίσει τον ήχο από τα αρχεία βίντεο και υπότιτλο του μορφή MP4. Με την επέκταση του αρχείου MP4, ήταν δύσκολο να γνωρίζει κανείς αν το αρχείο περιέχει ήχο, βίντεο ή και τα δύο. Ετσι, για την εύκολη αναγνώριση του περιεχομένου, αρχείων ήχου δόθηκε την επέκταση M4A. Δεδομένου ότι η MP4 δοχείο μορφή βασίστηκε στην προδιαγραφή της μορφής QuickTime, MP4 και M4A ήταν οι μορφές αρχείων της επιλογής που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα της Apple. Ως εκ τούτου, με την άνοδο στη δημοτικότητα των iPods της Apple, οι μορφές αρχείων, επίσης, αυξήθηκε σε δημοτικότητα.

MP3, από την άλλη πλευρά, είναι μια ηχητική μορφή και μόνο είναι η επιλογή της μορφής που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και αναπαραγωγή στις περισσότερες ψηφιακές και φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Εισήχθη το 1991, η δημοτικότητα αυτής της μορφής αυξήθηκε λόγω δυνατότητα είναι να κωδικοποιήσει τα αρχεία σε ένα πολύ μικρότερο μέγεθος, ενώ δεν χάνουν μεγάλο μέρος από την ποιότητα του ήχου. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της μορφής αρχείου ήταν ότι ρυθμός bit ή η ποιότητα της κωδικοποίησης θα μπορούσε να αλλάξει επίσης. Higher αρχεία ρυθμός bit είχαν περισσότερη ποιότητα, αλλά ήταν μεγαλύτερο σε μέγεθος και το αντίστροφο. Αυτό λειτούργησε καλά για τον τελικό χρήστη, ο οποίος θα μπορούσε να μετατρέψει τα αρχεία, ανάλογα με το μέγεθος ή την επιθυμητή ποιότητα. Λόγω αυτών των σημείων, η μορφή MP3 έγινε δημοφιλής και είναι η πιο δημοφιλής μορφή αρχείου ήχου για χρησιμοποιούνται σήμερα.

Μετατροπή M4A για MP3

Χάρη στο MP3 είναι η πιο δημοφιλής μορφή αρχείου ήχου που χρησιμοποιείται για σήμερα, πιο ακουστικό περιεχόμενο έρχεται σε αυτή τη μορφή. Επίσης, λόγω του σχετικά μικρού μεγέθους των αρχείων MP3, αυτή είναι η μορφή της επιλογής για φορητές συσκευές αναπαραγωγής MP3, όπου ο χώρος έρχεται σε ένα ασφάλιστρο. Ενώ τα περισσότερα MP3 players μπορούν να παίξουν M4A αρχεία, καθώς και η μορφή αρχείου M4A δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο MP3 και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πολύ περιεχόμενο διατίθεται με αυτήν την επέκταση. MP3 θεωρείται επίσης η τυπική μορφή αρχείου ήχου και δεν είναι μόνο που χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο, αλλά υποστηρίζεται από σχεδόν όλους τους παίκτες τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων ήχου.

Έτσι, είναι καλύτερο να έχουμε όλο το περιεχόμενο στο πρότυπο φορμά MP3, παρά τα προβλήματα συμβατότητας των κινδύνων με άλλες μορφές. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα κι αν το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε άλλες μορφές, μπορεί να μετατραπεί σε μορφή MP3. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό και μπορείτε να μετατρέψετε ακόμη και m4a σε mp3 format σε απευθείας σύνδεση, με ελάχιστο κόπο, μια καλή επιλογή για την αμφισβήτηση τεχνολογικά. Ένας άλλος τρόπος για να πάει για να κάνει αυτό θα ήταν να κατεβάσετε ένα λογισμικό ήχου μετατροπέα και να τρέξει M4A αρχεία σας μέσα από αυτό. Οι περισσότεροι από τους μετατροπείς είναι δωρεάν και αυτό είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μετατρέψετε m4a σε mp3 χωρίς κόστος. Δεδομένου παρακάτω είναι μια βήμα προς βήμα διαδικασία για τη μετατροπή m4a σε mp3 format:
Αναζήτηση στο διαδίκτυο για ένα καλό πρόγραμμα μετατροπέα. Υπάρχουν πολλές δωρεάν εκεί έξω και μπορείτε να πάρετε την επιλογή σας. Μια καλή επιλογή είναι να ψάξουν για κάτι που μετατρέπει τη συγκεκριμένη μορφή αρχείου που ψάχνετε να μετατρέψετε. Σε αυτή την περίπτωση, η αναζήτηση για έναν μετατροπέα που μετατρέπει m4a σε mp3 θα ήταν ιδανικό. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε λιγότερες επιλογές σύγχυση να ανησυχούν.
Όταν κάνετε λήψη του μετατροπέα, θα πρέπει να έχετε κατεβάσει τον κωδικοποιητή καθώς και. Αν δεν έχετε, θα πρέπει να ψάξετε για τον κωδικοποιητή M4A και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Συνήθως, αυτό γίνεται από το πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε, αλλά το πρόγραμμα δεν έχει τον κωδικοποιητή, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο.
Μόλις έχετε τα codecs και το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο, μετατροπή είναι απλά θέμα την προσθήκη των αρχείων στο πρόγραμμα και επιλέγοντας τις ρυθμίσεις σας. Απλά προγράμματα μετατροπέας θα κάνει τα πάντα μόνοι τους ή με άλλα λόγια, δεν θα σας επιτρέψει να αλλάξετε οποιαδήποτε ρύθμιση, ενώ τα προηγμένα προγράμματα θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, όπως το bit rate, ποιότητα, κ.λπ.
Στα περισσότερα προγράμματα, θα πρέπει να επιλέξετε το αρχείο M4A θέλετε να μετατρέψετε το «αρχείο προέλευσης» και επιλέξτε MP3 ως «αρχείο εξόδου» η επιθυμητή. Θα πρέπει επίσης να λάβει υπόψη του τη θέση στην οποία το πρόγραμμα αποθηκεύει το «αρχείο εξόδου». Μπορεί να αποθηκευτεί σε μια θέση όπως Λήψεις μου ή μουσική μου ή ακόμα και το πρόγραμμα μπορεί να κάνει δικό του φάκελο. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε μια θέση το χέρι και να χρησιμοποιήσετε ένα φάκελο με το όνομα «Αρχεία που έχουν μετατραπεί» στην επιφάνεια εργασίας σας. Με αυτό τον τρόπο, θα ξοδεύουν λιγότερο χρόνο ψάχνοντας για το αρχείο, όταν η μετατροπή είναι πάνω.
Είναι ακόμη δυνατό να μετατρέψετε πολλά αρχεία M4A για MP3 αρχεία με μία κίνηση, αν και οι περισσότεροι δωρεάν μετατροπείς δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό. Αντί της προσθήκης ενός αρχείου, μπορείτε να προσθέσετε ένα φάκελο αρχείων ή πολλαπλά και αφήστε το λογισμικό να κάνει τη δουλειά του.

Αυτό είναι όλο αυτό που έχετε να κάνετε για να πάρετε την καλύτερη μετατροπή γίνεται. Φυσικά, η εξεύρεση της σωστής μετατροπέας είναι το μεγαλύτερο μέρος του έργου και αν αυτό το βήμα παίρνει γίνει σωστά, τα υπόλοιπα είναι τόσο εύκολη όσο ένα καυτό μαχαίρι το βούτυρο. Και πάλι, για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να το χάος γύρω με χειροκίνητες διαδικασίες μετατροπής, υπάρχουν προγράμματα σε απευθείας σύνδεση που μπορεί να σας βοηθήσει.

Για τη μετατροπή m4a σε mp3 δεν είναι ένα δύσκολο έργο πράγματι. Λόγω της δημοτικότητας του μορφή αρχείων MP3, φαίνεται πιο εφικτό να μετατρέψετε M4A αρχεία σε αρχεία MP3. Επίσης, ενώ ένα αρχείο MP3 μπορεί να παίξει σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή, M4A αρχεία μπορούν να αναπαραχθούν μόνο σε έναν υπολογιστή ή σε iPods. Αυτός είναι ίσως ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι θα θέλουν να μετατρέψουν M4A αρχεία MP3. Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε διαδικασία της μετατροπής, είναι σκόπιμο να διεξάγει κάποια έρευνα και να καθορίσει τον τύπο του αρχείου που θα ήταν καταλληλότερη για εσάς. Για παράδειγμα, ενώ το iPod και το iPhone μπορεί να παίξει MP3 και τα δύο, τα ringtones για το iPhone της Apple αναγνωρίζονται μόνο σε μορφή αρχείου M4A.

Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα
Επισκευή ταμπλό
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Προβλήματα διακόπτη ανάφλεξης
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε
Τα συμπτώματα μιας κακής αντλία καυσίμου
Latex σπρέι βαφής
Ηλιοροφή Εγκατάσταση
Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου

Leave a Reply