Μπαρ στρέψης

Μία ράβδο στρέψης είναι ένα μπαρ ανάρτησης είναι κατασκευασμένα από μέταλλο που συνήθως καθορίζεται σε τέσσερις τροχούς οχημάτων, όπως φορτηγά αυτοκίνητα ή φορτηγά. Η παρουσία του είναι άκρως απαραίτητη στο σχεδιασμό ενός οχήματος, διότι οι λειτουργίες που εξυπηρετεί μεταδίδει σχεδόν τη βασική ιδέα της χύτευσης ενός οχήματος. Ας διαβάσουμε σε αυτό το άρθρο, για να γνωρίζουν τα διάφορα χαρακτηριστικά μιας ράβδου στρέψης.

Βασικά στοιχεία μιας ράβδου στρέψης

Είναι τεχνικά ορίζεται ως μία μεταλλική ράβδο ή ένα εύκαμπτο ελατήριο που καθιστά μια δράση ελατηρίου σε μία μηχανή ή ένα όχημα. Στην περίπτωση ενός οχήματος, είναι σταθερά στερεωμένη στο πλαίσιο ή σασί ενός οχήματος στο ένα άκρο. Και στο άλλο άκρο είναι στερεωμένο στην άτρακτο, άξονα ή στο βραχίονα ανάρτησης. Όταν το όχημα κινείται προς τα εμπρός κατεύθυνση, παράγει κάποιες φυσικές δυνάμεις. Τέτοιες δυνάμεις δημιουργούν τεράστιο ποσό της ροπής για την ράβδο στρέψης τελικά κάνει το στρίβει κατά μήκος του άξονά του. Η διάταξη εξαρτάται ξεχωριστά σχετικά με τις προδιαγραφές του σχεδιασμού του οχήματος. Αυτές οι ράβδοι που χρησιμοποιούνται σε οχήματα όπου η αναστολή είναι περιορισμένο χώρο. Η βασική ιδέα του ενός οχήματος που φέρει μία ράβδο στρέψης είναι, καθιστά τη στήριξη του βάρους του οχήματος. Είναι καταπίνει τις ελαστικές δυνάμεις που παράγονται από το όχημα κατά τη διάρκεια της κινητικότητος και της κίνησης. Και, τέλος, διατηρεί καλή επαφή των ελαστικών με την επιφάνεια του δρόμου.

Στην περίπτωση αυτών των ράβδων που χρησιμοποιούνται συμβατικά σε μηχανές παραγωγής και συσκευές, η ιδέα που παρέχει παραμένει η ίδια. Ας το αναθεωρήσει και πάλι. Η μπάρα είναι τοποθετημένη στο σασί με ένα βραχίονα ο οποίος εκτείνεται από την εμπρόσθια ανάρτηση προς το οπίσθιο σημείο του οχήματος. Αντέχει ανατροπές ενός οχήματος και φορτία για το κέντρο της μόνο για να παρέχουν ξεφυτρώνουν δράση σε αυτό.

Ο σχεδιασμός μιας ράβδου στρέψης βασίζεται στην ποσότητα της ροπής που χρησιμοποιείται στη γωνία συστροφής, η έκταση του ελατηρίου συστροφής και επίσης από τις συνολικές διαστάσεις και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αυτής της μεταλλικής ράβδου. Αυτό το είδος του συστήματος ανάρτησης σε ένα αυτοκίνητο, βοηθά στην αποφυγή επικίνδυνων προσκρούσεις, τραντάγματα και τα αποτελέσματα bouncy κατά την οδήγηση.

Σύμφωνα με τον ορισμό ότι είναι ένα ελατήριο, είναι κυριολεκτικά όχι. Παρέχει μόνο ένα αποτέλεσμα σαν ένα. Έτσι, αν πρόκειται για το θέμα της αντικατάστασης του, η απάντηση είναι πολύ απλή? Απλώς από fidgeting με τις βίδες σύσφιξης και με όχι και τόσο πολύ εξελιγμένα εργαλεία αφαίρεσης, θα είναι σε θέση να αφαιρέσει ένα ελαττωματικό ράβδο στρέψης από ένα όχημα. Απλά ακολουθήστε αυτά τα λίγα τεχνικά βήματα και είστε στο δρόμο σας για να αντικαταστήσει το παλιό με το νέο.

Στρέψη διαδικασία αφαίρεσης Μπαρ

Απαιτούμενα Εργαλεία

Ένα μεταβλητό Socket
Ένα Jack
Εντατήρα
Ένα γαλλικό κλειδί

Οδηγίες

Βήμα 1: Σηκώστε το καπό του οχήματος με τη βοήθεια ενός γρύλου. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια σε βάθος άποψη ολόκληρου του συστήματος ανάρτησης.

Βήμα 2: Αφού είναι άνετα τοποθετημένη, αφαιρέστε απαλά τα μπουλόνια της ράβδου στρέψης, η οποία είναι για την πλάκα κάλυψης. Κάνετε αυτό με τη βοήθεια ενός κλειδιού.

Βήμα 3: Σημειώστε ότι, το κάλυμμα πλάκα είναι αρκετά χαλάρωσε. Τώρα μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα το μπαρ έξω με τα χέρια σας.

Βήμα 4: Αλλά προτού να ελαφρύνει την ένταση από τη ράβδο στρέψης, το επίπεδο προσαρμογής των ρυθμιστικών κοχλιών υποτίθεται ότι πρέπει να μετρηθεί. Σημειώστε αυτή τη μέτρηση κάτω αυτό θα σας βοηθήσει στην εγκατάσταση του νέου μπαρ.

Βήμα 5: Μόλις το κάνετε αυτό, διευκολύνει την μπάρα και τοποθετήστε τα εργαλεία με τους προσαρμογείς πάνω του.

Βήμα 6: Σφίξτε καλά τα εργαλεία επάνω, έτσι ώστε οι βίδες ρύθμισης του μπαρ αυξάνεται λίγο υψηλότερα. Αυτό γίνεται με τη δράση των ρυθμιστών του μπαρ.

Βήμα 7: Τέλος, ξεβιδώστε τα μπουλόνια ρύθμισης της ράβδου στρέψης και χαλαρώστε επάνω απαλά. Ελέγξτε αν η γραμμή είναι εύκολο να αφαιρεθεί τώρα.

Σημείωση: Σημειώστε τη θέση των λαβών και τα μπουλόνια με μαρκαδόρο ή κιμωλία. Αυτό θα βοηθήσει να διευκολύνει τη διαδικασία της εγκατάστασης ενός νέου.

Αυτή η ανθεκτική μορφή αναστολές έχουν γύρω από το 1930. Έτσι, ελπίζω από όλες αυτές τις μικρές εξηγήσεις σχετικά με ράβδο στρέψης, από τώρα θα έχετε καταλάβει το βασικό σκοπό της ύπαρξής του.

Κόστος ελαστικών ευθυγράμμισης
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint
Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας
Διαφορά μεταξύ Ηλιοροφή και ηλιοροφή
Πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Προβλήματα αυτοκινήτου
Μπαταρία Terminal Διάβρωση
Εγκατάσταση Car Ηχεία
Πώς για αντικατάσταση των αρθρώσεων μπάλα
Πώς να εγκαταστήσετε μια στέγη Όρος Car DVD Player

Leave a Reply