Μπαταρία ανακατασκευής

Ο κόσμος φαίνεται μερικές φορές να λειτουργεί με μπαταρίες, όπως τόσα πολλά πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή περιλαμβάνει μπαταρίες! Εμείς δεν συνειδητοποιούν καν ότι – να λάβουν τα πιο συνηθισμένα και αυτονόητα πράγματα – αυτοκίνητα, αμαξάκια του γκολφ, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, φορητούς υπολογιστές και τόσα πολλά πράγματα που αφορούν όλους μπαταρίες! Επαναφόρτιση μπαταριών έχει γίνει τόσο κοινό ότι περιλαμβάνει μια ρουτίνα για τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλη την υδρόγειο. Τώρα μια παρόμοια διαδικασία μπαταρία επισκευή. Πρόκειται ουσιαστικά ως στόχο να ανακαινίσουν τις μπαταρίες, ακόμη και όταν είναι πλήρως αποφορτισμένη ή νεκρός. Είναι μια κοινή πρακτική για μια μπαταρία αυτοκινήτου. Το κείμενο θα είναι κάτω από όλα γι ‘αυτό και περισσότερο, έτσι κρεμάσει.

Τι είναι η μπαταρία ανακατασκευής;

Ένας από τους κύριους στόχους της την ανακαίνιση μπαταρία, είναι να απαλλαγούμε από το θείωσης αναπτύχθηκε στην μπαταρία. Αυτό γίνεται αφήνοντας σε ορισμένα πρόσθετα και έπειτα αφήνοντας το υπόλοιπο μπαταρίας για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό οδηγεί στην διάσπαση της θείωσης από την πλάκα. Η διαδικασία αυτή προκαλεί επίσης την μπαταρία για να φορτιστεί σωστά στο πλήρες δυναμικό του και για την αύξηση του προσδόκιμου ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου. Η φόρτιση της μπαταρίας δεν λύνει το σκοπό του χωρίς να χαλάσει το θείωσης. Ως εκ τούτου, ακόμη και αν επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, επισκευή τους είναι σκόπιμη. Με ορισμένες απαιτούμενα εργαλεία, μπορεί να γίνει στο σπίτι. Υπάρχουν ένας αριθμός μεθόδων για την εύκολη επισκευή των μπαταριών.

Φορτιστής μπαταρίας ανακατασκευής και η διαδικασία

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα φορτιστή είναι μια συσκευή που παίρνει νεκρό ή εντελώς άδειες μπαταρίες και πάλι στο προσκήνιο. Αναμφίβολα λοιπόν, όταν μιλάμε για την ανακαίνιση των μπαταριών, ο φορτιστής δεν μπορεί να αγνοηθεί ή να αφεθεί κατά μέρος. Καλά, ότι φορτιστής είναι σχεδόν ανακαίνιση της μονάδας σας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι φορτιστές μπαταριών αναβιώσει τις παλιές, αποφορτισμένες μπαταρίες μέσω του μολύβδου διαλύοντας κρυστάλλων θειικού που συσσωρεύονται στις πλάκες μολύβδου των μπαταριών κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Τώρα, αυτή η συσσώρευση εμποδίζει την απόδοση των μπαταριών παρεμπόδιση ηλεκτρικό φορτίο που τρέχει μέσω των μπαταριών. Ανακατασκευής εξασφαλίζει ότι αυτή η συσσώρευση έχει αφαιρεθεί.

Μια desulfator και μια μπαταρία που έχει την τάση μεταξύ 6 έως 10 amp είναι μια καλή επιλογή για την ανακαίνιση της μπαταρίας. Αυτή η διαδικασία είναι συγκριτικά πιο εύκολη από οποιαδήποτε άλλη μπαταρία συναφή διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τις μπαταρίες με την desulfator και το φορτιστή της μπαταρίας. Θα πρέπει να το χρεώνουν μέχρι και το ειδικό βάρος της μπαταρίας εμφανίζεται ως οπουδήποτε μεταξύ 1,250 και 1,300. Ειδικό βάρος μπορεί να μετρηθεί με τη βοήθεια ενός υδρομέτρου. Σε περίπτωση που δεν έχετε ότι, η τάση της μπαταρίας θα πρέπει να ελέγχονται. Κρατήστε το φορτιστή μπαταρίας σε λειτουργία και να δούμε την τάση της μπαταρίας σας. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να δείξει περισσότερα από 15 βολτ. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνολικά 24 ώρες. Αν ψάχνετε για μπαταρίες επαναχρησιμοποίηση των προϊόντων, ή να πω, de-θειικό τις μπαταρίες, τι μπορείτε να κάνετε είναι, δείτε την τάση της μπαταρίας και στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το φορτιστή, σε περίπτωση που εμφανίζει πάνω από 11 volts. Στη συνέχεια, αφήστε το να τρέξει για περίπου 12 ώρες μετά την σύνδεσή του με το desulfator. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά το φορτιστή και αφήστε τη λειτουργία της μπαταρίας για 12 ώρες περισσότερο. Συνεχίστε αυτό έως ότου η μπαταρία παίρνει το ιδανικό εύρος της τάσης και του ειδικού βάρους. Αυτό είναι σημαντικό, για παράδειγμα, για τη συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα επιδιόρθωση μονάδες για κάθε μπαταρία μολύβδου οξέος, το οποίο είναι το καλύτερο μέρος γι ‘αυτούς. Η μπαταρία θα λειτουργήσει καλά και δεν θα υπάρξουν προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου λόγω της κάνει αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Σε περίπτωση που είστε επιφυλακτικοί σχετικά με τον τρόπο αυτό τον εαυτό σας, μπορείτε να το πάρετε γίνει από έναν επαγγελματία ή δική σας, μπορείτε να το εμπόριο για επισκευασμένα αυτά, αντί να αγοράζουν καινούργια! Αυτό είναι όπου θα σταματήσει μπαταρία μου των λέξεων και υπογράφει! Είναι Adios από εμένα μέχρι την επόμενη φορά!

Επισκευή Αυτοκινήτων
Φορητό DVD Player Κριτικές
Best Car Wax
Αυτοκινήτου δεν μπορεί να ξεκινήσει – Συχνές ερωτήσεις
Αυτοκίνητο Απομάκρυνση Dent
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Disc Vs. Ταμπούρα
Ποιες είναι. SHN Αρχεία
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Φορητό DVD Player για παιδιά
Αντιμετώπιση προβλημάτων αυτοκινήτου

Leave a Reply