Μπαταρία Terminal Διάβρωση

Μπαταρία αυτοκινήτου είναι η ηλεκτρική αποθήκευση ενέργειας και το σύστημα τροφοδοσίας. Ένα μη εργάσιμες μπαταρία αυτοκινήτου μπορεί να ακρωτηριάσουν η λειτουργία του αυτοκινήτου. Ένας από τους λόγους πίσω από ένα νεκρό ή χαμηλή απόδοση της μπαταρίας μπορεί να είναι διάβρωση. Γνωρίζοντας πώς να το αποτρέψουμε, είναι ένα ουσιαστικό μέρος της συντήρησης της μπαταρίας αυτοκινήτου. Εδώ θα αναλύσει τα αίτια πίσω από την διάβρωση και να μοιραστούν μερικές απλές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποτρέψετε αυτό να συμβεί.

Είστε σε μια βιασύνη για να φτάσετε στο γραφείο σας και να τρέχετε στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να πάρετε κάθονται, βάλτε το κλειδί, χτύπησε ανάφλεξης και τίποτα! Το αυτοκίνητο δεν ξεκινά. Μπορείτε να ανοίξετε το καπό για να ελέγξετε την μπαταρία του αυτοκινήτου και να παρατηρήσετε βρώμικα καταθέσεις σε αυτό που καλύπτουν το τερματικό. Ναι, αυτό είναι διάβρωση τερματικό μπαταρία αυτοκινήτου για σας. Είναι ένας σιωπηλός δολοφόνος από μια μπαταρία αυτοκινήτου!

Για να κατανοήσουμε τα αίτια της διάβρωσης, κάποιος πρέπει να ξέρει λίγο για τη δομή του μια μπαταρία αυτοκινήτου. Κάθε μπαταρία αυτοκινήτου αποτελείται από μια σειρά ηλεκτροχημικών στοιχείων που αποτελούνται από μόλυβδο, καθώς και πλάκες οξειδίου του μολύβδου, εμβαπτίζονται σε θειικό οξύ αραιώνεται με νερό. Γι ‘αυτό, καλούνται μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Οι αναστρέψιμη ηλεκτροχημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στην μπαταρία, επιτρέπει την αποθήκευση και την απαλλαγή της ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτεί το όχημα.

Τι προκαλεί διάβρωση Terminal μπαταρίας;
Ο κυριότερος λόγος είναι το θειικό οξύ που υπάρχει μέσα τους. Κάθε ένα από τα κελιά μολύβδου οξέος στην μπαταρία αυτοκινήτου είναι σφραγισμένο από πάνω. Η διάβρωση μπορεί να συμβεί λόγω της υπερχείλισης του θειικού οξέος σε αυτούς. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι μια συσσώρευση υγρασίας η οποία μπορεί επίσης να προκαλέσουν διάβρωση.

Τα τερματικά μεταλλικά πάρει διαβρώνονται και καλύπτονται με ενώσεις που σχηματίζονται από τη διάβρωση. Αυτό αυξάνει την αντίσταση των τερματικών, που οδηγεί σε χαμηλή απόδοση της μπαταρίας. Προοδευτική εναπόθεση των διαβρωτικό υλικό, μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην απόδοση της μπαταρίας του αυτοκινήτου, οδηγώντας τελικά σε μια νεκρή μπαταρία που οφείλεται στη χαμηλή αγωγιμότητα. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να μαθαίνει κανείς για τον καθαρισμό της μπαταρίας και την πρόληψη.

Πώς να σταματήσει Διάβρωση
Όλες οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να την πρόληψη της διάβρωσης, μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε δύο βασικές κατηγορίες. Το ένα είναι η προληπτική συντήρηση και οι άλλοι είναι καθαρά θέσεις εργασίας που μπορεί να αποτρέψει την περαιτέρω ζημία. Επιτρέψτε μου να συζητήσουμε εδώ και τους δύο τρόπους.

Μια λέξη για την ασφάλεια πριν προχωρήσουμε. Βεβαιωθείτε ότι δεν αγγίζετε το διαβρωτικό υλικό με γυμνό δέρμα σας, δεδομένου ότι μπορεί να είναι επιβλαβής. Κατά την εκτέλεση της εργασίας, να φοράτε προστατευτικά γυαλιά και γάντια.

Αποσυνδέστε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας αυτοκινήτου που ακολουθείται από τη θετική. Πρώτα ας ρίξουμε μια ματιά στο τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε τη διάβρωση που έχει ήδη συμβεί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά καθαρό νερό, μαγειρική σόδα, μια συρματόβουρτσα, βαζελίνη και τραχιά κομμάτια υφάσματος. Αφαιρέστε το περίβλημα της μπαταρίας και να το απολαύσετε σε ένα διάλυμα από ζεστό νερό και σόδα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ή ένα υγρό πανί, μπορείτε να καθαρίσετε το διαβρωτικό δημιουργία. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το υπόλοιπο της διάβρωσης με μαγειρική σόδα λύση. Το οξύ και η σόδα ψησίματος θα αντιδρούν για παραγωγή άλατος και νερού. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε από το περίβλημα της μπαταρίας. Καθαρίστε τους ακροδέκτες και περίβλημα μπαταρίας ξηρά μετά την εργασία καθαρισμού.

Τώρα ας δούμε ένα προληπτικό μέτρο που μπορεί να σταματήσει αυτό το πρόβλημα από την καλλιέργεια μέχρι. Εφαρμόστε βαζελίνη πάνω από τα τερματικά ή ψεκάστε τα με ένα σπρέι σιλικόνης / βαφή αυτοκινήτων. Αφήστε το να στεγνώσει για λίγο. Αυτό μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τη διάβρωση, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η διεξαγωγή τους είναι μέσα από την απρόσκοπτη. Μπορείτε να συνδέσετε τους ακροδέκτες της μπαταρίας του αυτοκινήτου και πάλι μετά τη θέση πίσω το περίβλημα. Μπαταρία του αυτοκινήτου σας είναι τόσο καλή όσο και νέα πάλι. Η προληπτική συντήρηση είναι προπύργιο σας ενάντια σε κάθε είδους πρόβλημα του αυτοκινήτου που ανακύπτει!

Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκε ποτέ
Διαφορά μεταξύ Ηλιοροφή και ηλιοροφή
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Ηλιοροφή Επισκευή
Ζωγραφική Spray
Πώς να μεταφέρετε μουσική από τον υπολογιστή σε ένα MP3 Player
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων
Bad συμπτώματα ρουλεμάν τροχού
Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Πώς να σπρέι βαφής Έπιπλα

Leave a Reply