Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ

Ένας πυρήνας θερμάστρα θερμαίνει το χώρο του αυτοκινήτου σας. Μοιάζει με ένα καλοριφέρ. Αν αισθάνεστε ότι η καμπίνα του αυτοκινήτου σας δεν παίρνει ζεσταθεί αρκετά, κακή λειτουργία του καλοριφέρ είναι η πιο πιθανή αιτία. Στη συνέχεια, θα πρέπει να το αντικαταστήσει με ένα νέο. Η αντικατάσταση ενός πυρήνα θερμάστρα είναι αρκετά φθηνή. Κατά μέσο όρο, κοστίζει περίπου $ 25-35. Πρόκειται για μια απλή δουλειά, και μπορείτε εύκολα να το κάνετε μόνοι σας. Απαιτεί απλώς τα κατάλληλα εργαλεία, και ένα κομμάτι της γνώσης και συναίσθησης, και λίγη υπομονή.

Μετά είναι τα βήματα και τις οδηγίες για την αντικατάσταση του πυρήνα θερμάστρα για την αντικατάσταση ενός πυρήνα θερμάστρα. Αυτά θα σας δώσει μια δίκαιη ιδέα της απομάκρυνσης του πυρήνα και εγκατάσταση θέρμανσης.

Μειωμένη Οδηγίες αφαίρεσης καλοριφέρ

Τοποθετήστε το βύσμα βρίσκεται κάτω από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και να μειώσει το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να αγγίζει το γρύλο. Αποκλεισμός των πίσω ελαστικών. Βάλτε το αυτοκίνητο σε ταχύτητα ή ρυθμίστε το φρένο στάθμευσης. Αυτό θα πρέπει να γίνει για να διασφαλιστεί ότι το αυτοκίνητο δεν κινείται, ενώ εργάζεστε σε αυτό.
Βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας του αυτοκινήτου είναι εντελώς κρύο. Βρείτε τις τέσσερις τρύπες στέγη και αποσυνδέστε το οροφή της καμπίνας. Αφαιρέστε την πίεση και τα καλύμματα του ψυγείου. Αφαιρέστε τη χοάνη απαγωγής.
Βγάλτε τα πάνω συνδετήρες κάλυψης θερμάστρα κουτί. Αφαιρέστε όλα τα πλαστικά μέρη. Υπάρχουν δύο βίδες για να κρατήσει τον πυρήνα θερμαντήρα σταθερό στη θέση του. Εντοπίστε τους και αφαιρέστε το.
Αποσυνδέστε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί πρόσθετη ασφάλεια. Αυτό πρέπει να γίνει όταν εργάζεστε για τα ηλεκτρικά εξαρτήματα αυτοκινήτων ή ενώ εργάζεστε κοντά στα αερόσακους.
Αποστραγγίστε το σύστημα ψύξης. Το σύστημα ψύξης είναι ένα μίγμα νερού και ενός αντιψυκτικού. Αν το ψυκτικό είναι ακόμη καλό, επαναχρησιμοποίηση. Αν έχει γίνει αποχρωματισμένες, έχει συντρίμμια, ή υπάρχει διαρροή, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε.
Ο πυρήνας θερμάστρα έχει δύο σωλήνες. Το ένα είναι το σωλήνα εισόδου και η άλλη είναι ο εύκαμπτος σωλήνας εξόδου. Ο σωλήνας εισόδου είναι ¾ ίντσες και ο εύκαμπτος σωλήνας εξόδου είναι; εκατοστά σε μήκος. Οποιαδήποτε προσπάθεια για την απομάκρυνση του πυρήνα θερμαντήρα θα πρέπει να επιτευχθεί με απόσπαση τόσο τους εύκαμπτους σωλήνες. Μπορείτε να αφαιρέσετε τους σωλήνες, χαλαρώνοντας τους σφιγκτήρες του εύκαμπτου σωλήνα. Μπορείτε να κάνετε χρήση των σφιγκτήρων κίνησης σκουλήκι. Αυτές είναι οι πιο κατάλληλες.
Αφαιρέστε το κάλυμμα πρόσβασης. Είναι μια ομάδα περίπου 12 ίντσες μακρύ και πραγματοποιήθηκε από έξι βίδες. Μπορείτε να πάρετε την κονσόλα και αν εμποδίζει την αφαίρεση πάνελ πρόσβασης.
Αντικαταστήστε τους εύκαμπτους σωλήνες και τα δύο αν είναι πολύ φθαρμένα ή κατεστραμμένα.
Τοποθετήστε ένα πανί ή μια εφημερίδα για την πρόληψη χρώση από το ψυκτικό υγρό που μπορεί να χυθεί.
Αφαιρέστε τα στηρίγματα από κάθε άκρο του πυρήνα θέρμανσης και αποσυνδέστε το καλοριφέρ.
Αδειάστε το ψυκτικό από το καλοριφέρ. Επιτρέπονται όπως οι γάτες και τα σκυλιά να έλκονται από αιθυλενογλυκόλη και μπορεί να καταναλώσει. Θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνο για την υγεία τους. Είναι πάντα προτιμότερο να το ρίχνουμε σε ένα δοχείο που μπορεί να σφραγιστεί, ώστε να είναι προσβάσιμες σε αυτούς.
Αφαιρέστε τους σωλήνες καλοριφέρ από το καλοριφέρ. Μπορείτε να κάνετε χρήση των κουρέλια να χειριστεί οποιοδήποτε διαρροής του ψυκτικού υγρού.
Αποδεσμεύσουν τα μπουλόνια που δεσμεύουν το περίβλημα του πυρήνα θερμαντήρα στο όχημα. Βγάλτε το περίβλημα του πυρήνα θερμάστρα. Εκχυλίστε το καλοριφέρ από το περίβλημα.

Νέα Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Τραβήξτε προς τα έξω το παλιό πυρήνα και δημιούργησε το νέο πυρήνα στη θέση του. Βιδώστε τον πυρήνα στο κάτω κουτί θέρμανσης. Μην σφίγγετε τις βίδες πάρα πολύ, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του πλαισίου θέρμανσης.
Εφαρμόστε λίγο λάδι ή γράσο στα άκρα του σωλήνα. Επανασυνδέστε την είσοδο και σωλήνες εξόδου προς τα αντίστοιχα άκρα του πυρήνα θερμαντήρα.
Βάλτε το επάνω κουτί θέρμανσης και εξάτμισης πίσω κάλυμμα στη θέση του χρησιμοποιώντας συνδετήρες εργοστάσιο. Γεμίστε τη δεξαμενή καλοριφέρ με ένα ψυκτικό μέσο.
Εκκενώνεται το σύστημα θέρμανσης της όλος ο αέρας. Επανασυνδέστε την μπαταρία και να απαλλαγούμε από το παλιό θερμοσίφωνα. Θα γίνει τελικά.

Τώρα είστε εξοπλισμένοι με τις οδηγίες αντικατάστασης καλοριφέρ, και μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά κάθε φορά που πρέπει να είναι. Αν πυρήνα θερμάστρα σας παρουσιάζει πλημμελή λειτουργία, δεν χρειάζεται να τρέχει σε έναν μηχανικό αμέσως. Μπορείτε να αφαιρέσετε μια διαταραχή πυρήνα θερμάστρα και να εγκαταστήσετε ένα νέο στη θέση του, όλα από τον εαυτό σας.

Ρύθμιση ταμπούρο
Κόστος συντήρησης αυτοκινήτων
Στένσιλ Airbrush
Lamborghini Vs. Bugatti
Spray Ασφάλεια Ζωγραφική
Auto Detailing
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Ταχύμετρο αντικατάσταση καλωδίου
American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Ανακύκλωση μπαταριών αυτοκινήτου
Μετατροπή M4A για MP3

Leave a Reply