Οδηγίες εγκατάστασης Στροφόμετρο

Τι είναι το στροφόμετρο και είναι αυτοί εύκολο να χειριστεί κατά τη διάρκεια ενός do-it-yourself έργο; Ένα ταχύμετρο είναι ένα όργανο που χρησιμοποιείται για να καθορίσει την ταχύτητα περιστροφής στροφαλοφόρου μιας μηχανής εσωτερικής καύσης. Μια φιγούρα που αντιπροσωπεύει περιστροφή ανά λεπτό (RPM) του στροφαλοφόρου άξονα προκύπτει από την μέτρηση και την επεξεργασία της πτώσης τάσης στα άκρα των αντιστάσεων έρμα του πηνίου ανάφλεξης του συστήματος ανάφλεξης των οχημάτων. Όταν τα εγκαύματα καύσιμο και αέρα σε μία μηχανή εσωτερικής καύσης, δημιουργεί αρκετή πίεση για την κίνηση του εμβόλου προς-και-δώθε μέσα στον κύλινδρο του. Αυτό καθιστά τον στροφαλοφόρο συνδέεται με το έμβολο περιστρέφεται. Το στροφόμετρο δείχνει τις στροφές κατά την οποία ο στροφαλοφόρος άξονας κινείται, η οποία είναι πολύ χρήσιμη για να αποφασίσει πότε να αλλάξει ταχύτητα κατά την επιτάχυνση και το φρενάρισμα. Αυτό βοηθά τον οδηγό του αυτοκινήτου στην αποτελεσματική χρήση του κινητήρα, με την αποφυγή υπερθέρμανσης των κινούμενων μερών του κινητήρα, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα μηχανή του αυτοκινήτου και ζημιές.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα Στροφόμετρο

Μπορεί να αναφέρεται στις οδηγίες προς τον σκοπό της εγκατάστασης ενός στροφόμετρο στο αυτοκίνητό σας για πρώτη φορά. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να σας ενδιαφέρει σε αντικατάσταση των σημερινών ελαττωματικό ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας έχει περάσει από όλες τις δυνατές αντιμετώπιση προβλημάτων στροφόμετρο και δηλώνεται πέρα ​​από κάθε επισκευή. Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποια χρήματα από το κάνετε εσείς.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ταχύμετρα που διατίθενται στην αγορά. Εξαρτάται από τον αριθμό των κυλίνδρων (4, 6 ή 8) κινητήρα του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει την αναγκαία ιπποδύναμη. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε επίσης ένα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε αριθμό κυλίνδρων χρησιμοποιώντας διακόπτες σε αυτό.

Κάποιος μπορεί εύκολα να χειριστεί το έργο της εγκατάστασης είναι στο όχημά του. Περάστε από το εγχειρίδιο οδηγιών που έρχεται μαζί με το όργανο και να είστε βέβαιος να γνωρίζουν πού τα καλώδια (πράσινο, μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα) που οδηγεί από το ταχύμετρο πρέπει να συνδεθεί. Αποφασίστε σχετικά με μια θέση στο ταμπλό, όπου θα είναι εύκολα ορατό μετά την εγκατάσταση.

Παρκάρετε το αυτοκίνητο σε ένα μέρος όπου έχετε αρκετό φως. Κρατήστε ένα φορητό ή εργασία πηγή φωτός εύχρηστο, μπορεί να το χρειαστείτε για τον εντοπισμό των σωστών καλωδίων για να κάνουν τις κατάλληλες συνδέσεις.
Προσδιορίστε όλες τις συνδέσεις καλωδίων στο χώρο του κινητήρα και κάτω από το ταμπλό, που θα μπαίνουν στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Προσαρτήσετε χρησιμοποιώντας στηρίγματα στο μέρος που θα επιλεγεί γι ‘αυτό και να τρέξει τα καλώδια από το στο τείχος προστασίας πίσω από το πεντάλ του γκαζιού.
Αναγνωρίστε τα καλώδια (πιθανότατα πράσινο ή μαύρο χρώμα) που οδηγεί από το ταχύμετρο στο χώρο του κινητήρα και αφήστε τους μέσω του τείχους προστασίας. Χρησιμοποιήστε μονωτική ταινία εάν είναι απαραίτητο για την προστασία και τα εξασφαλίσει έναντι της αιχμηρή ακμή της οπής.
Γειώστε το μαύρο καλώδιο με τη σύνδεση με την μπαταρία του εδάφους του αυτοκινήτου. Θα εξασφαλιστεί η ορθή λειτουργία της αγοράς.
Με τη βοήθεια ενός προσαρμογέα ταχύμετρο ή συνδετήρας, το πράσινο άγκιστρο σύρμα μέσα του αρνητικού ακροδέκτη ή μετά του ηλεκτρονικού πηνίου ή σύστημα ανάφλεξης.
Συνδέστε το λευκό καλώδιο στο διακόπτη (12 volt) που ελέγχει το εσωτερικό φωτισμό του αυτοκινήτου ή τη φωτισμός του πίνακα οργάνων.
Το κόκκινο καλώδιο πρέπει να συνδεθεί στο διακόπτη ανάφλεξης (12 volt), έτσι ώστε να αρχίσει να λειτουργεί όταν το αυτοκίνητο είναι ενεργοποιημένο.
Κάθε φορά που είστε μάτισμα τα καλώδια μέσα από τα υφιστάμενα, προσπαθούν να κάνουν τη σύνδεση μόνιμη και την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων ή κακή απόδοση. Εάν παραστεί ανάγκη, η χρήση T-συνδέσεων προσαρμογείς καλωδίων για να το πράξουν.

Όταν ένας οδηγός ξεκινά ένα αυτοκίνητο, δεσμεύει την πρώτη ταχύτητα και πιέζει το πεντάλ του γκαζιού για να προχωρήσει, τα πράγματα συμβαίνουν αργά στην αρχή και το αυτοκίνητο έχει να υπερνικήσει την αδράνεια. Η εργασία εκτελείται από τον πρώτο οδοντωτό τροχό που χρησιμοποιεί την ισχύ που παρέχεται από τον στροφαλοφόρο άξονα να κάνει έτσι. Αλλά όταν το αυτοκίνητο κινείται σε καλό δρόμο, ο οδηγός πρέπει να αλλάξει ταχύτητα για να αυξήσετε την ταχύτητα του αυτοκινήτου και να κάνουν καλύτερη χρήση της ενέργειας και των καυσίμων. Για να μετακινήσετε το αυτοκίνητο που ασχολούνται με την 1η ταχύτητα, ένα στροφαλοφόρο άξονα πρέπει να περιστραφεί περισσότερες φορές από ό, τι έχει να όταν ο οδηγός έχει εμπλακεί η 5η ταχύτητα. Χρησιμοποιώντας 4η ή 5η ταχύτητα με σκοπό να ξεπεραστεί η αδράνεια και ορίστε το αυτοκίνητο ή το τροχαίο με την 1η ταχύτητα για να παράγει ταχύτητα δεν είναι το πώς να χειριστεί ένα αυτοκίνητο. Μετά το στροφαλοφόρο έχει επιτευχθεί ορισμένες στροφές, τα εργαλεία πρέπει να αλλάξει για την καλύτερη οικονομία καυσίμων, και ανάγνωση του στροφόμετρο βοηθάει τον οδηγό και να αποφασίσει πότε να το κάνει. Οι οδηγίες είναι εύκολο να ακολουθήσουν και βοηθά κάποιον να εξοικονομήσει χρήματα για τις επισκευές αυτοκινήτων, αλλά και τα καύσιμα που καταναλώνονται καθημερινά.

Bestseller Audio Books
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Επισκευή διαρροής πετρελαίου
Επείγουσα Επισκευή φρένων
Πώς να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία αυτοκινήτου
Συμβουλές για Καθαρισμός του αυτοκινήτου Carpet
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Αγοράζοντας Συμβουλές για Φορητό DVD Player
Απομακρυσμένη Εγκατάσταση Δημιουργός αυτοκινήτου
Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;

Leave a Reply