Οδηγίες εγκατάστασης Car Stereo

Bored με το παλιό στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας; Σκέφτεστε αναβάθμισή του; Aftermarket στερεοφωνικά αυτοκινήτου είναι πολύ καλύτερη σε ποιότητα από τις προεγκατεστημένες στερεοφωνικά αυτοκινήτου. Αυτοκίνητο εγκατάστασης στερεοφωνικό δεν είναι ένα δύσκολο έργο και μπορεί να επιτυγχάνεται σε μία ώρα ή έτσι! Βασικές γνώσεις των ηλεκτρικών καλωδίων και επισκευή αυτοκινήτων είναι το μόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση ενός στερεοφωνικού του αυτοκινήτου. Έτσι, για να ξέρετε πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, ας διαβάσουμε το βήμα προς βήμα οδηγίες αυτοκίνητο στερεοφωνικό εγκατάσταση.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου;

Αυτοκίνητο στερεοφωνικά εγκατάσταση μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά και μπορεί να σας πάρει μπέρδεμα πάνω εντελώς! Ωστόσο, ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης αυτοκίνητο στερεοφωνικό δίνονται παρακάτω, θα είστε σε θέση να ανταλλάξουν τα στερεοφωνικά σε κανέναν χρόνο, χωρίς πολύ κόπο. Επιπλέον, θα καταλήξετε την εξοικονόμηση χρημάτων, με την αποφυγή του στερεοφωνικού του αυτοκινήτου του κόστους εγκατάστασης.

Πράγματα που απαιτούνται:
Κατσαβίδι σετ
Συρματοκόπτης
Διαβρωτικά Wire
Socket κλειδί
Ηλεκτρική ταινία

Οδηγίες εγκατάστασης Car Stereo:
Βήμα 1: Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσει κατά την εγκατάσταση των ηχείων αυτοκινήτου, είναι να αγοράσει το στερεοφωνικό που να ταιριάζει σωστά στην υπάρχουσα υποδοχή του αυτοκινήτου σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να αγοράσετε τη σωστή καλωδίωση και ένα ραδιόφωνο κιτ τοποθέτησης.

Βήμα 2: Τώρα, πριν από την εγκατάσταση του στερεοφωνικού του αυτοκινήτου, θα πρέπει να αφαιρέσετε το παλιό προσεκτικά. Για αυτό, θα πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο γείωσης από την μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Είναι πολύ επικίνδυνο να εργαστούν στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου με το αρνητικό καλώδιο ή το καλώδιο γείωσης συνδεδεμένο μέσα

Βήμα 3: Αφαιρέστε προσεκτικά το ταμπλό να εκθέσει το παλιό στερεοφωνικό. Χρησιμοποιώντας το σωστό κατσαβίδι, ξεβιδώστε και slide out την παλιά κεντρική μονάδα. Αποσυνδέστε και αποσυνδέστε όλα τα καλώδια που συνδέονται με το παλιό στερεοφωνικό. Αφαιρέστε το παλιό στερεοφωνικό προσεκτικά και αποσυνδέστε την παλιά οθόνη.

Βήμα 4: Εάν έχετε μια καλωδίωση ειδικά για το αυτοκίνητό σας, το έργο αυτό γίνεται εξαιρετικά απλή, καθώς το μόνο που πρέπει να συνδέσετε τα καλώδια στο πίσω μέρος του νέου στερεοφωνικό. Συνδέστε το βύσμα στο σωστό μέρος στο νέο στερεοφωνικό.

Βήμα 5: Αν δεν ήταν σε θέση να πάρετε μια καλωδίωση, θα πρέπει να συνδέσετε τον εαυτό σας σε κάθε σύρμα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τα καλώδια στις αντίστοιχες υποδοχές, σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα. Συνδέστε τα θετικά καλώδια από τα ηχεία για τη θετική υποδοχή, παρουσιάζουν στο πίσω μέρος του στερεοφωνικού. Ομοίως, συνδέστε τα αρνητικά καλώδια για την αρνητική υποδοχή.

Βήμα 6: Όταν είναι συνδεδεμένα τα ηχεία του στερεοφωνικού του νέου, θα πρέπει να συνδέετε το αρνητικό καλώδιο του στερεοφωνικού σε ένα μπουλόνι, κοντά στο ταμπλό, όπου το ραδιόφωνο είναι τοποθετημένος. Μπορείτε να ανατρέξετε στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου εγχειρίδιο εγκατάστασης, για να βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις είναι σωστές.

Βήμα 7: Όταν όλα τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα στους αντίστοιχους συνδέσμους τους, συνδέστε τα καλώδια σε ένα ενιαίο σύνδεσμο.

Βήμα 8: Το νέο στερεοφωνικό είναι όλα για να να τοποθετηθεί στο ράφι. Σύρετε το στο βραχίονα τοποθέτησης προσεκτικά. Τώρα, συνδέστε το φις της καλωδίωσης στο πίσω μέρος του νέου στερεοφωνικό.

Βήμα 9: Σύρετε το στερεοφωνικό σε χώρο στο ταμπλό και να δοκιμάσουν νέα στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας. Εάν εργασίας του προστίμου, ήρθε η ώρα να βάλει το ταμπλό πίσω. Βιδώστε το πίσω με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού.

Βήμα 10: Επανασυνδέστε το καλώδιο γείωσης της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας και να μετατρέψει το αυτοκίνητό σας. Νέο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου σας έχει εγκατασταθεί και είναι έτοιμο να παίξει δυνατά!

Αυτό ήταν όλα σχετικά με την εγκατάσταση στερεοφωνικού του αυτοκινήτου. Η εγκατάσταση ενός στερεοφωνικού του αυτοκινήτου δεν είναι όλοι ότι είναι δύσκολο, όπως μόλις είδατε! Έτσι πάρετε μια ολοκαίνουργια στερεοφωνικό, συγκεντρώνει όλα τα εργαλεία και ετοιμαστείτε για μια λικνίζοντας σύστημα ήχου αυτοκίνητο, με μόλις ακολουθώντας τις απλές οδηγίες εγκατάστασης στερεοφωνικό αυτοκινήτου που δίνεται παραπάνω!

Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων
Ποιος ανακάλυψε το CD Player
Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;
Πώς να αλλάξετε ένα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Πώς να Fix διαρροής πετρελαίου
Δέρμα Φροντίδα Seat
Μπαταρία ανακατασκευής
Πώς να reupholster Καθίσματα Αυτοκινήτου
DRM αφαίρεσης
Αυτοκίνητο χαλί καθαρότερο
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;

Leave a Reply