Οδηγίες Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου

Η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι συχνά επιρρεπείς να εκπληρώσει τις πιο απροσδόκητες φορές, ή ας πούμε ότι δεν είναι απρόσμενη, αλλά δεν θα μπορούσε να κρατήσει ένα κομμάτι του, όταν η μπαταρία του αυτοκινήτου τελευταία χρεώνονται ή να αντικατασταθεί. Μερικές φορές, σχολαστικός οι άνθρωποι τείνουν να αντικαταστήσουν τις μπαταρίες αυτοκινήτων τους στην εφαρμογή της στιγμής, όταν η μπαταρία του αυτοκινήτου θα μπορούσαν να έχουν εύκολα χρεώνεται μόνο αν κάποιος γνώριζε οδηγίες φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου. Τουλάχιστον, το πορτοφόλι τσίμπημα κάποιου θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Φορητός Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου

Η μπαταρία του αυτοκινήτου σας περιέχει αραιωμένο διάλυμα θειικού οξέος με πλάκες μολύβδου, που παρέχει κατάλληλο ρεύμα και την τάση στον κινητήρα, ως αποτέλεσμα της χημικής αντίδρασης εντός της μπαταρίας. Έτσι, όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία, ο εναλλάκτης είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση της αχρησιμοποίητο τάση και το ρεύμα ως ένα αντίγραφο ασφαλείας για την μπαταρία του αυτοκινήτου. Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για μια μπαταρία να αποφορτιστεί. Αυτοκίνητο το προσδόκιμο ζωής της μπαταρίας σας μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της ή το αυτοκίνητό σας έχει σταθεί για λίγο με τον κινητήρα, ή προβλήματα εναλλάκτη θα μπορούσε επίσης να συνυπολογιστεί μια επίπεδη μπαταρία. Αν τα φώτα ας, ακόμα και μετά το σβήσιμο του κινητήρα του αυτοκινήτου, μπορεί να στραγγίξει εντελώς έξω. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη σωστή μέθοδο για να φορτίσετε μια μπαταρία αυτοκινήτου.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα του φορτιστές μπαταριών που διατίθενται σήμερα, εκ των οποίων 12 volt φορτιστή μπαταρίας είναι κατάλληλος για τη φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας.
Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην μπαταρία του αυτοκινήτου. Ελέγξτε τις ετικέτες και να δούμε αν κάποιο από τα καλύμματα των κυττάρων (κάτω από μια πρέσα για ταινία) πρέπει να αφαιρεθούν πριν τη φόρτιση.
Πριν από τη σύνδεση του φορτιστή της μπαταρίας, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι ανοικτή, ή λένε καλά αεριζόμενο. Στη συνέχεια, ξεκινήστε τον έλεγχο μπαταρίας αυτοκινήτου από τον πρώτο έλεγχο των επιπέδων στο εσωτερικό της μπαταρίας. Εάν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή περιεκτικότητα, προσθέστε αποσταγμένο ή απιονισμένο νερό σε αυτό.
Βεβαιωθείτε ότι οι μεταλλικές πλάκες στο εσωτερικό της μπαταρίας αυτοκινήτου εμβαπτίζεται καλά στο ηλεκτρολυτικό διάλυμα. Αυτό γίνεται για να ελέγξετε αν η μπαταρία του αυτοκινήτου λειτουργεί σωστά.
Τώρα, αποσυνδέστε το αρνητικό και το θετικό οδηγεί από την μπαταρία του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 10 χιλιοστών. Αν αποσυνδέσετε, να τηρούν όλες τις οδηγίες που περιγράφονται στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή.
Συνδέστε το μαύρο και το κόκκινο καλώδια του φορτιστή με την μπαταρία και ενεργοποιήστε. Θα υπάρξουν κάποιες ρυθμίσεις τάση που ορίζονται στο φορτιστή σας,> 6 βολτ, 12 βολτ και> 12 βολτ, εκ των οποίων η δεύτερη ρύθμιση είναι καλό για το αυτοκίνητό σας. Η ποσότητα του ρεύματος για μια ρύθμιση 12 volt είναι περίπου περίπου 2 – 10 αμπέρ, εκ των οποίων 2 ενισχυτές είναι αρκετό αν η φόρτιση πρέπει να γίνει σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Ενεργοποιήστε την παροχή ρεύματος και αφήστε τη μπαταρία να φορτίσει τη διάρκεια της νύχτας.
Την επόμενη μέρα, η μπαταρία σας θα είναι πλήρως φορτισμένη.
Απενεργοποιήστε την παροχή ρεύματος και αφαιρέστε τα κλιπ χρέωση από τους ακροδέκτες της μπαταρίας. Αντικαταστήστε τα καλύμματα των κυττάρων και τοποθετήστε το πίσω μέρος της μπαταρίας στο υπουργικό συμβούλιο αυτοκίνητο προσεκτικά.

Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου μπαταρίας

Ένα φορητό φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου είναι όλο και πιο βολικό στη χρήση, λόγω της φορητότητας του (όπως υποδηλώνει το όνομα) και μικρό και συμπαγές μέγεθος. Επίσης, είναι προσιτή και ως εκ τούτου, σας εξοικονομεί μια περιουσία, η οποία διαφορετικά θα είχε δαπανηθεί για να πάρει μια νέα μπαταρία αυτοκινήτου. Σήμερα υπάρχουν πολλοί φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά. Schumacher IP-95C Jump Starter και αεροσυμπιεστής είναι ένα τέτοιο φορτιστή μπαταρίας που έχει ενσωματωμένο συμπιεστή αέρα και μια πηγή συνεχούς ρεύματος. Κοστίζει περίπου USD 70. Εκτός από την παρακολούθηση της επιβολής τελών, γίνεται πολύ πιο εύκολο με την οθόνη του, που υπαινίσσεται όταν η μπαταρία είναι 50% ή 75% ακυρωτικά.

Άλλες καλές φορτιστές μπαταριών αυτοκινήτων περιλαμβάνουν:
Deltran Tender Plus SuperSmart μπαταρίας 12 Volt Φορτιστής μπαταρίας 1,25 Amp
Jump N 660 Carry Booster μπαταρίας
Duracell DPP-300EP Powerpack 300 με 250 psi αεροσυμπιεστής και 300 watt inverter
Black and Decker VEC026BD Electromate 400 Starter Jump με ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή
Schumacher SSC-1000A ταχύτητας αυτόματη φόρτιση της μπαταρίας

Εταιρείες όπως η Allstar, Clore αυτοκινήτων και Κ εργαλείο, παράγουν επίσης αποτελεσματικές μπαταρίες φορτιστή αυτοκινήτου. Συνήθως, αυτές οι μπαταρίες κοστίζουν από περίπου USD 50 – 100. Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει βοηθήσει να καταλάβετε τις οδηγίες του φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου και το πώς τα προβλήματα σχετικά με το αυτοκίνητο μια επίπεδη μπαταρία μπορεί να αποφευχθεί. Είναι απαραίτητο να ρίξουμε μια ματιά σε σχόλια φορτιστή μπαταρίας για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή σε μπαταρίες αυτοκινήτων. Έτσι, πάντα κάνουν ένα σημείο για να μεταφέρει ένα φορητό φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου που έρχεται βολικό όταν μπαταρία του αυτοκινήτου σας αποχετεύσεις έξω.

Επισκευή ταμπλό
Φορτιστής μπαταρίας Trickle
Επείγουσα Φως φρένων παραμένει αναμμένη – Τι πρέπει να κάνετε;
Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Διαρροή Αντιψυκτικό
Αφαιρέστε σπρέι βαφής αυτοκινήτου από
Ασφαλέστερη φορεία 2012
Best Cars RWD
Best Φίλτρο λαδιού
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία

Leave a Reply