Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική

Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει ένα σημαντικό θύμα της ύφεσης. Αν σκέφτεστε τον περιορισμό των εξόδων σας, το αυτοκίνητό σας τότε είναι βέβαιο ότι θα είναι το πρώτο θύμα. Μπορείτε να ξεκινήσετε να παραμελεί τα μικροπροβλήματα του αυτοκινήτου σας, ξεχάστε δίνει μια ακριβή εργασία χρωμάτων.

Συμβουλές και Τεχνικές

Βήμα 1: Υλικό Gathering
Κάντε μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείτε, εκ των προτέρων, και να τους κρατήσει έτοιμο. Εδώ είναι μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστείτε.

Πλαστικά φύλλα ή αδιάβροχο καμβά για την κάλυψη του αυτοκινήτου.
Απορρυπαντικό.
Γυαλόχαρτο για τρίψιμο κάτω από την επιφάνεια του αυτοκινήτου.
Αστάρι (η ποσότητα εξαρτάται από το μέγεθος).
Βαμμένες Υπάρχουν δύο τύποι χρωμάτων, με βάση κυτταρίνη και δύο πακέτο βαφή αυτοκινήτων. Επιλέξτε τον τύπο της βαφής ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου. Για τις συντάξεις, κλασικά αυτοκίνητα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί με βάση την κυτταρίνη χρώμα, καθώς και για τα νεότερα αυτοκίνητα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε δύο πακέτο βαφή αυτοκινήτων.
Ρούχα, μάσκα και προστατευτικά γυαλιά για την κάλυψη όλων των εκτεθειμένων περιοχών του σώματος.
Ψεκαστήρας για τον ψεκασμό του χρώματος του αυτοκινήτου.
Clear κιτ παλτό για να δώσει την τελική εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Βήμα 2: Καθαρισμός
Είναι απολύτως επιτακτική ανάγκη να εργαστούμε για ένα καθαρό αυτοκίνητο, κάθε φορά που παίρνετε μια εργασία βαφής γίνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί η σκόνη είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της υγρής βαφής αυτοκινήτων. Όταν η σκόνη εγκαταστάθηκαν στην υγρή βαφή, είναι αδύνατο να το αφαιρέσετε. Έτσι, το πρώτο και κύριο βήμα είναι συνιστάται να πλένετε το αυτοκίνητό σας σωστά, έτσι ώστε οποιαδήποτε ανεπιθύμητα ξένα υλικά έχει αφαιρεθεί.

Βήμα 3: Λείανση Down
Η βαφή πρέπει να εφαρμοστεί μόνο σε μία λεία περιοχή. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να άμμος κάτω από το αυτοκίνητο. Η επιφάνεια του αυτοκινήτου έχει την τάση να έχουν κάποια ωραία τρύπες σε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στόκο για να γεμίσουν αυτές τις ωραίες τρύπες, και στη συνέχεια να προχωρήσει στην άμμο κάτω από το αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο για να γίνει αυτό. Στο στάδιο αυτό, όλα τα χρώματα πρέπει να διαλυθούν τα κάτω.

Βήμα 4: Προετοιμασία πριν από τη βαφή
Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε χρώμα σε υγρή επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητο είναι τελείως στεγνή πριν τη ζωγραφική του. Επόμενο ήταν να καλύψει την περιοχή του αυτοκινήτου που δεν θέλετε το χρώμα να πάρει επάνω, όπως τα παράθυρα, παρμπρίζ, εσωτερικά αυτοκινήτων, κλπ. Χρησιμοποιήστε το αδιάβροχο υλικό που θα συγκεντρωθεί πριν, για το σκοπό αυτό. Χρησιμοποιήστε μια κολλητική ταινία για να κρατήσει το υλικό στη θέση του.

Βήμα 5: Αστάρωμα
Ένα αλφαβητάρι είναι κάτι που εφαρμόζεται πριν από τη βαφή. Ένας εκκινητής είναι αναγκαία για την καλύτερη πρόσφυση του χρώματος. Αστάρωμα θα πρέπει να γίνει σε μια εσωτερική ρύθμιση μόνο. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να υπάρχει επαρκής εξαερισμός, επίσης. Δείτε σε αυτό ότι είστε καλά ντυμένοι, έτσι ώστε δεν υπάρχει ακάλυπτη επιφάνεια του δέρματος.

Βήμα 6: Ζωγραφική
Πριν ξεκινήσετε τη ζωγραφική το αυτοκίνητο, άμμο κάτω το αυτοκίνητό σας και πάλι. Όλα το αστάρι πρέπει να αφαιρεθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η βαφή πρέπει να εφαρμοστεί σε μια ομαλή περιοχή. Ως εκ τούτου, τρίψιμο κάτω όλη την εκκινητή είναι σημαντική. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει περιοχή στο αυτοκίνητο που δεν έχει τριφτεί κάτω. Η επιφάνεια πρέπει να είναι εντελώς λεία, πριν να εφαρμόσετε το χρώμα.

Χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα, α μπορείτε να εφαρμόσει το πρώτο παλτό του χρώματος αυτοκινήτου στην επιφάνεια του αυτοκινήτου. Εφαρμόστε την πρώτη επίστρωση ομαλά σε όλη την επιφάνεια για το αυτοκίνητο. Μόλις γίνει αυτό, είναι σημαντικό να αφήσουμε την μπογιά να στεγνώνει. Αυτό θα πρέπει να διαρκέσει περίπου 20 λεπτά. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το δεύτερο χέρι. Η δεύτερη στρώση θα πρέπει επίσης να εφαρμόζεται ομαλά σε όλο το αυτοκίνητο. Το χρώμα πρέπει τώρα να στεγνώσει σωστά. Δύο ώρες θα πρέπει να είναι επαρκείς για αυτό.

Βήμα 7: Clear Coat
Η διαδικασία για την εφαρμογή της καθαρής περιβλήματος είναι η ίδια με εκείνη της βαφής. Απλά εφαρμόζεται ομαλά σε όλη την επιφάνεια του αυτοκινήτου. Καλό θα είναι να εφαρμόσει τρία χέρια μπογιά σαφής, με ένα κενό τουλάχιστον 20 λεπτών μεταξύ σαφές παλτό. Μετά από αυτό, αφήστε το αυτοκίνητο να στεγνώσει για τουλάχιστον 2 ώρες. Το αυτοκίνητό σας θα πρέπει τώρα να κοιτάξουμε ολοκαίνουργιο! Σημειώστε ότι στις άκρες που αναφέρονται παραπάνω, κανένα από τα βήματα μπορούν να παραλειφθούν. Έτσι, τους ακολουθήσετε σωστά.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές ζωγραφικής αυτοκινήτου, αλλά οι συμβουλές που δίνονται σε αυτόν τον οδηγό σχεδιαστεί για να δώσει το αυτοκίνητό σας μια τέλεια εργασία χρωμάτων. Ακολουθήστε τους και να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που αναζητούν.

Τα συμπτώματα μιας Bad Starter
Οδηγός για να αντικαταστήσει ένα δυναμό αυτοκινήτου
MP3
Dead μπαταρίας αυτοκινήτου
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα
Επισκευή Αυτοκινήτων
Airless βαφής και όπλα
Μπαρ στρέψης
Brake Pads αντικατάσταση
Πλένεται σπρέι βαφής

Leave a Reply