Οι τιμές Εργασίας Car Paint

Μια γυαλισμένο, ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα ποτέ. Το θηρίο λάμπει σε όλο της το μεγαλείο με την υπόσχεση της ταχύτητας και της δύναμης είναι η υπερηφάνεια κάθε ιδιοκτήτη. Ωστόσο, υποστηρίζοντας ότι η εμφάνιση και η προστασία της είναι μια σκληρή δουλειά! Πόσο ποτέ σας προστατέψει το αυτοκίνητό σας, πόσο ποτέ να οδηγείτε με ασφάλεια, είναι αναπόφευκτες γρατσουνιές. Όταν αγαπάς το αυτοκίνητό σας, μια γρατσουνιά σε αυτό, είναι σαν ένα μηδέν για το δέρμα σας. Μια πινελιά χρώμα του αυτοκινήτου μέχρι να αναλάβει τη φροντίδα αυτών των τοπικών μικρές γρατσουνιές. Μια εντελώς νέα εργασία χρωμάτων από εταιρείες αυτοκινήτων κοστίζει ένα ασφάλιστρο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές που είναι διαθέσιμες, όπως τα καταστήματα σώμα αυτοκινήτων που προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Θέσεις εργασίας ζωγραφική αυτοκινήτων είναι εξειδικευμένες εργασίες που απαιτούν μεγάλη προσοχή και ακρίβεια. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε ασφαλή χέρια και μπορείτε να πάρετε μια λογική λύση σε σχέση με τις τιμές ζωγραφική. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν σε κάνουν τις δικές τους θέσεις εργασίας και να πάρει όλη την δουλειά ζωγραφική γίνεται με δική τους. Εάν εσείς προγραμματίζετε να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, τότε γνωρίζουμε ότι αυτή η εργασία πρέπει να εκτελείται με μεγάλη προσοχή. Αυτοκίνητο ζωγραφική δεν είναι το ίδιο όπως ζωγραφική στους τοίχους και είναι εξαιρετικά λεπτή εργασία. Εκτός αν είστε ένας εμπειρογνώμονας ή έχετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει, ζωγραφική αυτοκινήτου σας με δική σας είναι πολύ δεν συνιστάται! Κηλιδωμένος θέσεις εργασίας χρώμα μπορεί να τραυματισμό για να πούμε το λιγότερο και είναι δύσκολο να ζήσει με. Εάν θέλετε το αυτοκίνητό σας να φέρω αξία μέσω μεταπώλησης ή επαναφέρετε πίσω χαμένη δόξα του, το καλύτερο είναι να παραδώσει την εργασία για τους επαγγελματίες. Στις παρακάτω γραμμές, θα σας δώσει μια περίληψη των διαφόρων παραγόντων που επηρεάζουν τις τιμές των αυτοκινήτων, εκτός από την παροχή σας με μια πρόχειρη φάσμα κόστους για την εργασία βαφής, η οποία θα πρέπει να περιμένουμε.

Παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές Εργασίας Paint

Μπορεί να έχετε πολλούς λόγους για να πάει για μια εργασία χρωμάτων αυτοκίνητο. Η έκθεση στον ήλιο, τον αέρα και το νερό δεν θα έχει δυσμενείς συνέπειες για το χρώμα, το οποίο απαιτεί ένα νέο στρώμα του χρώματος. Πέρα από αυτό, η ζωγραφική εμποδίζει τη σκουριά και τη διάβρωση, η οποία επηρεάζει όλα τα άλλα εκτεθειμένες περιοχές με το χρόνο. Εάν αγοράζετε ένα δεύτερο αυτοκίνητο χέρι, είναι μια καλή ιδέα για να πάρει το φρεσκοβαμμένο.

Αν έχετε βαρεθεί την υπάρχουσα σκιά, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά χρώματα ή οι συνδυασμοί χρωμάτων τους, η οποία θα αλλάξει ριζικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Οι τιμές εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Εδώ είναι μια λίστα με μερικούς παράγοντες που θα πρέπει να σκεφτούμε όταν αποφασίζουν εάν οι τιμές είναι λογικές ζωγραφική:
Τύπος του χρώματος και αριθμό στρωμάτων Εφαρμοσμένης
Το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τις τιμές δουλειά. Το χρώμα τιμές κυμαίνονται από $ 100 έως πάνω από $ 5000, ανάλογα με το είδος της βαφής που χρησιμοποιείτε. Μια πλήρης εργασία χρωμάτων κοστίζει κάτι σαν $ 10.000, περίπου. Χαμηλού κόστους και χαμηλής ποιότητας χρώματα ξεκολλήσουν την πάροδο του χρόνου. Χρώματα που κοστίζουν επίσης ένα ασφάλιστρο τελευταίο καιρό, γεγονός που τους κάνει σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ένα άλλο πράγμα που επηρεάζει τις τιμές ζωγραφική είναι ο αριθμός των στρωμάτων του χρώματος που θα πάρει εφαρμόζονται. Περισσότερα τα στρώματα, είναι η βαθύτερη λάμψη και πιο μακροχρόνια είναι.

Το μέγεθος του αυτοκινήτου, Εργασίας και Κάλυψη
Ανάλογα με το πόσα τετραγωνικά μέτρα του αυτοκινήτου σας χρειάζεται βάψιμο, οι τιμές εργασία χρωμάτων θα είναι κατ ‘αναλογία. Υπάρχει πολλή εργασία που εμπλέκονται στην κάλυψη μέχρι τα μέρη δεν θέλετε ζωγραφισμένα και αφαίρεση εξαρτημάτων αυτοκινήτων για την ίδια. Αν το προηγούμενο χρώμα που είχε το αυτοκίνητό σας και νέο χρώμα που παίρνουν εφαρμόζονται είναι διαφορετικά, υπάρχει ένα σημαντικό ποσό της εργασίας που απαιτείται για την αφαίρεση του παλαιότερου, με το ξύσιμο μακριά. Έτσι εμπλέκονται εργασίας επηρεάζει σημαντικά τις τιμές. Μια κορυφαία ποιότητα, high-end δουλειά ζωγραφική αυτοκίνητο αξίζει απόλυτα τα χρήματα που επενδύονται, όπως το φινίρισμα και την τελική εμφάνιση μιλήσει για τον εαυτό της. Για κορυφαίες θέσεις χρωμάτων ποιότητα, η ίδια εργασία θα τρέξει σε μερικές χιλιάδες δολάρια.

Προσαρμοσμένη Ζωγραφική
Αν σκοπεύετε να έχετε ένα πλήρες σώμα προσαρμοσμένη δουλειά ζωγραφική σαν ένα πρότυπο αγωνιστικό αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε φανταχτερό πρότυπο σχέδιο, τότε το κόστος θα είναι σημαντικά υψηλό, προσθέτοντας χιλιάδες δολάρια για αυτό. Αυτές οι προσαρμοσμένες θέσεις εργασίας ζωγραφική απαιτούν υψηλή ποιότητα βαφής χρωμίου, το οποίο κοστίζει κάτι σαν $ 800 ανά λίτρο. Έτσι, αν ψάχνετε για προσαρμοσμένη φανταχτερά σχέδια, ζωγραφική συνολικές τιμές πρόκειται να είναι πολύ υψηλό.

Όπως μπορείτε να δείτε, ανάλογα με όλους αυτούς τους παράγοντες, οι τιμές ζωγραφική δουλειά μπορεί να κυμαίνεται από $ 5.000 έως πάνω από $ 10.000. Φυσικά μικρές γρατσουνιές μπορεί να ληφθεί μέριμνα με την αφή χρώμα του αυτοκινήτου θέσεις εργασίας. Βεβαιωθείτε ότι αν έχετε επιλέξει για τις θέσεις εργασίας ζωγραφική αυτοκινήτων με τα καταστήματα του σώματος, οι τεχνικοί τους έχουν τα κατάλληλα προσόντα και να σας δώσει μια εγγύηση για την εργασία βαφής. Επίσης, ελέγξτε κάποιες προηγούμενες εργασίες γίνονται από το κατάστημα σώματος auto πριν δώσετε τα δικά σας. Δεν είναι δυνατόν να σας δώσει μια ακριβή εκτίμηση του εργασία χρωμάτων, χωρίς τη γνώση της ποιότητας χρώματος, κλίμακας των θέσεων εργασίας και του κόστους εργασίας. Η σωστή εκτίμηση μπορεί να παρέχεται μόνο από έναν επαγγελματία ζωγραφική, η οποία ειδικεύεται στον τομέα του εμπορίου. Παρόλα αυτά, το εύρος τιμών που παρουσιάζονται παραπάνω είναι τι μπορείτε να περιμένετε για ένα αρκετά παλιό αυτοκίνητο, με αξιοπρεπή ποιότητα βαφής και λογικό κόστος εργασίας.

Best MP3 Player Κριτικές
Αντικατάσταση πίσω τακάκια
Ξεκινώντας Προβλήματα αυτοκινήτου
Φθηνότερη New Car
Οδηγός αυτοκινήτου Ζωγραφική
Bad συμπτώματα Δυναμό
Πλαστικά Επισκευή δεξαμενής αερίου
Αυτοκίνητο Απομάκρυνση Dent
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012
Συστήματα συναγερμού για αυτοκίνητα
Πώς να καθαρίσει ζάντες αλουμινίου

Leave a Reply