Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση

Απόχρωση στο παράθυρο, είτε για το σπίτι ή το αυτοκίνητο, εξασθενεί ή / και επιδεινώνεται κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου. Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα σημάδια, όπως η ανάδευση του απόχρωση ή purpling της ταινίας, τότε μπορείτε να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής του απόχρωση. Εμφάνιση φυσαλίδων στην ταινία υποδεικνύει ότι η κόλλα δεν λειτουργεί πια, ενώ το ξεθώριασμα του χροιά στο πορφυρό χρώμα οφείλεται σε αποτυχία των μη μεταλλικών βαφών. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, η απόχρωση παράθυρο φαίνεται πολύ άσχημη και χρειάζεται αντικατάσταση. Παράθυρο αφαίρεση απόχρωση θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, αλλιώς υπάρχουν πιθανότητες το ξύσιμο τα τζάμια και να καταστραφεί το αποψύκτη σε αυτοκίνητα.

Μπορείτε να βρείτε διάφορα προϊόντα στην αγορά, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα και σχεδιασμένα για την αφαίρεση απόχρωση στο παράθυρο εύκολα. Ή αλλιώς, μπορείτε να προσλαμβάνουν επαγγελματίες για την εκτέλεση του έργου. Σε αμφότερες τις επιλογές, θα πρέπει να δαπανήσει τουλάχιστον $ 100 ή περισσότερο. Η καλύτερη και λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση είναι να αφαιρέσετε την απόχρωση παράθυρο του αυτοκινήτου για τη δική σας. Το κύριο εμπόδιο είναι ότι οι περισσότερες ταινίες που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα στρώματα. Ως εκ τούτου, ακόμη κι αν πετύχει στην αποφλοίωση του πρώτου στρώματος, η υποκείμενη στρώση κολλά στο γυαλί, το οποίο με τη σειρά του είναι πιο προβληματική για την απομάκρυνση.

Πώς να αφαιρέσει αυτοκινήτων απόχρωση στο παράθυρο

Αφαίρεση απόχρωση παράθυρο δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Αν συνεχίσετε ήπια, μπορείτε να πετύχετε στην αφαίρεση της απόχρωση με μία κίνηση, παρά τη λήψη έξω σε ταινίες. Παρόμοια με οποιοδήποτε άλλο έργο βελτίωσης αυτοκινήτων, σωστό προγραμματισμό και τη σωστή απαιτήσεις είναι απαραίτητες για την επιτυχή άρση απόχρωση στο παράθυρο.

Απαιτούμενα Υλικά
Θα πρέπει να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένο διάλυμα αμμωνίας για την αφαίρεση αυτοκινήτων απόχρωση στο παράθυρο. Έτσι, καλό είναι να φοράτε εξοπλισμό ασφαλείας, όπως γάντια χέρι και μάσκα προσώπου, έτσι ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το να εκτεθεί σε αναθυμιάσεις αμμωνίας. Θα πρέπει να έχουν την εξής υλικό:
Πυκνό διάλυμα αμμωνίας
Καθαριστικό τζαμιών
Κόλλα ή κόλλα αφαίρεσης
Σαπουνόνερο (χρήση διάλυμα απορρυπαντικού οικιακής χρήσης)
Μαύρο σακούλες σκουπιδιών (μεγάλο μέγεθος)
Πρόστιμο μαλλί χάλυβα
Νέα ξυράφι ή ξύστης
Απορροφητικές πετσέτες χαρτιού

βήματα
Επιλέξτε μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα για την αφαίρεση απόχρωση αυτοκίνητο παράθυρο, έτσι ώστε να μπορείτε να εξασφαλίσετε γρήγορη επίδραση της θεραπείας και την εύκολη αφαίρεση του απόχρωση. Επίσης, παρκάρετε το αυτοκίνητο κατά τέτοιο τρόπο ώστε το παράθυρο (το οποίο απόχρωση είναι να αφαιρεθεί) αντικρύζει τον ήλιο. Μετά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την απομάκρυνση των αυτοκινήτων απόχρωση στο παράθυρο:
ΒΗΜΑ 1.
Πρώτα απ ‘όλα, κόψτε το μαύρο σακούλα σκουπιδιών και τοποθετήστε το πάνω από το παράθυρο (από το εξωτερικό) που σκοπεύετε να καταργήσετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το πλαστικό φύλλο (σακούλα σκουπιδιών) καλύπτει πλήρως το παράθυρο. Ψεκάστε το διάλυμα με σαπωνώδες χρησιμοποιώντας έναν ψεκαστήρα μαλλιά και λειάνετε το πλαστικό φύλλο από το κέντρο προς τα έξω.

Βήμα 2.
Το πλαστικό φύλλο απορροφά ηλιακή ακτινοβολία και θερμαίνει το απόχρωση στο παράθυρο, επιτρέποντας έτσι την εύκολη αφαίρεση της μεμβράνης. Αν θέλετε να αφαιρέσετε το πίσω απόχρωση στο παράθυρο, μην ξεχάσετε να προστατεύσουν την εσωτερική πλευρά του παραθύρου με τη χρήση αδιάβροχο tarp. Στη συνέχεια, ψεκάστε το μη αραιωμένο διάλυμα αμμωνίας κατά τη διάρκεια της ταινίας παράθυρο.

Βήμα 3.
Πριν από το διάλυμα αμμωνίας στεγνώνει, καλύπτουν το παράθυρο με ένα άλλο πλαστικό φύλλο (cut σακούλα σκουπιδιών). Καθώς το πλαστικό φύλλο θερμαίνει το απόχρωση στο παράθυρο, η αμμωνία βοηθά στη χαλάρωση του κόλλα ή την προσκόλληση. Αφήστε το έτσι για περίπου 30 λεπτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ανεμιστήρα, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Βήμα # [4]
Το επόμενο βήμα είναι να φλοιό της μεμβράνης από τη μια γωνία. Πριν από αυτό, υγράνετε την απόχρωση με ψεκαστικό διάλυμα αμμωνίας. Μπορείτε να κάνετε χρήση της λεπίδας για να σηκώσει την απόχρωση από τη γωνία. Μετά από αυτό, αφαιρέστε το απαλά απόχρωση στο παράθυρο για να το αφαιρέσετε σε ένα κομμάτι.

Βήμα 5.
Μετά την απομάκρυνση του απόχρωση παράθυρο του αυτοκινήτου, καθαρίστε τα απομένοντα κόλλες (αν υπάρχουν), με τη χρήση διαλύματος αμμωνίας και το μαλλί χάλυβα. Χρησιμοποιήστε το απορροφητικό χαρτί για να στεγνώστε. Αφαιρέστε τα πλαστικά φύλλα και / ή φύλλα σακούλα σκουπιδιών από το παράθυρο. Τέλος, καθαρίστε τα τζάμια με το καθαριστικό τζαμιών.

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να αφαιρέσετε απόχρωση από τα πλαϊνά παράθυρα. Έτσι, με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να αφαιρέσετε το αυτοκίνητο απόχρωση στο παράθυρο, χωρίς την πρόσληψη ενός επαγγελματία. Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε την απόχρωση παράθυρο του αυτοκινήτου, την αγορά τη νέα ταινία από μια εταιρεία, η οποία παρέχει δωρεάν υπηρεσία για την απομάκρυνση απόχρωση αυτοκίνητο παράθυρο.

Driverless αυτοκινήτου
Πώς να Paint Ζάντες αλουμινίου
Σύγκριση Car Wax
Οδηγίες εγκατάστασης Στροφόμετρο
Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Πώς να Bleed Φρένα
Φτηνές αυτοκίνητα μυών
Κράμα Vs. Τροχοί Χάλυβα
Καθαρισμός Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων
Audio Books

Leave a Reply