Πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων

Υπάρχουν πολλοί τύποι των αυτοκινήτων που διατίθενται στην αγορά του αυτοκινήτου? Όπως μικρά αυτοκίνητα, μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα, μεγάλα αυτοκίνητα, SUV, πολυτελή αυτοκίνητα, αυτοκίνητα μυών, αυτοκίνητα σπορ, και ούτω καθεξής. Κάθε τύπος του αυτοκινήτου τάξη έχει το δικό του σύνολο μοναδικών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών μοντέλο. Από όλα αυτά, υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα τα οποία είναι τα πιο ακριβά, όπως τα αυτοκίνητα πολυτελείας και σπορ αυτοκίνητα. Και υπάρχουν ακόμα μάρκες των οποίων τα προϊόντα εστιάζονται κυρίως στην οδήγηση απαιτήσεις της πλούσιας τάξης. Maybach και η Mercedes-Benz είναι μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα από τα πιο ακριβά κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.

Maybach
Maybach-Motorenbau GmbH είναι μια εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων από τη Γερμανία η οποία λειτουργεί υπό την Daimler AG εταιρεία. Τα μοντέλα που κατασκευάζονται από την εταιρεία θεωρηθεί ως τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο. Η τιμή εκκίνησης του 2009 Maybach 57 είναι 344.000 δολάρια? Οι Maybach 62 Zeppelin κοστίζει 677.000 δολάρια? Ενώ η Maybach Landaulet ημι-μετατρέψιμα διατίθεται στην τιμή των μόλις πάνω από ένα εκατομμύριο.

Mercedes-Benz
Ακριβώς όπως το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας «Maybach, η Mercedes-Benz είναι επίσης θυγατρική της Daimler AG εταιρεία. Τα αυτοκίνητα της Mercedes-Benz εστιάζεται κατά κύριο λόγο για την οδική ασφάλεια και απόλυτη άνεση των επιβατών. Έχει διάφορες σειρές αυτοκινήτων, όπως η S-Class που ξεκινούν από $ 91.000? Η CL-Class ξεκινούν από $ 113.150? Την SLK-Class με τιμή από 47.650 δολάρια? Η SL-Class σε 102.600 δολάρια ως αρχικό εύρος τιμών, και οι SLS AMG σε 183.000 δολάρια. Επίσης, περιλαμβάνονται στον κατάλογο των κορυφαίων δέκα πιο ακριβά αυτοκίνητα είναι η Mercedes-Benz SLR McLaren, η οποία διατίθεται στην τιμή των $ 450.000 για το βασικό μοντέλο.

Η Rolls-Royce
Η Rolls-Royce Motor Cars είναι μια βρετανική μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων, που εργάζονται υπό την ιδιοκτησία του BMW Group. Δύο από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα από το εμπορικό σήμα που έχει κατασκευαστεί είναι το Phantom και Ghost. Το φάντασμα προσφέρθηκε σε μια τιμή εκκίνησης των 300.000 δολαρίων? Ενώ το κόστος για το Ghost 255.000 δολάρια. Η Rolls-Royce μάρκα έχει κάνει περισσότερες πωλήσεις από ό, τι κύριος ανταγωνιστής της «Maybach».

Bugatti
Bugatti Automobiles SAS είναι ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων από την Αλσατία, Γαλλία, η οποία είναι θυγατρική της Volkswagen Group, που δημιουργήθηκε το 2000. Έχει παραχθεί δύο παραλλαγές της Bugatti Veyron EB 16.4, εκ των οποίων η πιο πρόσφατη έκδοση «Super Sport» θεωρείται ο γρηγορότερος δρόμος νομική αυτοκίνητο στον κόσμο. Η τιμή του «Super Sport» της Bugatti πιστεύεται ότι είναι περίπου 2.700.000 δολάρια.

Porsche
Porsche Automobil Holding SE είναι ένας παραγωγός αυτοκινήτων ή πολυτέλεια και υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα από τη Γερμανία. Κατέχει σημαντικό μερίδιο στην «Volkswagen AG», που είναι ο ιδιοκτήτης της «Volkswagen Group», η οποία περιλαμβάνει γνωστές μάρκες αυτοκινήτων όπως η Volkswagen, Lamborghini, Bugatti, Bentley, Audi, Skoda και. Ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο είναι η Porsche Carrera GT, στην τιμή των περίπου 484.000 δολάρια. Cayenne της Porsche Turbo SUV κοστίζει 106.000 δολάρια? Ενώ η 911 GT2 έρχεται σε περίπου 245.000 δολάρια.

Ferrari
Ferrari είναι ένας Ιταλός κατασκευαστής των υψηλών επιδόσεων σπορ αυτοκίνητα. Η Ferrari Enzo έχει λίστα-τιμή σε ένα καλό 659.330 δολάρια, ενώ η Ferrari F40 προσφέρθηκε σε $ 400.000. Από την άλλη πλευρά, η Ferrari 612 Scaglietti σήμερα προσφέρεται για $ 304.000. Μια άλλη αξιοσημείωτη αυτοκίνητο από το γίγαντα είναι η Ferrari F430 του οποίου η τιμή κυμαίνεται από 186.925 έως $ 217.310 δολάρια. Υπάρχουν πολλά άλλα ισχυρά και υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα από το εμπορικό σήμα που είναι αρκετά ακριβό για έναν κοινό άνθρωπο να αντέξουν οικονομικά.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι, όπως η Audi, BMW, Lexus, Aston Martin, Maserati, Cadillac, και πολλά άλλα. Από ανταλλακτικά αυτοκινήτων αυτών των μηχανών δεν έρχονται φτηνός, αυτά είναι και τα πιο ακριβά μάρκες αυτοκινήτων για την επισκευή και τη συντήρηση. Σημειώστε ότι οι τιμές μπορεί ακόμη και να αυξηθεί, αν προηγμένα εξαρτήματα και αναβαθμίσεις επέλεξαν.

Πώς να αντικαταστήσει Struts
Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012
Top Brands Wax αυτοκινήτου
Φορητό DVD Player Κριτικές
Squeaky Φρένα
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής
Εμπρός ευθυγράμμιση των τροχών
Πλένεται σπρέι βαφής
Πώς να αντικαταστήσει ένα διακόπτη προβολέων
Φθορά Πέλματος Δείκτης

Leave a Reply