Πιο ακριβό αυτοκίνητο

Δεν είναι η εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά η τιμή του που το καθιστά τόσο επιθυμητή. Αν ρίξετε μια ματιά στα ακριβά αυτοκίνητα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν εξυπηρετούν την ίδια λειτουργία όπως και όλα τα άλλα αυτοκίνητα, αλλά αυτό είναι η αξία του εμπορικού σήματος που συνδέονται με αυτά, μαζί με μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά και το σχεδιασμό, που τα καθιστούν τόσο ακριβό. Υπάρχουν πολλά ακριβά εμπορικά σήματα που παράγουν μερικά μεγάλα αυτοκίνητα πολυτελείας και σπορ αυτοκίνητα που είναι προικισμένο με ορισμένες απαράμιλλη χαρακτηριστικά. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα σε αυτές τις μάρκες να σχεδιάσει μερικά από τα καλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα, αλλά δεν είναι όλοι τους κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές και το υπόλοιπο του τραπεζικού λογαριασμού του λαού. Κατάσταση είναι μια μεγάλη υπόθεση ότι η ελίτ μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε βαθμό για τη διατήρηση, και ένα αυτοκίνητο είναι σίγουρα μια οριστική σύμβολο θέσης. Πριν σας πω για τα κορυφαία 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα, θα ήθελα να σας πω για αυτό που ψάχνατε για – το πιο ακριβό αυτοκίνητο που πουλήθηκε ποτέ.

Πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο

Θα ήθελα να πάρετε μια τυχαία εικασία σχετικά με αυτό. Ποια νομίζετε ότι το αυτοκίνητο είναι το πιο ακριβό αυτοκίνητο; Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς σκέφτηκε ότι το πιο ακριβό αυτοκίνητο πρέπει να είναι κάποια τελευταία ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο πολυτελείας σχεδιαστής προικισμένο με κάποια μεγάλη χαρακτηριστικά και την τεχνολογία. Αν σκεφτεί έτσι, κάνετε λάθος. Σύμφωνα με την τελευταία δημοπρασία παλαιών αυτοκινήτων πολυτελείας που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, ένα παλιό, αλλά σπάνια, το μοντέλο της Bugatti Type 57SC Atlantic φέρεται να πωλήθηκε για 30 εκατομμύρια δολάρια. Αν πιστέψουμε αυτή την είδηση, τότε αυτό το κλασικό αυτοκίνητο είναι αναμφισβήτητα ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Αυτό το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε το 1936 και είναι σίγουρα μια ασύγκριτη ομορφιά. Σύμφωνα με την ιστορία των αυτοκινήτων, το αυτοκίνητο αυτό θεωρείται ότι είναι ένα από τα τάφρο όμορφα αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι φήμες λένε ότι αυτό ήταν επίσης ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητο του Jean Bugatti τον εαυτό του. Αυτό ήταν για το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο, τώρα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα άλλα ακριβά αυτοκίνητα.

Άλλες δημοφιλείς ακριβά αυτοκίνητα

Υπάρχουν πολλά καλά και ακριβά αυτοκίνητα που διατίθενται, αλλά δεν είναι εμπορική. Οι περισσότεροι από αυτούς που πωλούνται σε δημοπρασίες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά από τα εμπορικά και πιο ακριβά αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα στην αγορά που μπορείτε να αγοράσετε εύκολα, προφανώς, μόνο αν έχετε μια καλή ισορροπία τράπεζα!

Bugatti Veyron
Bugatti και πάλι! Αυτό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων δέκα πιο ακριβά αυτοκίνητα σε ένα επιβλητικό τιμή των 1.700.000 δολαρίων. Αυτό είναι ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο, με μια ταχύτητα των 253 mph. Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί για μέγιστη τελειότητα και τους λάτρεις των σπορ αυτοκινήτων θα πεθάνουν για μια γεύση από αυτό.

Lamborghini Reventon
Στη δεύτερη θέση, με $ 1.600.000, έχουμε την Lamborghini με σούπερ κομψό σχεδιασμό του και τη μεγάλη ταχύτητα 211 mph. Είναι επίσης ένα από τα πιο ισχυρά και ακριβό αυτοκίνητο Lamborghini ποτέ σχεδιαστεί.

McLaren F1
Είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα του δρόμου στον κόσμο με τελική ταχύτητα των 240 mph. Από το 1994 έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη δεκάδα λίστα αυτοκίνητο και έχει σπάσει πολλά ρεκόρ μέχρι τώρα. Η McLaren F1 θα σας θέσει πίσω από ένα δροσερό 970.000 δολάρια.

Ferrari Enzo
Με μοναδικό σχεδιασμό και πολλά κορυφαία χαρακτηριστικά τάξη, η Ferrari Enzo υποτίθεται ότι είναι το καλύτερο σούπερ αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Αυτό είναι και πάλι ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα δρόμου και με μια ταχύτητα των 217 μίλια/ώρα ήταν πάντα η πρώτη επιλογή τους λάτρεις των σπορ. Ο Enzo κοστίζει 670.000 δολάρια.

Pagani Zonda C12 F
Αν πραγματικά επιθυμείτε για το μεγάλο παιχνίδι και έξω από τον κόσμο φαίνεται, τότε Zonda είναι το πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε. Είναι κατασκευασμένο από μια μικρή εταιρεία από την Ιταλία. Αν τους πιστέψουμε, αυτό είναι το 5ο γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, με τελική ταχύτητα των 215 mph, και διατίθεται στην τιμή των 667.321 δολαρίων.

SSC Ultimate Aero
Έχοντας την γρήγορη και πιο έξυπνο δρόμο νομική αυτοκίνητο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αν νομίζετε ότι η ίδια τότε SSC Ultimate Aero είναι κάτι που μπορείτε να πάτε για. Αυτό είναι επίσης πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα όπως μόνο 26 θα παράγεται από την εταιρεία. Το SSC Ultimate Aero είναι διαθέσιμο για $ 654.400.

Saleen S7 Tween Turbo
Πρόκειται για το 3ο πιο γρήγορο αυτοκίνητο στον κόσμο με τελική ταχύτητα 248 mph. Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός για αυτό το αυτοκίνητο είναι ότι είναι το πρώτο πιστοποιημένο ποτέ αυτοκίνητο παραγωγής Αμερική. Η τιμή του, στα 555.000 δολάρια, εξακολουθεί να είναι πολύ πάνω από το μισό εκατομμύριο σήμα.

Koenigsegg CCX
At $ 554.568, το Koenigsegg CCX είναι ευλογημένη με μεγάλη εμφάνιση και σούπερ ταχύτητα των 245 mph, καθιστώντας αυτό το αυτοκίνητο το 4ο ταχύτερα στον κόσμο. Είναι κατασκευασμένο από μια σουηδική εταιρεία, η οποία είναι αποφασισμένη να προσκομίσει το ταχύτερο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Mercedes Benz SLR McLaren Roadster
Κρατώντας με την κληρονομιά, η SLR McLaren Roadster είναι ένα άλλο αυτοκίνητο θαύμα από τη Mercedes. Είναι ο τέλειος συνδυασμός της άνεσης και της πολυτέλειας και ως εκ τούτου έχει γίνει η μεγαλύτερη εμπορική αυτοκίνητο σε αυτό το είδος. Η Mercedes Benz SLR McLaren Roadster διατίθεται στην τιμή των 495.000 δολαρίων.

Porsche Carrera GT
Αυτό είναι το τελευταίο σούπερ αυτοκίνητο που καταλήγει λίστα των κορυφαίων δέκα ακριβότερα αυτοκίνητα. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα στους λάτρεις αγωνιστικό αυτοκίνητο. Αυτό είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα μετατρέψιμων ποτέ σχεδιαστεί, με τελική ταχύτητα 205 mph. Μπορείτε να πάρετε το Carrera GT σε 440.000 δολάρια.

Αυτά ήταν μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στον κόσμο που μπορείτε να πάτε για, αν έχετε τα χρήματα και επιθυμούν ένα ακριβό αυτοκίνητο. Μερικά από αυτά τα αυτοκίνητα είναι επίσης πλειστηριασμό, όπου μπορείτε να τους πάρετε για μια φτηνότερη τιμή, γι ‘αυτό κρατήστε κάθε μάτι για τις δημοπρασίες που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο. Ίσως απλά να πάρετε τον εαυτό σας ένα κλέψει, αν και, αν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα από αυτά, ένα κλέψιμο είναι ίσως το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας!

Πώς να κάνει ένα μωρό Cover Car Seat
Πώς να σπρέι βαφής
Επισκευή Αυτοκινήτων Scratch
Αντιμετώπιση προβλημάτων μιας Οδόμετρο
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής
Ποιες είναι. SHN Αρχεία
Πώς να αντικαταστήσει φως φρένων

Leave a Reply