Πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα του 2012

Ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι καλοφτιαγμένο, ανθεκτικό, χαμηλό σε κόστος συντήρησης και την υψηλή στα διανυθέντα χιλιόμετρα. Σε πολλές έρευνες που διεξάγονται από τους φορείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει παρατηρηθεί ότι τα αυτοκίνητα από την Honda και η Toyota είναι η πιο αξιόπιστη σε όλα τα παραπάνω θέματα.

Αξιόπιστη Αυτοκίνητα αυτή τη σεζόν

Οι καταναλωτές πρώτα να σκεφτούμε από αξιόπιστες μάρκες, όταν πρόκειται για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Υπάρχουν και άλλες μάρκες αυτοκινήτων, όπως η Ford, Volvo, Volkswagen, κλπ., τα οποία δεν παράγουν αρκετά αξιόπιστα μηχανήματα, καθώς και. Εδώ είναι μια ματιά στα αξιόπιστες επιλογές.

Honda Accord
Για χρόνια, το Honda Accord έχει βαθμολόγησαν το καλύτερο όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, την οικονομία καυσίμου και την αντοχή. Η τιμή εκκίνησης περίπου 21.000 δολάρια είναι προσιτή, ενώ η χιλιομετρική από 23 mpg στην πόλη και 34 mpg στις εθνικές οδούς σημαίνει μια αποτελεσματική μηχανή. Αυτό το αυτοκίνητο έχει επίσης βραβευτεί για την καλύτερη αξία μεταπώλησης και κέρδισε μια βαθμολογία πέντε αστέρων στις δοκιμές ασφαλείας από την Εθνική Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA).

Toyota Camry
Η Toyota Camry δεν είναι πολύ πίσω, όταν πρόκειται για το θέμα της αξιοπιστίας. Το Camry είναι το πιο κοντινό και πιο σκληρά ανταγωνιστή για τη Συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψη το εύρος τιμών και την οικονομία καυσίμου. Η τιμή για την παραλλαγή βάση ξεκινά από περίπου 22.000 δολάρια, το οποίο είναι λιγότερο από το Accord. Δίνει μια αξιοπρεπή οικονομία καυσίμου από 22 mpg στην πόλη και 33 mpg στις εθνικές οδούς. Μπορείτε ακόμη και να εξετάσει την αγορά το μοντέλο Camry Hybrid, το οποίο ξεκινά σε περίπου $ 27.000.

Ford Fusion
Η Ford είναι ίσως η καλύτερη μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο στην αγορά αυτοκινήτων. Το βασικό μοντέλο, το sedan FWD με 2,5-λίτρων I4, κοστίζει περίπου 21.000 δολάρια. Το AWD sedan με 3,5-λίτρων V6 και το υβριδικό, το οποίο έχει ένα 3.0-λίτρων αέριο / αιθανόλη V6, κοστίζει περίπου 28.500 δολάρια. Το βασικό μοντέλο δίνει 22 mpg στην πόλη και 29 mpg στις εθνικές οδούς.

Porsche Boxster
Η Porsche είναι ένα εμπορικό σήμα που συνδέεται με την ταχύτητα και την πολιτιστική κληρονομιά. Ένα από τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σπορ, ένα εμφανώς φύλλο φυλή, είναι η Boxster. Το 2-πόρτα Roadster, που κοστίζει περίπου 50.000 δολάρια, έχει ένα 2,7-λίτρων εξακύλινδρο κινητήρα, η οποία κάδους έξω 265 ίππων. Όντας ένα Porsche, ο κινητήρας είναι ένας straight-six και τοποθετημένο στο πίσω μέρος. Το Roadster-S κοστίζει περίπου 61.000 δολάρια. Έχει ένα 3,4-λίτρων ‘straight-six που πιάτα από 315 ίππους. Το Roadster δίνει μια εκπληκτική χιλιόμετρα από 20 mpg στην πόλη και 30 mpg στις εθνικές οδούς.

Subaru Legacy
Αυτό έχει βαθμολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα για το ύφος, τη δύναμη και την οικονομία καυσίμου, η οποία δίνει μια υψηλή βαθμολογία στο τεστ αξιοπιστίας. Το Legacy διαθέτει 9 μοντέλα, που κυμαίνονται από $ 20.000 έως $ 30.000 και οδηγείται είτε από 2,5-λίτρων I4 ή 3,6-λίτρων I6. Το καλύτερο χαρακτηριστικό ασφαλείας της Subaru είναι πλήρους απασχόλησης του Symmetrical All-Wheel σύστημα κίνησης, το οποίο βοηθά το κράτημα του αυτοκινήτου, η επιφάνεια του δρόμου καλύτερα σε επικίνδυνες συνθήκες. Η βάση 2.5i παραλλαγή είναι διαθέσιμο στην τιμή των περίπου $ 20.000 και δίνει 19 mpg στην πόλη και 27 mpg στις εθνικές οδούς.

Honda Civic
Το Civic είναι αναμφισβήτητα ένα από τα best-seller μοντέλα της Honda στις ΗΠΑ. Όπως και το Accord, η Honda έχει κάνει αυτό μια εντελώς αξιόπιστη, ικανοποιητική αυτοκίνητο. Σε μια τιμή εκκίνησης των λιγότερο από $ 16.000, είναι φθηνή. Εκτός από μια καλή τιμή, μπορείτε να αναμένετε μια απόδοση καυσίμου από 26 mpg και 34 mpg στην πόλη και τους αυτοκινητόδρομους, αντίστοιχα. Ακόμη και το high-end παραλλαγή, η Si Coupe, έρχεται σε μια τιμή των μόλις $ 24.500. Είναι η καλύτερη σε πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων στον Καναδά, και την τρίτη καλύτερη στο σύνολο των πωλήσεων αυτοκινήτων, πίσω από το F-150 και το Dodge Ram pickups. Έχει λάβει επίσης εξαιρετική αξιολογήσεις ασφαλείας από την Εθνική Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA).

Buick LaCrosse
Το Buick LaCrosse είναι πιστεύεται ότι είναι στην κορυφή των 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα μεσαίου μεγέθους πολυτελές sedan, με τιμή εκκίνησης στα 30.000 δολάρια. Μια χιλιομετρική των 25 mpg και 36 mpg στον αυτοκινητόδρομο είναι, με όλα τα μέσα, αξιοθαύμαστη. Το Buick είναι άνετο, πολυτελές και τεχνολογικά έμπειρος? IntelliLink σύστημα Buick προσφέρει smartphone προσβασιμότητας.

Volkswagen Golf
Τα γερμανικά αυτοκίνητα συνήθως καλοφτιαγμένο και το νέο Golf δεν θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση. Στα 18.500 δολάρια, το βασικό μοντέλο δεν είναι ακριβώς φτηνό, αλλά η ποιότητα κατασκευής και η άριστη χιλιομετρική απόδοση της 23/33 θα πρέπει να κάνουν για αυτό. Το 2-πόρτα κιβώτιο βασικό μοντέλο έχει ένα 2,5-λίτρων κινητήρα I5 παράγει ένα υπέροχο 170 ίππους. Το εσωτερικό του Golf της VW είναι σίγουρα το καλύτερο ανάμεσα σε όλα αυτά τα αυτοκίνητα.

Η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς κινείται. Μια δήθεν αξιόπιστο αυτοκίνητο, αν δεν επισκευάζεται και συντηρείται όπως απαιτείται, δεν θα εκτελέσει μέχρι το πρότυπο. Να θυμάστε: αν αγαπάτε το αυτοκίνητό σας, θα σας αγαπούν πίσω!

Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Ισχύς Επισκευή Ρυθμιστής Παράθυρο
Προβλήματα Δυναμό
Γερμανική Αυτοκίνητα Vs ιαπωνικών αυτοκινήτων
Αντιμετώπιση προβλημάτων μιας Οδόμετρο
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Δυναμό Διάγνωση Πρόβλημα
Ηλεκτρικά παράθυρα δεν Εργασίας
Όταν ήταν το πρώτο αυτοκίνητο Επινοηθείσα
Διαφορά μεταξύ Ηλιοροφή και ηλιοροφή
Car Audio χονδρεμπόρους

Leave a Reply