Πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων

Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα έξω εκεί στην αγορά αυτοκινήτων, αλλά ως επί το πλείστον οι πελάτες πάνε σε αυτά για τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι αξιόπιστα. Θ. αυτοκινητοβιομηχανία e είναι κυρίως γεμάτη με εμπορικά σήματα από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Όλοι οι κατασκευαστές ψάχνουν προς τα εμπρός προς την παροχή οχήματα που έχουν απήχηση στους πελάτες και τις ανάγκες τους οδήγηση. Υπάρχουν κάποιες μάρκες αυτοκινήτων που έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι πελάτες όσον αφορά την αποδοτικότητα των καυσίμων και χαμηλό κόστος συντήρησης. Υπάρχουν πολλά περιοδικά αυτοκινήτων που έχουν συγκεκριμένες αξιολογήσεις για τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία αξιοπιστία. Στη συνέχεια, έχουμε απλά προσπάθησα να απαριθμήσει κάτω από μερικές από τις εταιρείες αυτοκινήτων που πιστεύεται ότι είναι η πιο αξιόπιστη.

Honda
Η Honda έχει σταθερά μια αξιόπιστη μάρκα για τα τελευταία δύο χρόνια. Τα καλύτερα μοντέλα που έχουν κάνει την αξιόπιστη μάρκα είναι εκείνες όπως CR-V, Fit και Ridgeline. Το Accord και Civic sedan γραμμή από την ιαπωνική μάρκα είναι επίσης αξιόπιστη σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία προσφέρει επίσης τη «Insight», το οποίο είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο. Το Accord Crosstour και η Οδύσσεια είναι άλλες καλές οχήματα από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Toyota
Η Toyota είναι μια άλλη ιαπωνική μάρκα που έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό της κατασκευής και αξιόπιστη οικογένεια κατάλληλα οχήματα. Έχει λάβει πολλά βραβεία για την αξιοπιστία οχημάτων, όπως το Highlander, Sequoia, τούντρα, και το υβριδικό Prius. Corolla της Toyota και Camry έχουν πωληθεί ουσιαστικά στις ΗΠΑ. Venza crossover του έχει επίσης θεωρείται ένας αξιόπιστος SUV από πολλούς. Τα μοντέλα αυτά θεωρούνται σίγουρα στο top 10 πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα.

Porsche
Αυτή η γερμανική εταιρεία αυτοκινήτων είναι ένα από τα πιο σεβαστά τα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Μαζί με την υψηλή απόδοση και δαπανηρή οχήματα, έρχεται επίσης μια εντυπωσιακή παράγοντας αξιοπιστίας. Το μοντέλο Boxster πιστεύεται ότι είναι το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο από την Porsche. Πολλοί λάτρεις των αυτοκινήτων λένε ότι η μάρκα είναι περισσότερο επικεντρωμένη στην παραγωγή προϊόντων που θα ικανοποιούν καλύτερα τους αγοραστές και να τους κρατήσει ικανοποιημένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λίνκολν
Λίνκολν είναι μια μάρκα αυτοκινήτου που λειτουργεί κάτω από την Ford Motor Company. Είναι γνωστό για την παραγωγή πολυτελών αυτοκινήτων. Τα πιο αξιόπιστα οχήματα είναι ο Mark LT, επίσης πωλούνται ως το Ford F-150 Platinum, και το MKZ, ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Ο Λίνκολν MKZ Hybrid πιστεύεται ότι είναι αξιόπιστη αρκετά από την άποψη της χαμηλής συντήρησης αυτοκινήτων και καλή απόδοση καυσίμου. Η εταιρεία έχει το Lincoln MKT και MKX ως κομψό SUV.

Buick
Buick είναι ένα εμπορικό σήμα που λειτουργεί υπό την ιδιοκτησία του auto γίγαντας General Motors. Είναι μία από τις μάρκες της GM που είχε ρεκόρ έρχονται με τα αυτοκίνητα που προσφέρουν απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Είναι γνωστό για το γεγονός ότι ένα φθηνό lineup sedan πολυτελείας. Τα φορεία Νομική και LaCrosse θεωρείται ότι είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα που παράγονται από τη μάρκα.

Volvo
Η Volvo είναι μια εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων από τη Σουηδία που μαζί με τα αυτοκίνητα και τα SUV, έχει επίσης μια θαυμάσια γκάμα από τα λεωφορεία, τουριστικά λεωφορεία και φορτηγά φορτίου. Volvo Cars Corporation είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές εταιρείες αυτοκινήτων. Όταν πρόκειται για τα κορυφαία ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο δρόμο, η Volvo είναι ένα από τα πρώτα διεκδικητές. Προσφέρει σεντάν, όπως το S40 και S60, και crossovers και τα SUV, όπως το XC60 και XC90, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Lexus
Lexus είναι ένα τμήμα της ιαπωνικής corp. Toyota. Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα πολυτελείας στον κλάδο. Έχει οχημάτων με βάση τις επιδόσεις, πιο άνετα πολυτελή αυτοκίνητα, καθώς επίσης και ένα ευρύ φάσμα των καυσίμων αποδοτικών υβριδίων. ΕΙΝΑΙ sedan της πιστεύεται ότι είναι ένα από τα δημοφιλή μοντέλα, ενώ η CT Hybrid είναι ένα αξιόπιστο hatchback. Λόγω της αξιοπιστίας της Lexus, αυτοκίνητα πωλούνται σε όλη την 70 χώρες και περιοχές.

Acura
Το εμπορικό σήμα Acura είναι μια άλλη εταιρεία της Honda η οποία είναι επίσης ένας αξιόπιστος κατασκευαστής αυτοκινήτων. Λέγεται ότι η Honda παράγει πολυτελή αυτοκίνητα και τις επιδόσεις με το εμπορικό σήμα Acura. Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα και SUV από το εμπορικό σήμα θεωρείται αξιόπιστη. Ωστόσο, έχουν TSX μοντέλα έχουν αξιολογηθεί χαμηλότερα από τον μέσο όρο λόγω προβλημάτων στο πίσω τακάκια. Αλλά ναυαρχίδα μοντέλο της RL έχει λάβει πολλά βραβεία.

Σημειώστε ότι κάθε μάρκα έχει τη δική του καλή θέληση της, όταν πρόκειται για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες, την οικονομία καυσίμου, τη συντήρηση, καθώς και άλλα συναφή θέματα. Επίσης, να θυμάστε ότι ορισμένες μάρκες είναι καλοί στην ασφάλεια, ενώ άλλοι στην απόδοση. Υπάρχουν πολλές άλλες καλές μάρκες ότι οι πελάτες μπορούν να πάνε για το, όπως η Ford, η Nissan, Chevrolet, GMC, κλπ. Porsche κορυφές μεταξύ των οχημάτων υψηλών επιδόσεων, ενώ η Honda και η Toyota στην κορυφή πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα για την κατηγορία των καταναλωτών. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε ότι η Honda και η Toyota έχουν ανακαλέσει τα αυτοκίνητά τους για επισκευές, σε κάποιο σημείο ή το άλλο. Αν θέλετε τις καλύτερες από αυτές στη συνολική αξιοπιστία, η Porsche και η Buick είναι το καλύτερο που πρέπει να εξεταστούν.

Κοινή Προβλήματα αυτοκινήτου
Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Συστήματα συναγερμού για αυτοκίνητα
Wax αυτοκινήτου για Black Αυτοκίνητα
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Εκτίμηση Paint Job
Cool Αξεσουάρ Αυτοκινήτων
Απομακρυσμένη Εκκινητές για αυτοκίνητα
Αποκατάσταση προβολέων φακού
DVD Player Κριτικές
Ποιος ανακάλυψε το CD Player

Leave a Reply