Πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο – Πώς να πάρει Σε

Σκέφτηκα πόσο δυσάρεστο είναι να κλειδωθεί έξω? Και σκέφτηκα πως αυτό είναι χειρότερο, ίσως, να κλειδωθεί μέσα ~ Βιρτζίνια Γουλφ

Αυτό το απόσπασμα πραγματικά με έκανε να σκεφτώ το γεγονός, ότι Έτρεμα να κλειδωθεί έξω με τα πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο! Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν ήταν στην πραγματικότητα κλειδωμένη μέσα και είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι γι ‘αυτό! Το τελευταίο είναι ένα σπάνιο σενάριο να πραγματοποιηθεί, αλλά η πρώτη είναι κάτι που είναι σχεδόν αναπόφευκτο! Θέλω να πω, οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση να κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητο, βλέποντας τα κλειδιά κρέμονται στην ανάφλεξη … και πιστέψτε με, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο απογοητευτικό από αυτό! Εάν δεν έχετε αντιμετωπίσει αυτήν την κατάσταση μέχρι σήμερα, δόξα τω Θεώ και να συνεχίσει να προσεύχεται, ώστε να μην αντιμετωπίσει ποτέ »του προβλήματος κακή ημέρα του αυτοκινήτου! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσει να κρατήσει δροσερό σας, αν και αυτό δεν είναι ένα εύκολο πράγμα που κάνει σε μια κατάσταση όπως αυτή, αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει για να πάρει τα κλειδιά κλειδωμένο στο αυτοκίνητο! Αυτό είναι ό, τι εξηγείται περαιτέρω σε αυτό το άρθρο!

Πώς να ξεκλειδώσετε ένα αυτοκίνητο Όταν τα πλήκτρα είναι κλειδωμένα Μέσα;

Πώς να ανακτήσει τα κλειδιά κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο; Εάν περιμένετε κάποια μη ρεαλιστικό ή μαγικές απαντήσεις τότε αυτό δεν είναι αυτό που έχουμε εδώ! Πίστεψέ με, έχω διαβάσει πολλές ιστοσελίδες που παραπέμπουν περίεργα πράγματα, όπως το ξεκλείδωμα ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο με τη βοήθεια μιας μπάλας του τένις, διάτρητο κοίλο από το κέντρο, ή χρησιμοποιώντας ένα σύρμα κρεμάστρα για να ανοίξει την κλειδαριά και τι όχι! Η ερώτησή μου προς τους ανθρώπους που δείχνουν αυτό θα ήταν, «Ποιος στο διάολο θα κρατήσει μια κρεμάστρα, ή ένα διάτρητο μπάλα του τένις με τους όλη την ώρα;!! Ακόμη και αν αυτά τα πράγματα »που δήθεν εργασία», θα προτιμούσα κρατώντας ένα εφεδρικό κλειδί μαζί μου αντί για ένα διάτρητο μπάλα του τένις! Τι πρέπει να κάνετε:

Κρατήστε ένα εφεδρικό κλειδί Handy: Ξέρω ότι δεν έχετε τον εαυτό σας lock out με τα πλήκτρα είναι κλειδωμένα στο αυτοκίνητο για τον σκοπό! Αλλά μερικοί άνθρωποι είναι απλά επιρρεπείς σε αυτό, πάντα κατά λάθος! Δεν υπάρχει καμία ζημιά στο να πάρει ένα εφεδρικό κλειδί γίνει, δεν κοστίζει ακόμα και $ 10, το οποίο δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές που μπορεί να έχετε να επιλέξετε αργότερα να πάρει μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητό σας! Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις μαγνητικό κλειδί που διατίθενται στο πλαίσιο για λιγότερο από $ 10, η οποία μπορεί να κρυφτεί κάτω από το αυτοκίνητό σας σε μια μεταλλική επιφάνεια. Έτσι, κάθε φορά που έχετε τον εαυτό σας κλειδωθεί έξω με τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας μέσα κλειδωμένα, μπορείτε να πάρετε το εφεδρικό κλειδί και να πάρει το αυτοκίνητο χωρίς κανένα πρόβλημα! Κρατώντας ένα εφεδρικό κλειδί με έναν έμπιστο φίλο ή συγγενή μπορεί επίσης να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Γίνετε μέλος ΑΑΑ: Πώς να γίνετε μέλος της ΑΑΑ (American Automobile Association) βοηθά, καθώς παρέχουν 24 ώρες οδική βοήθεια, η οποία περιλαμβάνει λοκ-άουτ των υπηρεσιών, καθώς, μαζί με πολλές άλλες υπηρεσίες όπως υπηρεσία ρυμούλκησης, μπαταρία υπηρεσία κλπ. Το καλύτερο μέρος για η ιδιότητα του μέλους είναι ότι μπορείτε να ωφελήσετε όλες αυτές τις υπηρεσίες καταβάλλοντας λιγότερα από 70 δολάρια το χρόνο! Δεν είναι εντελώς αξίζει τον κόπο;

Ελάτε σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρεία σας: Αν δεν έχετε ένα εφεδρικό κλειδί ή το ΑΑΑ μέλους, τότε πιθανότατα θα πρέπει να ετοιμαστείτε να δαπανήσει κάποια χρήματα από την τσέπη σας. Ως εκ τούτου, το επόμενο βήμα σας θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την ασφαλιστική εταιρεία το αυτοκίνητό σας όσο το δυνατόν συντομότερα και να ελέγξετε αν καλύπτουν το lock-out. Αν το κάνουν, τότε δεν έχετε να ανησυχείτε πολύ για το!

Ελάτε σε επαφή με την ρυμούλκησης Υπηρεσία: Τώρα από τη στιγμή που δεν θα έχουν ένα μεγάλο μέρος μιας επιλογής, μπορείτε να καλέσετε για ένα αυτοκίνητο ρυμούλκησης εξοπλισμό που θα σας κοστίσει χρήματα (περίπου $ 100 ή περισσότερα), αλλά τότε είναι σίγουρα καλύτερο από το να κολλήσει χωρίς βοηθήσει! Αν η ασφαλιστική εταιρεία σας καλύπτει αυτό, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό!

Ελάτε σε επαφή με την Αστυνομία: Για όσους από εσάς δεν είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν χρήματα για το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, μπορείτε να καλέσετε τους μπάτσους να έρθει στη διάσωσή σας. Κάνουν κρατήσει πολλά εργαλεία μαζί τους και μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο … χωρίς καμία χρέωση! Παρά το γεγονός ότι αυτές τις μέρες έχω ακούσει ότι έχουν σταματήσει να κάνει ότι σε ορισμένες πόλεις, λόγω της επιπλέον κόστος! Έτσι … Ας προχωρήσουμε στην επόμενη επιλογή …

Ελάτε σε επαφή με τον έμπορο αυτοκινήτων: Ένας άλλος τρόπος για να πάρει το εφεδρικό κλειδί που είναι να έρθετε σε επαφή με τον έμπορο αυτοκινήτων όσο το δυνατόν συντομότερα και να του δώσει την Αριθμός αναγνώρισης οχήματος (VIN), αριθμός ο οποίος συνήθως βρίσκεται στο ταμπλό μπροστά από το κάθισμα του οδηγού. Ο αριθμός αυτός θα μπορούσε να βοηθήσει ο ντίλερ κάνει ένα αντίγραφο κλειδί μέσα σε λίγα λεπτά. Παρά το γεγονός ότι, με αυτόν τον τρόπο θα λειτουργήσει μόνο αν μπορείτε να δείτε το VIN από το εξωτερικό και αν μπορείτε να κανονίσετε κάποιος να πάει να πάρει τα κλειδιά για εσάς.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές που είναι γνωστό ότι είναι χρήσιμο, όπως το λεπτό Jim. Ο λόγος που δεν το έχω αναφέρει στην παραπάνω λίστα είναι επειδή η επιτυχία αυτής της συσκευής λειτουργεί μόνο ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου που έχετε, καθώς λειτουργεί μόνο για τα παλιά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 1990. Τα νέα εκσυγχρονισμένη αυτοκίνητα δεν ξεκλειδώσετε τη χρήση αυτού του εργαλείου, όπως τα νέα αυτοκίνητα έχουν βελτιωθεί τεχνικές ασφαλείας αυτοκινήτου! Πολλοί άνθρωποι επίσης να πω ότι, αν τα κλειδιά σας κλειδωθεί μέσα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο για να καλέσετε το σπίτι ή οπουδήποτε έχετε εφεδρικά κλειδιά σας. Λένε ότι εάν κρατάτε το κινητό σας μερικά εκατοστά μακριά από την πόρτα και το πρόσωπο στις πιέζει το κουμπί κλήσης ξεκλειδώματος από οπουδήποτε, η κλειδαριά ανοίγει αμέσως! Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, επίσης, να πω ότι αυτό είναι απλά μια φάρσα και αυτά τα πράγματα δεν λειτουργεί! Ως εκ τούτου, αντί να ελέγξει έξω όλα τα κόλπα και συμβουλές για να ανοίξετε ένα αυτοκίνητο με τα κλειδιά κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, απλά να θυμάστε, καλέστε για ΑΑΑ οδική βοήθεια με το να γίνει μέλος του, ή απλά να κρατήσει ένα εφεδρικό κλειδί που κρύβει το κλειδί μαγνητική περίπτωση. Προς το παρόν, απλά προσευχόμαστε ότι ποτέ δεν θα πάει ποτέ μέσα από αυτή την κατάσταση και πάλι! Καλή Τύχη!

Wet Battery Cell
Σύγκριση Car Wax
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός
Driverless αυτοκινήτου
Συντήρηση μπαταρίας αυτοκινήτου
Ρύθμιση ταμπούρο
Επισκευή δεξαμενής αερίου
Ψεκαστήρες Paint: Ζωγραφική Spray και εξοπλισμός Περίπτερα
Τροχοί
Διακοσμητικά Πατάκια αυτοκινήτου

Leave a Reply