Πλαστικά Επισκευή δεξαμενής αερίου

Πλαστικές δεξαμενές αερίου είναι οι πλέον χρησιμοποιούμενες δεξαμενές καυσίμων σήμερα για έναν αριθμό των οχημάτων καθώς είναι βολικό με πολλούς τρόπους. Οι δεξαμενές αερίου μέταλλο, ακόμα κι αν διαρκούν περισσότερο από ό, τι τα πλαστικά αυτά βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο συντήρησης. Οι τιμές εξαρτώνται από τη σκουριά, διάβρωση, διαρροές και άλλα προβλήματα θραύση όταν γίνει παλιά. Πλαστικές δεξαμενές καυσίμου, από την άλλη πλευρά, είναι λιγότερο δαπανηρή, το μικρό βάρος και διαρκούν περισσότερο δεδομένου ότι δεν πάσχουν από την οξείδωση και προβλήματα διάβρωσης. Είναι επίσης ευκολότερο να συγκεντρωθούν στο όχημα και συνεπώς, είναι περισσότερο προτιμώμενες για δεξαμενές αερίου μέταλλο.

Αν και πλαστικές δεξαμενές καυσίμων έχουν τόσα πολλά συν σημεία πάνω δεξαμενές αερίου μέταλλο, μπορούν επίσης να υποβληθούν σε μερικές τρύπες και ρωγμές, καθώς είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Από πλαστικές δεξαμενές που κοστίζουν λιγότερο, όταν υπάρχουν προβλήματα στην επισκευή τους, δεν χρειάζεται να απορρίψετε τους να αγοράσουν ένα καινούργιο. Μπορείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας αυτά, δεδομένου ότι είναι μια εύκολη δουλειά, ρίξτε μια ματιά πώς!

Η επισκευή ενός Πλαστικά Δεξαμενών Υγραερίου

Όταν έχετε μια διαρροή πλαστική δεξαμενή αερίου, δεν μπορείτε να το αποφύγετε, καθώς το όχημα χάνει πολλά καύσιμα. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, μπορεί να υπάρχει είτε άλλα προβλήματα στο όχημα ή θα μπορούσε απλώς να σταματήσει να λειτουργεί, καθώς θα είναι έξω από αέριο. Θα πρέπει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό και αφού έχετε μια πλαστική δεξαμενή αερίου, θα σας αυξάνοντας τις πιθανότητες μιας πυρκαγιάς, καθώς και. Ως εκ τούτου, ρίξτε μια ματιά σε μερικές συμβουλές για την επισκευή πλαστικών δεξαμενών φυσικού αερίου που αναφέρθηκαν για εσάς στις επόμενες παραγράφους.

Υλικά που απαιτούνται

Hot μαχαίρι ή κολλητήρι
Λαβίδα
Συρματοκόπτης
Πλαστικά κομμάτια
Κουτάλι όπλο θερμότητας

Οδηγίες

Όταν θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με την επισκευή, θα πρέπει να αφαιρέσετε το ρεζερβουάρ από τη θέση του και να το αδειάσετε. Δεν πρέπει να υπάρχει καύσιμο σε αυτό, ενώ εσείς την επισκευή, όπως μπορεί να είναι εύφλεκτα.
Με τη βοήθεια των κοπτικών σύρμα, κομμένα ορισμένα πλαστικά κομμάτια για την κατεστραμμένη περιοχή επί της δεξαμενής αερίου. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια θα κοπεί είναι επαρκείς για να επιδιορθώσει την κατεστραμμένη περιοχή της δεξαμενής.
Στη συνέχεια να κρατήσει τα πλαστικά κομμάτια σε μια μεταλλική επιφάνεια ή το έδαφος σε μια ακολουθία και να χρησιμοποιούν το όπλο θερμότητας για να τα θερμάνει. Θα πρέπει να θερμανθούν τα πλαστικά κομμάτια μέχρι να είναι διαφανές και ελαστικό.
Μόλις έχετε αυτά τα κομμάτια που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση, χρησιμοποιούν το όπλο θερμότητας για την θέρμανση των κατεστραμμένων περιοχών της δεξαμενής αερίου.
Πολύ σταδιακά, ένα κομμάτι σε έναν χρόνο, θερμαίνουν κάθε αποστάτησε περιοχή και όταν είναι αρκετά μαλακό, κολλήστε το χαλαρό διαφανές πλαστικό φύλλο σε αυτό. Με τη βοήθεια της λαβίδας μπορείτε να κρατήσετε τα πλαστικά άκρα φύλλο και απαλά τους κολλήσει για τις πληγείσες περιοχές της δεξαμενής.
Στη συνέχεια με ένα θερμό μαχαίρι, εξομαλύνουν τη μαλακό πλαστικό και απαλά τρέξει την επίπεδη επιφάνεια του μαχαιριού επί της επιφανείας του πλαστικού φύλλου.
Επαναλάβετε τα ίδια βήματα για τις άλλες κατεστραμμένες περιοχές, καθώς, για την πλαστική επισκευή της δεξαμενής του αερίου και έτσι ώστε ολόκληρη η δεξαμενή καυσίμου μοιάζει ομοειδή. Αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι, ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα θα κάνει ό, το μόνο που πρέπει να απλώνεται ομοιόμορφα το πλαστικό στην επιφάνεια της δεξαμενής αερίου.

Αυτά ήταν μερικά πραγματικά απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για την επισκευή της δεξαμενής. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σε λιγότερο από μία ώρα και να εξοικονομήσετε χρήματα και προσπάθεια από την αγορά μια νέα δεξαμενή καυσίμου για ένα απλό κρακ!

Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία
Best Small Cars
Καθαρισμός δεξαμενής καυσίμου – Καθαρισμός ρεζερβουάρ βενζίνης
Wet Battery Cell
Audio Books
Mp3 Players
Ηλιοροφή Επισκευή
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Πώς να Wax αυτοκινήτων
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Διακοσμητικά Πατάκια αυτοκινήτου

Leave a Reply