Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD

Εάν έχετε σε μια μακρά τρένο ή το λεωφορείο, θα ξέρετε πόσο βαρετή μπορεί να είναι, που δεν έχουν τίποτα να κάνουν, αλλά να κοιτάξει έξω από το παράθυρο. Δεν θα ήταν μεγάλο εάν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες αντ ‘αυτού; Καλά, θα μπορούσατε να κάνετε ακριβώς αυτό με μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD. Μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD είναι μια μικρότερη έκδοση των τακτικών DVD players, τα οποία έρχονται με ένα συνημμένο οθόνη, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε ταινίες όπου κι αν βρίσκεστε. Έτσι, ό, τι νέο υπάρχει, μάλλον θα πρέπει να πω. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι αυτές τις μέρες θα πάρει τα φτηνά φορητά DVD players, ως εκ τούτου, σχεδόν ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά να αγοράσει ένα.

Ωστόσο, πριν πάει στο για ένα, θα πρέπει να γνωρίζετε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των φθηνών φορητών συσκευών αναπαραγωγής DVD.

Πλεονεκτήματα

Inexpensive: Ναι, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σημεία πώλησης. Αυτά είναι γενικά τιμές στο εύρος μεταξύ $ 70 έως $ 200 περίπου, με τα περισσότερα από αυτά τιμολογούνται στο κάτω άκρο του εύρους τιμών. Κάποιοι, στην πραγματικότητα, είναι διαθέσιμα για ακόμη τόσο χαμηλά όσο περίπου $ 20. Εκτός από μερικά, πολλοί από τους κατασκευαστές των φθηνών φορητών συσκευών αναπαραγωγής DVD δεν είναι μεγάλα ονόματα του χρόνου. Το φθηνό φορητό DVD player τμήμα της αγοράς κυριαρχείται από ονόματα όπως Audiovox, CYBERHOME, Astar, Mustek, Coby, και ούτω καθεξής.

Ψηλά Χαρακτηριστικά: Παρά το γεγονός ότι είναι σε χαμηλές τιμές, τα χαρακτηριστικά που έχουν φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD είναι ισοδύναμα με τα premium μοντέλα που είναι ακριβά. Πολλοί από αυτούς έρχονται με ένα ενσωματωμένο 7-ιντσών ή 8-ιντσών οθόνη LCD, ή οθόνη υγρών κρυστάλλων, οθόνη. Υπάρχουν επίσης μοντέλα που έρχονται με 5-ιντσών οθόνες ή 61/2-inch. Συμπαγής και ελαφριά, τα περισσότερα DVD players παίζουν σχεδόν όλα τα είδη των μέσων μαζικής ενημέρωσης μορφές, καθώς και την υποστήριξη όλων των τύπων των συστημάτων τηλεόρασης.

Ωστόσο, παρά το κύριο πλεονέκτημα της δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ταινίες οπουδήποτε και όποτε θέλετε, ειδικά όταν είστε εν κινήσει, δεδομένου ότι παίρνετε τι πληρώνετε για, υπάρχουν σίγουρα κάποια μειονεκτήματα ότι το φθηνό φορητό DVD που έχετε.

Μειονεκτήματα

Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή διαφορετικές μορφές αρχείων: Αυτές τις μέρες, DVD players είναι συνήθως σε θέση να παίξει διάφορες μορφές αρχείων όπως DVD, CD-R, CD, κλπ. Έτσι, όταν πρόκειται για φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD, ελέγξτε για να δείτε αν όντως μπορεί να χειριστεί το διάφορες μορφές αρχείων, έτσι ώστε να μην καταλήξετε λείπει σε αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό, ειδικά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε τα δικά ταινίες στο σπίτι ή τα CD σας.

Κακή ποιότητα ήχου: Η ποιότητα του ήχου μπορεί να είναι κακή. Απλώς δεν έχουν επαρκή όγκο για την αντιμετώπιση του θορύβου που προκαλείται κατά τη διάρκεια ταξιδιού, όπως το θόρυβο στο δρόμο, ή συνομιλία, και ούτω καθεξής. Επίσης, τα στοιχεία που συνθέτουν τις μονάδες των φθηνών προϊόντων είναι συνήθως χαμηλότερης ποιότητας. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να δοκιμάσει ένα φθηνό φορητό DVD player πριν από την αγορά αυτή.

Ελέγξτε το μέγεθος της οθόνης και η γωνία θέασης ενός Φτηνές Φορητό DVD Player: Σε περίπτωση που περισσότερα από δύο άτομα που πρόκειται να την προβάλλετε, στη συνέχεια, τα μικρότερα 5-ιντσών οθόνη είναι σίγουρα ανεπαρκής, ειδικά για εκείνους που κάθονται σε απόσταση από αυτό. Επίσης, αν οι άνθρωποι κάθονται στις δύο πλευρές του, σε ισχύ την προβολή της οθόνης σε μια γωνία 45 μοιρών περίπου, μερικοί απ ‘αυτούς φαίνεται θολή. Έτσι, κατά την επιλογή ενός φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD, είναι μια καλή ιδέα να ελέγξει έξω αυτούς τους παράγοντες.

Ωστόσο, λόγω της τιμής του, η φορητότητά του και ότι παρέχει τα βασικά στοιχεία της ταινίας προβολή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, φτηνά φορητά DVD player είναι καλά αξίζει τον κόπο.

Προβλήματα Ελέγχου Cruise
DVD Player Κριτικές
Απομακρυσμένη Keyless Προγραμματισμός
Driverless αυτοκινήτου
Φρένα αυτοκινήτων
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Κριτικές Φορτιστής Αυτοκινήτου Μπαταρία
Νέα αυτοκίνητα για το 2012
Αυτοκίνητο προβλήματα υπερθέρμανσης
Καλύτεροι παίκτες DVD με θύρα USB
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint

Leave a Reply