Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα iPod και ένα MP3 Player;

Οι άνθρωποι συχνά πιστεύουν των iPods και MP3 players ως δύο διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές. Υπάρχει ένα κοινό σύγχυση μεταξύ των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται από MP3 players και iPod. Οι άνθρωποι συχνά λάθος οι δύο ως λειτουργικά διαφορετικές συσκευές. Ωστόσο, το αντίθετο ισχύει. Ας δούμε πώς.

Διαφορά μεταξύ ένα iPod και ένα MP3 Player

Ένα MP3 player είναι μια ψηφιακή συσκευή που εκτελεί τη διαδικασία μετατροπής του ψηφιακού σε αναλογικό. Τα δυαδικά ψηφιακά δεδομένα του αρχείου ήχου δίνεται σε ένα MP3 player μετατρέπεται σε ηχητικά σήματα. Το MP3 player εκτελεί τη λειτουργία αυτής της μετατροπής και τα σήματα ενισχύονται και μεταδίδονται μέσω ακουστικά και ηχεία της. Ένα MP3 player αποθηκεύει, οργανώνει και αναπαράγει αρχεία ήχου. Περιέχει στερεάς κατάστασης μνήμη και το λογισμικό που διευκολύνει τη μεταφορά αρχείων ήχου μεταξύ του παίκτη και του υπολογιστή. Τα MP3 players συνήθως εξοπλισμένη με μια θύρα USB για να καταστεί δυνατή η μεταφορά των αρχείων. MP3 players υποστηρίζουν τις λειτουργίες όπως το ραδιόφωνο, audio streaming, λίστες αναπαραγωγής και επιλογές ισοστάθμισης.

Ένα iPod είναι επίσης ένα MP3 player. Πρόκειται για μια συγκεκριμένη μάρκα του MP3 players έχουν σχεδιαστεί από την Apple. iPod Classic, iPod Touch και iPod Shuffle είναι μερικές από τις παραλλαγές του iPod προϊόν της Apple. IPods χρησιμοποιούν το λογισμικό iTunes για να καταστεί δυνατή η μεταφορά της μουσικής μεταξύ των iPod και άλλες συσκευές μουσικής ή υπολογιστές. Δεδομένου ότι το iPod είναι ένα προϊόν της Apple, το σχεδιασμό του και τη φυσική εμφάνιση είναι ειδικά για την Apple και είναι μοναδική. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας χαρακτηριστικό είναι τροχό αφής του iPod, η οποία δεν είναι διαθέσιμη με άλλες συσκευές αναπαραγωγής MP3. iPods δεν έχουν τα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για ραδιόφωνο FM και δυνατότητα επέκτασης μνήμης υποδοχές. Επιπλέον, τα iPods μπορεί να μην υποστηρίζει μορφές αρχείων όπως WMA και WMV.

Μπορούμε σίγουρα να πω ότι τα iPods είναι MP3 players. Ακριβώς ότι είναι ένα iPod της Apple παιδί.

Οδηγός για να αντικαταστήσει ένα δυναμό αυτοκινήτου
Audio Books
Τα φώτα κινδύνου
Βαθμολογίες Wax αυτοκινήτου
Vinyl σπρέι βαφής
Πώς να ζωγραφίσει τον εαυτό σας ένα αυτοκίνητο
Μπαταρία αυτοκινήτου
Αποκατάσταση προβολέων φακού
Αντικατάσταση ιμάντα δυναμό
Επείγουσα Επισκευή φρένων
Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος

Leave a Reply