Ποιες είναι. SHN Αρχεία

Οι. SHN αρχεία ανήκουν στο Shorten μορφή αρχείου, το οποίο χρησιμοποιείται για τη συμπίεση δεδομένων ήχου. Η μορφή του αρχείου SHN υποστηρίζει συμπίεση χωρίς απώλειες της μουσικής ποιότητας CD. Με τον όρο «συμπίεση χωρίς απώλειες», το εννοούμε ότι η αρχική ποιότητα του ήχου περιεχόμενο δεν έχει χαθεί. Η συμπίεση αυτή επέφερε, χωρίς την αφαίρεση τυχόν συχνότητες από τα αρχεία ήχου. Tony Robinson από SoftSound, που αφορούν σε εφαρμογές ήχου επεξεργασίας, έγραψε το σύστημα συμπίεσης ήχου για τα αρχεία. SHN.

Η Shorten μορφή αρχείου χρησιμοποιείται συνήθως για μια σειρά από ηχογραφήσεις συναυλιών που έχουν κωδικοποιηθεί ως αρχεία. SHN. Δεδομένου ότι διευκολύνει τη συμπίεση χωρίς απώλειες αρχείων ήχου, μπορούν να μετατραπούν με διάφορες μορφές ήχου codecs, χωρίς να παρεμποδίζεται η ποιότητα του ήχου.

Υπάρχουν λίγοι παίκτες μέσα ενημέρωσης, τα οποία υποστηρίζουν την αποσυμπίεση των αρχείων. SHN. Ως εκ τούτου, ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης είναι συχνά απαιτείται για να μετατρέψετε αρχεία SHN σε άλλες μορφές αρχείων. Md5sum ισχύει το.MD5 checksum αρχείο που συνοδεύει τα αρχεία Shorten να εξασφαλιστεί ότι δεν είναι κατεστραμμένα τα μεγάλα αρχεία. SHN. Μειώστε είναι ένα εργαλείο γραμμής εντολών για τη μετατροπή μεταξύ. Και SHN. Μορφές αρχείων wav. Μερικές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως το Winamp επιτρέπουν τα αρχεία. SHN για να μετατραπούν σε μορφή MP3, η οποία είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούνται ευρέως φορμά ήχου.

Δεδομένου ότι η ανάπτυξη των νεότερων ήχου codecs όπως FLAC, MPEG-4 ALS και WavPack, η Shorten μορφή αρχείου δεν αναπτύσσεται πια. Τα νεότερα codecs έχουν γίνει πιο δημοφιλής από ό, τι SHN.

Πώς να σπρέι βαφής
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Χρώματα Paint για Αυτοκίνητα
Οδηγός για την περιποίηση του αυτοκινήτου
Όταν για να αντικαταστήσει εκκενώσεις
Πώς να καθαρίσει Καθίσματα Αυτοκινήτου
Πώς να Μετατροπή ήχου σε κείμενο
Διαφορά μεταξύ MP3 και MP4 μορφή
Πώς να κάνει ένα μωρό Cover Car Seat
Φρένο Κόστος αντικατάστασης Στροφεία
Έπιπλα Ζωγραφική Spray

Leave a Reply