Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;

Τι είναι ένα MP3 Player;
Πριν φτάσουμε σε λεπτομέρειες του ένα MP3 player, πρέπει να καταλάβουμε τι είναι MP3. Τι σημαίνει για MP3 σταθεί; Το MPEG-1 Layer 3 ήχου αναφέρεται ως MP3. Είναι μία δημοφιλής ψηφιακή μορφή κωδικοποίησης που χρησιμοποιούνται για την συμπίεση των δεδομένων. Το Picture Motion ομάδα εμπειρογνωμόνων κατέληξε σε αυτό το audio-συγκεκριμένη μορφή.

Ένα MP3 player είναι μια συσκευή που αποθηκεύει, οργανώνει και αναπαράγει αρχεία ήχου. Πρόκειται για μια ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής ήχου που μπορεί να αποθηκεύσει και να παίξει αρχεία MP3. Τα MP3 players του σήμερα, έχουν μεγάλες δυνατότητες αποθήκευσης που τους επιτρέπει να αποθηκεύσετε εκατοντάδες αρχεία ήχου. Επιπλέον, είναι φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου. Η ευκολία χρήσης τους και της δυνατότητας μεταφοράς τους έχει κάνει δημοφιλή.

Ποιος ανακάλυψε το MP3 Player;
Frauhofer-Gesellshaft, μια γερμανική εταιρεία που ανέπτυξε την τεχνολογία του MP3. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας MP3 αποδίδει την εφεύρεση του MP3 με Bernhard Grill, Karl-Heinz Brandenburg, Thomas Sporer, Bernd Kurten, και Ernst Eberlein. Dieter Seitzer και Karlheinz Brandenburg συνδέονται στενά με την ανάπτυξη του MP3.

Βρετανός Kane Kramer ήταν ένας από τους πρώτους δημιουργούς της ψηφιακής αναπαραγωγής ήχου. Ήταν μαζική παραγωγή για πρώτη φορά το 1997, όταν ορίστηκε ως παίκτης MPMan. Μερικούς μήνες μετά την απελευθέρωση από τους παίκτες MPMan, Diamond Multimedia ήρθε με Ρίο PMP300. Αυτοί οι παίκτες επιτευχθεί μια εκπληκτική πώληση. Compaq παρουσίασε το πρώτο σκληρό δίσκο με βάση ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής ήχου το 1998. Το 2001, η Apple Computer ήρθε με iPods, δίνοντας έτσι μια νέα διάσταση στον ήχο της βιομηχανίας των μέσων ενημέρωσης.

Για να μάθετε σχετικά με τη λειτουργία του ένα MP3 player, διαβάστε για το πώς MP3 players εργασίας.

Καθίσματα Αυτοκινήτου
Εκτιμήσεις Auto Επισκευή
Τα συμπτώματα μιας Bad Starter
Πώς να κάνει ένα μωρό Cover Car Seat
Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου
Επισκευή δεξαμενής αερίου
Ποιος ανακάλυψε το CD Player
Κατασκευαστές αυτοκινήτων Κατάλογος
Airless Κριτικές ψεκαστήρας Paint
Πώς να σπρέι βαφής αυτοκινήτων

Leave a Reply