Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Πολλοί άνθρωποι έχουν την άποψη ότι η SSC Ultimate Aero, με τελική ταχύτητα των 256,23 μίλι/ώρα, είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο. Καλά ήταν, μέχρι πρόσφατα, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο χτύπησε από το κορυφαίο σημείο με χρονισμό ένα ρεκόρ ταχύτητας 267,85 μίλια/ώρα. Μπορούμε να καταλάβουμε την προθυμία σας να ξέρετε τι είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο, καθώς από σήμερα, αλλά πριν προχωρήσουμε σε αυτό ας ρίξουμε μια ματιά στα εννέα ταχύτερα αυτοκίνητα τα οποία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο άφησε πίσω του για να φτάσει στην κορυφή.

Ταχύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο

«Ταχύτητα» Η λέξη είναι κάτι που δίνει πολλούς ανθρώπους ένα «υψηλό». Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ονειρεύονται την οδήγηση τα ταχύτερα αυτοκίνητα δρόμου που έχουν ποτέ παραχθεί. Αλλά πώς μπορώ να προσδιορίσω ποιο αυτοκίνητο είναι ο ταχύτερος; Η ThrustSSC – ένα βρετανικό τζετ-αυτοκινούμενα αυτοκίνητο, μπορεί να ρολόι ταχύτητα από 763 mph. Τώρα αυτό είναι σαν ένα υπερηχητικό αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι ένας δρόμος-νομική αυτοκίνητο και ως εκ τούτου, δεν έχετε να το κατέχουν. Αν και δεν είναι 700 μίλια/ώρα (ή έστω και το μισό από αυτό), δεν υπάρχει δρόμος υπάρχει νομική αυτοκίνητα που επαίρεται για ταχύτητα άνω των 200 mph. Τώρα 200 μίλι/ώρα δεν είναι μικρότερη ταχύτητα, καθώς και κάθε πρόσωπο που έχει οδηγήσει ένα αυτοκίνητο με πλήρη ταχύτητα σε μια μακρά άδειο τμήμα της οδού θα πρέπει να γνωρίζουν τι μιλάμε. Δεδομένου παρακάτω είναι μια λίστα των top 10 πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο – που μπορείτε να πάρετε για να αγοράσω και το αυτοκίνητο, αλλά μόνο εάν είστε έτοιμοι να πληρώνω κάποια χρήματα.

Κατάταξη
Αυτοκινητάκι
Τελική ταχύτητα
Βάση Τιμή $ ΗΠΑ

10
Porsche Carrera GT
205 μίλια/ώρα
440.000

9
Lamborghini Murcielago LP640
211 μίλι/ώρα
430.000

8
Pagani Zonda F
215 μίλι/ώρα
667.321

7
Jaguar XJ220
217 μίλι/ώρα
650.000

(6
Ferrari Enzo
217 μίλι/ώρα
670.000

5
McLaren F1
240 μίλι/ώρα
970.000

4
Koenigsegg CCX
245 μίλια/ώρα
545.568

3
Saleen S7 Twin-Turbo
248 μίλια/ώρα
555.000

2
SSC Ultimate Aero
257 μίλια/ώρα
654.400

1
Bugatti Veyron Super Sport
267 μίλι/ώρα
1.700.000

Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (2010);

Η διάκριση της ύπαρξης το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο, καθώς από σήμερα πηγαίνει στην Bugatti Veyron Super Sport με το οποίο δημιούργησε ένα νέο ρεκόρ με χρονισμό μια καταπληκτική ταχύτητα των 267,85 μίλια/ώρα τον Ιούνιο του 2010. Αυτό το καθιστά 11 μίλια/ώρα ταχύτερα από ό, τι SSC Ultimate Aero – η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για την τελική ταχύτητα των 256,23 μίλι/ώρα. Η Veyron Super Sport έχει κατασκευαστεί από την Bugatti Automobiles ανήκει στον όμιλο Volkswagen. Ακόμα κι αν μοιράζεται το ίδιο 8.0-λίτρων 16-κύλινδρο κινητήρα με την αρχική Bugatti Veyron, μεγαλύτερη υπερσυμπιεστές ενισχύσουν τη δύναμη του από 987 ίππους σε 1.184 ίππους. Μια δυναμική από 197 ίππων δεν είναι μικρό πράγμα, και αυτό είναι ακριβώς ό, τι το ρεκόρ ταχύτητας από τα highlights Bugatti Veyron Super Sport με. Στην πραγματικότητα, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να πάει 0 έως 124 mph σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα και 0-186 mph σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Το γεγονός ότι το σώμα του αυτό το αυτοκίνητο είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα το καθιστά ελαφρύτερο από το αρχικό Veyron, και αυτό βοηθά την Veyron Super Sport στο να γίνει το γρηγορότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ. Αλλά ποιο είναι το σημείο στην κατασκευή ενός αυτοκινήτου το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του; Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι προσθέτει του τη φήμη του κατασκευαστή, δείχνοντας ολόκληρο τον κόσμο τι τους μηχανικούς μπορεί να κάνει.

Αυτό ήταν σύντομες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο και αυτό που το κάνει τόσο γρήγορα. Ενώ η Bugatti Veyron Super Sport είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο σήμερα, ακόμη και οι κατασκευαστές του δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι θα συνεχίσει στην κορυφή της λίστας των δέκα πιο γρήγορα αυτοκίνητα στον κόσμο στα χρόνια που έρχονται. Η μεγάλη ανάπτυξη κλίμακας στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην ανάδυση του μερικές καταπληκτικές ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν θαύματα μηχανικής αυτό το σούπερ μοντέλο Sport. Όταν το SSC Ultimate Aero είχε χρονισμένος τελική ταχύτητα του το 2007, πόσοι άνθρωποι πρέπει να έχουν πράγματι σκεφτεί ότι rein της υπεροχή θα ήταν τόσο σύντομη.

Θέσεις εργασίας Paint αυτοκινήτου
Top 10 Best Audio Books
Υβριδικά Μπαταρίες Αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint
Ποιο είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο
Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Κόστος Τακάκια
Τακάκια και Στροφεία Κόστος
Top 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα
Best MP3 Player Κριτικές
Πώς να Μετατροπή ήχου σε MIDI

Leave a Reply