Προβλήματα Ενισχυτής

Ενισχυτές είναι ηλεκτρικό εξοπλισμό που είναι υπεύθυνες για την αύξηση του πλάτους των σημάτων που πηγαίνουν μέσα από αυτά. Αυτές οι συσκευές που χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία του ήχου ρυθμίσεις, όπως συστήματα home theater, συστήματα ήχου κιθάρα, car audio, και πολλοί άλλοι. Εάν αυτές οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για λίγο, τείνουν να δώσουν κάποια προβλήματα. Ακριβώς επειδή ενισχυτές είναι ηλεκτρονικές συσκευές, που αναγκαστικά δεν χρειάζεται να πάτε σε ένα κατάστημα επισκευής ήχου για τη διάγνωση του προβλήματος. Μερικά γενικά προβλήματα μπορεί να επιλύσετε τα ζητήματα στο σπίτι.

Αντιμετώπιση προβλημάτων σε Ενισχυτής Κιθάρας Ενισχυτές

Πριν από την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σε ενισχυτές κιθάρας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κύριο ζήτημα έγκειται στον ενισχυτή τους και όχι σε άλλα εξαρτήματα του συστήματος. Αυτό μπορεί να γίνει με τη λήψη από όλα τα καλώδια και τις συνδέσεις και προσπαθούν να τους μεταφέρουν σε ένα διαφορετικό ενισχυτή. Αν ο ενισχυτής κιθάρας είναι ξεχωριστό από το υπουργικό συμβούλιο, μπορείτε να το δοκιμάσετε σε ένα διαφορετικό ηχείο και ελέγξτε αν λειτουργεί. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνει το έργο ενισχυτή με τη χρήση άλλων καναλιών σε αυτό. Εάν έχετε έναν ενισχυτή σωλήνα που έχει προβλήματα, εάν εξασφαλίσει ανάβουν οι σωλήνες στο πίσω.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι, εάν έχουν οποιοδήποτε είδος των ρωγμών ή υπόλευκο ταινία μέσα. Αν το κάνουν, θα πρέπει να πάρετε τις σωλήνες αντικαθίστανται. Ραγισμένα σωλήνες παράγουν γενικά χαμηλή ποιότητα ήχου και μικρότερο όγκο. Ένα καλό βήμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι να προσπαθήσουμε και να συνδέσετε το καλώδιο εισόδου κιθάρα στο απευθείας σε υποδοχή, που βρίσκεται συνήθως στο πίσω μέρος. Εάν αυτό λύνει το πρόβλημα, τότε μάλλον υπάρχει κάτι λάθος στις υποδοχές που συνδέουν τον προενισχυτή και ενισχυτή. Τώρα ας περάσουμε στην αντιμετώπιση προβλημάτων ενισχυτή σε συστήματα ήχου αυτοκινήτων.

Αντιμετώπιση προβλημάτων σε συστήματα Ενισχυτής ήχου αυτοκινήτου

Ενισχυτές εγκατασταθεί σε συστήματα ήχου αυτοκινήτου μπορεί να δώσει ακόμη κάποια προβλήματα. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να αφαιρέσετε όλα τα καλώδια των ηχείων και των καλωδίων RCA πολύ? Και να κρατήσει μόνο τη δύναμη, το έδαφος και απομακρυσμένες καλώδια είναι συνδεδεμένα. Αν εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το ζήτημα, τότε ο ενισχυτής είναι το ίδιο προβληματική ή ελαττωματικό. Αν ο ενισχυτής αυτοκινήτου γίνεται ζεστό και κλείνει συχνά, το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στο ευαισθησία κέρδος που θα μπορούσε να έχει λανθασμένα τεθεί πολύ ψηλά ή σε χαμηλότερη αντίσταση από καθορισμένο επίπεδο του ενισχυτή.

Απλά εξασφαλίζουν ότι το επίπεδο κέρδους δεν είναι πολύ υψηλή. Εάν παρατηρήσετε ότι ο όγκος του ενισχυτή έρχεται κάτω, αυτό δεν είναι καθόλου σοβαρό πρόβλημα. Υπάρχουν μερικά μοντέλα ενισχυτής αυτοκινήτου που περιορίζουν τον ήχο όταν γυρίζουν πάρα πολύ καυτό. Για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να έχετε τον ενισχυτή από τη στροφή ζεστό στην πρώτη θέση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ακόμα και μικρές ανεμιστήρες ψύξης για τον ενισχυτή.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά προβλήματα και βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη διάγνωση των προβλημάτων ενισχυτή. Αν αντιμετώπιση των προβλημάτων φαίνεται πολύ περίπλοκο, η τελευταία επιλογή που απομένει είναι να πάρει τον εξοπλισμό επισκευαστεί από ένα φημισμένο ηλεκτρική τεχνικός.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης μπαταριών
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Best Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου
Πόσο συχνά να αντικαταστήσει Δισκόφρενα
Ζωγραφική Spray
Προβλήματα αυτοκινήτου
Τύποι αυτοκίνητα μυών
Αιτίες της Squealing θορύβου κατά την οδήγηση
Καλύτερη μπαταρία αυτοκινήτου
Συστήματα συναγερμού αυτοκινήτου
Ψεκάστε χρώματα βαφής

Leave a Reply