Προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου

Η μπαταρία αυτοκινήτου είναι ένα σημαντικό μέρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης ενός αυτοκινήτου. Εάν χρησιμοποιηθεί πάροδο του χρόνου, οι επιδόσεις του τείνει να αποικοδομείται, με αποτέλεσμα προβλήματα μπαταρίας. Υπάρχουν μερικά είδη των μπαταριών αυτοκινήτων που απαιτούν συντήρηση και τακτική συντήρηση για να λειτουργούν όπως αναμενόταν, ενώ οι απαιτήσεις συντήρησης αυτά χρειάζονται άμεση αντικατάσταση. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν λόγω της κακής μπαταρία αυτοκινήτου. Ας συζητήσουμε γιατί η μπαταρία υποβαθμίζει, τι προβλήματα προκύπτουν λόγω της εν υπνώσει ή αδύναμη μπαταρία, και τι μπορεί να γίνει για το σκοπό συντήρησης.

Οι λόγοι για τα προβλήματα μπαταρίας

Η μπαταρία του αυτοκινήτου μπορεί να αποδειχθεί κακή, αν έχουν μετατοπιστεί από μια τοποθεσία του ζεστού κλίματος σε μια θέση η οποία είναι αρκετά κατάψυξη. Αν το αυτοκίνητο παραμένει σε πάγωμα ατμόσφαιρα για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, είναι πιθανόν να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση, η ποσότητα της ενέργειας που απαιτείται θα υπερβαίνει την ποσότητα της ενέργειας που διατίθενται στην μπαταρία. Μια άλλη αιτία για μια κακή μπαταρία είναι η φθορά που έχει περάσει μέχρι σήμερα. Αυτό περιλαμβάνει την επιβάρυνση και την απαλλαγή του κύκλου το οποίο είναι ένας σημαντικός λόγος για την αποδυνάμωση της μπαταρίας. Η μπαταρία θα εκτελέσει επίσης αναποτελεσματικά, εάν έχει υποστεί σωματική βλάβη οφείλεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ως τέτοια. Κάθε ρωγμή στην μπαταρία μπορεί να καταλήξει στο οξύ διαρροή. Επίσης, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για μια αδύναμη ή κακή μπαταρία, όπως είναι η ακατάλληλη τοποθέτηση και υπερφόρτιση.

Πρόβλημα μπαταρίας συμπτώματα

Τα κύρια συμπτώματα της μπαταρίας είναι αδύναμη είναι οι προβολείς turning αμυδρό ή κινητήρας δεν ξεκινά. Εάν οι προβολείς χάνουν φωτεινότητά τους αμέσως μετά τη λειτουργία, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία. Αν γυρίσετε το κλειδί για την εκκίνηση του αυτοκινήτου και υπάρχει ένα κλικ θόρυβος, αυτό σημαίνει απλά ότι το σύστημα ανάφλεξης λειτουργεί άψογα, αλλά η μπαταρία δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη για να εξυπηρετήσει το σκοπό. Το κλιματιστικό ή καλοριφέρ θα είναι επίσης να μην λειτουργήσει μέχρι τον καλύτερο εαυτό τους, όταν η ισχύς της μπαταρίας είναι χαμηλή.

Συμβουλές για να αποφύγετε προβλήματα μπαταρίας αυτοκινήτου

Για να αποφύγετε προβλήματα στην μπαταρία του οχήματος σας, κάνετε έναν περιοδικό έλεγχο για τα καλώδια και ακροδέκτες για κάθε βρωμιά ή συσσώρευση χημικών. Ελέγξτε για τυχόν διάβρωση της μπαταρίας ή χαλαρές συνδέσεις, που είναι ένας από τους κύριους λόγους για την μπαταρία δεν είναι σε θέση να κρατήσει την απαραίτητη δύναμη. Αν βρείτε κάποια βρωμιά ή συσσώρευση στους ακροδέκτες και καλώδια, σκουπίστε το αμέσως μακριά με μια σκούπα ή ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και νερό. Για να πάρετε τη βέλτιστη απόδοση από την μπαταρία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε αν γίνεται σωστά φορτισμένη, καθώς και οι δύο την υπερφόρτιση και υποφόρτιση μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε αυτό. Σε περίπτωση συντήρησης της μπαταρίας, η ενδεικτική λυχνία θα σας ενημερώσει για το πότε θα πρέπει να πάρετε μια αντικατάσταση. Αν το αυτοκίνητό σας έχει μια κανονική μπαταρία, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε αποσταγμένο νερό για να γεμίσει τις μπαταρίες. Διάγνωση μια μπαταρία που τρέχει κάτω μπορεί να γίνει με τη χρήση ενός ψηφιακού πολύμετρου ή απλώς τον έλεγχο για διαρροή.

Όσοι αναρωτιούνται πώς να αντικαταστήσει μια μπαταρία αυτοκινήτου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή είναι μια αρκετά απλή διαδικασία και μπορεί σίγουρα να γίνει ως ένα do-it-yourself έργο. Δεν χρειάζονται καν εργαλεία. Εντοπίστε την μπαταρία, αφαιρέστε τα καλώδια τερματικό, καθαρίσετε τη βρωμιά και τη διάβρωση πόλο της μπαταρίας, εάν υπάρχουν, να εγκαταστήσετε νέα μπαταρία, συνδέστε τα καλώδια τερματικό, και ελέγξτε αν λειτουργεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει θετικά και αρνητικά σημεία στο τερματικό σωστά.

Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Χώρος στάθμευσης Επισκευή φρένων
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Γρηγορότερο αυτοκίνητο Κάτω από 30K
Αυτόματη προβλήματα μετάδοσης
Πώς να χτίσει Προσαρμοσμένη ηχεία αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Tester μπαταριών
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Πώς να αφαιρέσει από το Paint αυτοκινήτου
Βαθμολογίες Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Auto Detailing

Leave a Reply