Προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου

Ο μικρός έκανε γνωρίζουμε ότι το αντικλεπτικό σύστημα που έχουμε εγκαταστήσει για την ασφάλεια των αυτοκινήτων θα γίνει η αιτία του πονοκεφάλου για εμάς. Συναγερμοί αυτοκινήτων που πηγαίνουν από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς σεβασμό για τους ιδιοκτήτες τους, αποτελούν πηγή σημαντικών ενόχληση. Μερικές φορές, αυτές οι συναγερμοί μπορεί να σας ξυπνήσει στη μέση της νύχτας με ενοχλητικό μπιπ τους, ενώ κάποιες φορές μπορεί να φοβίσει μακριά τους γείτονές σας ή μια κακή ανυποψίαστους περαστικούς. Αν είστε τυχεροί, στη συνέχεια, πατώντας το δεξί πλήκτρο στο τηλεχειριστήριό σας ενδέχεται να τερματιστεί αυτό το πράγμα, αλλιώς ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε κάποια σοβαρή εργασία μηχανικός για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι.

Συνήθη προβλήματα συναγερμού αυτοκινήτου

Συναγερμός αυτοκινήτου που πηγαίνει μακριά σε Will
Θα μπορούσαν να υπάρχουν μυριάδες προβλήματα στο εσωτερικό κύκλωμα της κονσόλας συναγερμού, όταν αυτό συμβεί. Σε αυτή την περίπτωση ο συναγερμός πηγαίνει μακριά ακόμα και όταν δεν υπάρχει μια ενιαία ψυχή πλησιάζει το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να διακόψετε την ειδοποίηση από απλά βάζοντας την ανάφλεξη. Αλλιώς, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε το κουμπί για το ξυπνητήρι, το οποίο βρίσκεται κάτω από το τιμόνι σας. Ωστόσο, αν αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε την ασφάλεια του συναγερμού. Συνήθως ασφαλειοθήκη για το συναγερμό βρίσκεται κάτω από το τιμόνι στην αριστερή πλευρά. Ωστόσο, αν το σύστημα συναγερμού σας για το αυτοκίνητο που συμβαίνει να είναι μια μετά την αγορά ενός, τότε θα βρείτε την ασφάλεια συναγερμού σας στην περιοχή της κουκούλας. Ελέγξτε το εγχειρίδιο του χρήστη για το διάγραμμα της ασφαλειοθήκης. Ασφάλεια συναγερμού σας είναι πιθανό να επισημαίνονται με ένα σύμβολο. Χρησιμοποιώντας μια πένσα μύτη της βελόνας, τραβήξτε προς τα έξω την ασφάλεια έξω από το κουτί. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια από τις ασφάλειες είναι η ασφάλεια συναγερμού, τότε μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμής και λάθους, μέχρι να βγάλει το δικαίωμα ασφάλεια και να πάρει ο συναγερμός απενεργοποιείται. Εάν αυτή η λύση δεν φαίνεται να λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να αποσυνδέσετε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας του αυτοκινήτου, για να την απενεργοποιήσετε. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή μόνο ως τελευταία λύση, όπως η αποσύνδεση των αρνητικών μέσα τερματικό, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας.

Συναγερμός αυτοκινήτου που αρνείται να πάει μακριά
Παρά το γεγονός ότι, αυτό δεν είναι μια κατάσταση που μπορεί να σας προκαλέσει αμηχανία δημόσια, σίγουρα μπορεί να βάλει την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας σε κίνδυνο. Όταν κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας με ένα τηλεχειριστήριο, μπορείτε να δείτε ένα LED αναβοσβήνει, αλλά δεν υπάρχει θόρυβος. Λαμπερό LED δείχνει ότι το σύστημα συναγερμού αυτοκινήτου είναι, μόνο που δεν παράγει κανέναν ήχο. Ελέγξτε αν το κουμπί πανικού στο τηλεχειριστήριο εργάζεται ή όχι, αν ναι, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την κόρνα. Πιθανότατα έχεις λάθος συναγερμό που σε. Για να επαναφέρετε τη σωστή λειτουργία, ανατρέξτε το εγχειρίδιο χρήστη σας και κρατήστε πατημένο και πατήστε το δεξί πλήκτρο στο τηλεχειριστήριο. Αν δεν έχετε ένα εγχειρίδιο, τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικές δοκιμές για να ελέγξει ποια λειτουργία δουλεύει για το ξυπνητήρι σας.

Κανονικά, θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε για το μηχανισμό του συστήματος συναγερμού σας στο εγχειρίδιο χρήσης σας εαυτό. Εκτός από τις λύσεις που δίνονται παραπάνω, ίσως και να θέλουν να ξέρουν αν οι μπαταρίες σας χρειάζονται μια αλλαγή ή όχι. Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε αν απομακρυσμένες λειτουργίες σας σωστά ή όχι.

Αν ο συναγερμός του αυτοκινήτου σας δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα, τότε ίσως χρειαστεί να αποσυνδέσετε τον αρνητικό πόλο και ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας στο πλησιέστερο πρατήριο καυσίμων. Θα πρέπει κατά προτίμηση να το πάρετε στο δικό σας αντιπρόσωπο για να διορθώσετε το πρόβλημα συναγερμού για τη συγκεκριμένη μάρκα του αυτοκινήτου σας.

Εσωτερικό Αυτοκινήτου
Αυτοκίνητο Εσωτερικών Paint
Αυτοκίνητο σπρέι βαφής
Τα φώτα φρένων δεν Εργασίας
Φτηνές RWD Αυτοκίνητα
Προβλήματα Δυναμό
DVD Player Κριτικές
Χρώματα Paint για Αυτοκίνητα
Επισκευή κύριου κυλίνδρου
Αυτοκινήτων ήχου και βίντεο Συμβουλές για την αγορά
Όταν για να αντικαταστήσει Στροφεία

Leave a Reply