Προβλήματα του κεντρικού κυλίνδρου

Ένα σημαντικό μέρος του συστήματος πέδησης του οχήματος, η τρόμπα, είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή μη-υδραυλική πίεση σε υδραυλική πίεση, βοηθώντας άλλους εξαρτήματα του συστήματος πέδησης για να σταματήσει το αυτοκίνητο. Χωρίς κυλίνδρου, η πίεση που ασκείται στα φρένα θα είναι άχρηστη. Εάν η αντλία φρένων έχει υποστεί βλάβη οφείλεται σε κάποιο λόγο, δεν θα είναι σε θέση να εκτελεί αποτελεσματικά, πράγμα που σημαίνει ότι το όχημα δεν θα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν. Έτσι, είναι εξαιρετικά σημαντικό να καθοριστεί αντλίας φρένων προβλήματα και την επισκευή τους αρκετά γρήγορα, ώστε να μπορείτε να έχετε μια ομαλή βόλτα.

Τα συμπτώματα του Master Cylinder προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αντλία φρένων ή αν αποτύχει, θα παρατηρήσετε μια squishy ή απαλή αίσθηση, ενώ πατώντας το φρένο. Αν σταθερή πίεση εφαρμόζεται στο πεντάλ του φρένου, ας πούμε για παράδειγμα, εάν σταματήσει σε ένα φανάρι, το φρένο θα βυθιστεί στο πάτωμα. Επιπλέον, το υγρό φρένων στην αντλία φρένων θα διαρρεύσει εσωτερικά. Όταν το πεντάλ του φρένου κινείται περισσότερο από ό, τι προβλεπόμενη θέση του, αυτό λέγεται «μεγάλο ταξίδι». Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να πατήσετε το πεντάλ του φρένου ξανά και ξανά, έτσι ώστε να σταματήσει το αυτοκίνητο από το να προχωρήσουμε. Εκτός από αυτό, ένα κόκκινο φως παύλα θα μπορούσε επίσης να έλαμψε το οποίο δείχνει ότι το όχημα είναι χαμηλή σε υγρό φρένων.

Πολλές φορές, οι άνθρωποι λένε ότι θα υπάρξει διαρροή του υγρού φρένων όταν το πεντάλ του φρένου είναι μαλακό. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να είναι πάντα η περίπτωση. Μπορεί να υπάρχουν εσωτερικές διαρροές που μπορεί να κάνει το μαλακό φρένο, έτσι, θα σας ζητηθεί να πατήσετε το πεντάλ αρκετές φορές. Συνήθως, η τρόμπα έχει ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο βοηθά στην συγκράτηση του υγρού φρένων. Το πλαστικό δοχείο είναι στερεωμένο στο μεταλλικό τμήμα του κυλίνδρου με τη βοήθεια των δακτυλίων από καουτσούκ. These ροδέλες κινηθεί λόγω πεντάλ του φρένου και του φρένου πίεση του υγρού και την πάροδο του χρόνου φθορά, προκαλώντας έτσι προβλήματα αντλίας φρένων. Εάν έχουν καταστραφεί οι ροδέλες από καουτσούκ, ένα διαυγές υγρό το οποίο είναι το υγρό φρένων θα βγει, έτσι, μειώνοντας τη δύναμη των φρένων του αυτοκινήτου σας.

Υπάρχουν μεταλλικά σωληνάκια τα οποία συνδέονται με την τρόμπα φρένου και όταν υπάρχει φθορά από αυτές τις γραμμές φρένων, διαρροές υγρών. Επιπλέον, μπορεί να υπάρχει διαρροή του υγρού φρένων από πίσω του κεντρικού κυλίνδρου οφείλεται σε βλάβη των Ο-δακτυλίων. Αν συμβεί αυτό, το υγρό θα εισρεύσουν στην σερβόφρενο εξουσία. Το ρευστό, επίσης, διαλύει χρώμα γρήγορα, αφήνοντας έτσι σημάδια διοχετεύεται βαφής και σημάδια φυσαλίδων κάτω από τον κύλινδρο φρένων.

Επισκευή κύριου κυλίνδρου

Για την επισκευή ενός κυλίνδρου, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσει την αντλία φρένων και τη δεξαμενή, εκτός από τον εντοπισμό των υγρών γραμμές και τα άλλα συστατικά του κυλίνδρου. Αφαιρέστε το καπάκι του δοχείου υγρών φρένων, έτσι ώστε να απαλλαγούμε από το παλιό υγρό φρένων. Αφού έχετε αφαιρέσει το υγρό φρένων, ξαναγεμίστε ο κύλινδρος και να εγκαταστήσετε ξανά το καπάκι. Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε τις ηλεκτρικές γραμμές που συνδέουν τον αισθητήρα της στάθμης υγρού. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε το κλιπ ασφαλείας πριν μπορείτε να αφαιρέσετε το σύνολο της αντλίας φρένων.

Έτσι, αν βρείτε κάποιο από τα κεντρικού κυλίνδρου προβλήματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα πρέπει να επισκευάσει αμέσως την αντλία φρένων. Μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας, το οποίο θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα, ή μπορείτε να πάρετε να επισκευαστεί από ένα κατάστημα μηχανικός. Αν διαπιστώσετε ότι το φρένο είναι μαλακό, ελέγξτε τα επίπεδα των υγρών φρένων και να δούμε αν αυτό οφείλεται σε λιγότερο υγρό φρένων στην αντλία φρένων.

American Cars Αυτοκίνητα Vs Εξωτερικών
Παράθυρο αφαίρεσης Απόχρωση
Honda vs Toyota
Μοτέρ ανεμιστήρα αντίσταση
Προφυλακτήρας κόστους επισκευής
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Car Stereo Wiring
Ηλιοροφή Επισκευή
Αυτοκίνητο Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων
Ξεκινώντας Προβλήματα αυτοκινήτου
Αντιμπλοκαρίσματος φρένων Προβλήματα

Leave a Reply