Προβολέων Καθαριστικό φακού

Κατ ‘αρχάς, επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση. Πόσο δύσκολο θα ήταν για σας να οδηγείτε με ένα θολό φακό προβολέων τη νύχτα; Λοιπόν, είμαι βέβαιος ότι, αν είστε ένας εμπειρογνώμονας ή ένας αρχάριος, η απάντησή σας θα είναι «πολύ δύσκολο»! Αλλά, τότε γιατί να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσκολία; Γιατί να μην καθαρίσετε το φακό του προβολέα και στη συνέχεια να οδηγούν με ασφάλεια; Εντάξει … αρκετά ερωτήματα από τώρα. Εμείς θα προχωρήσουμε προς την εστία της συζήτησής μας. Lens προβολέων είναι τα πιο ευάλωτα τμήματα του οχήματος, προς την ομίχλη, σκόνη και άλλα συστατικά καιρικές συνθήκες. Αυτή η ομιχλώδης ή θόλωση του φακού του προβολέα δεν επηρεάζει μόνο τη συνολική εμφάνιση του αυτοκινήτου, αλλά και κάνει την οδήγηση δύσκολη. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι αρκετά απλή και είναι καθαρισμού φακού προβολέων. Η διαδικασία είναι εύκολη και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Μπορείτε, επίσης, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός για να κάνει αυτό το έργο. Εδώ είναι η διαδικασία για να καθαρίσετε ένα ομιχλώδες φακό προβολέα με ένα εμπορικό καθαριστικό για φακούς προβολέα και επίσης homemadeone.

Καθαρισμός φακού προβολέων με φακό Εμπορική καθαρισμού προβολέων

Καθαρισμός του φακού του προβολέα θα αφαιρέσει ομίχλη εμφάνιση και να σας παρέχει με ένα καθαρό και σαφές φως. Παρά το γεγονός ότι, τον καθαρισμό του φακού του προβολέα είναι απαραίτητο, η διαδικασία αυτή είναι πολύ μικρή και πολύ απλή! Θα χρειαστείτε ένα μηχάνημα γεώτρησης, καθαρό πανί κομμάτια, ένα καλό καθαριστικό ποιότητας και μετατόπισης νερού. Εδώ είναι πώς να καθαρίσει ομίχλη φακός προβολέων.

Προετοιμάστε μια μικρή τρύπα προς το κατώτατο τμήμα του φακού, με την βοήθεια διατρητικού μηχανήματος. Αυτό θα βοηθήσει στην αποδέσμευση των υφιστάμενων συμπύκνωση και το εμποδίζει, όπως καθαρό αέρα θα εισέλθουν στο χώρο.
Τώρα, το επόμενο βήμα είναι να ληφθεί κάποια ποσότητα του καθαριστικού και στη συνέχεια να εφαρμοστεί σε ένα μαλακής υφής καθαρό πανί.
Ξεκινήστε το τρίψιμο του φακού, απαλά και με κυκλικές κινήσεις.
Μόλις, τελειώσετε την εφαρμογή του καθαρισμού του προβολέα, θα πρέπει να πλύνετε το φακό με νερό. Όμως, βλέπω ότι έχετε πλύνει το φακό πριν στεγνώσει το καθαριστικό πάνω.
Τελειώσατε με τη διαδικασία βασικού καθαρισμού. Τώρα, θα πρέπει να προχωρήσουμε με τη διαδικασία γυαλίσματος. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζουν κάποιο καθαριστικό καρμπυρατέρ με ένα στεγνό καθαρό πανί και πασπαλίζουμε κάποια καλή ποιότητα, ψεκασμός με νερό εκτοπίζει στο φακό και στη συνέχεια, ξεκινήστε το γυάλισμα του φακού.
Μόλις, στίλβωση είναι πάνω, να προχωρήσουμε σε εφαρμογή κάποια τριβή ένωση με το φακό του προβολέα. Χρησιμοποιήστε μια απαλή υφή και καθαρό πανί για το σκοπό αυτό. Μετά την ολοκλήρωση αυτής, πάρτε ένα στεγνό πανί και στη συνέχεια να λάμψει το φακό του προβολέα.

Καθαρισμός φακού προβολέα με ένα σπιτικό καθαριστικό φακού προβολέα

Δεν είναι πάντα απαραίτητο, ότι πρέπει να καθαρίσετε φακός προβολέων, κάνει οι μηχανικοί τρόπο! Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να απασχολούν επίσης τη χρήση ενός σπιτικού καθαρότερα. Καθαρισμός του φακού του προβολέα με αυτόν τον τρόπο, θα είναι εξίσου αποτελεσματική. Που αναφέρονται παρακάτω είναι η διαδικασία για να καθαρίσετε ένα φακό προβολέα με ένα σπιτικό καθαριστικό.

Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσει το καθαριστικό. Πάρτε ένα κουβά γεμάτο με κάποιο ζεστό νερό και στη συνέχεια προσθέστε λίγο σαπούνι πλυντηρίου σε μορφή φυσαλίδων.
Τώρα, εφαρμόστε το διάλυμα πλύσης στο φακό του προβολέα και στη συνέχεια να το κρατήσει για λίγο. Αυτό θα μαλακώσει τα κολλώδη σωματίδια ρύπων.
Μόλις αυτό γίνει, θα πρέπει να τρίψετε απαλά το φακό, με τη βοήθεια του ένα καθαρό πανί. Κρατήστε τρίψιμο μέχρι αφαιρούνται τα σωματίδια ρύπων.

Προβολέων καθαρισμού φακών δεν απαιτεί βαθιά γνώση των τμημάτων του οχήματος και επισκευές. Ακριβώς ένα κομμάτι της κοινής λογικής και της γνώσης σχετικά με τον καθαρισμό των διαδικασιών είναι περισσότερο από αρκετό.

Προβλήματα αυτοκινήτου
Πώς να Μετάβαση Start a Car
Προβλήματα Ενισχυτής
Αφαίρεση πάνελ των θυρών
Ιπτάμενα αυτοκίνητα
Πώς να σπρέι βαφής
Διάγνωση λείανσης θορύβου κατά την περιστροφή του αυτοκινήτου σας
Μπαταρία αυτοκινήτου Διάβρωση
Πώς να Διάγνωση Προβλήματα αυτοκινήτου
Έλεγχος μπαταρίας αυτοκινήτου
Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας ήχου

Leave a Reply