Προσαρμοσμένα Συστήματα Ήχου αυτοκινήτου

Οι αριθμοί είναι όπως οι δικηγόροι, αποκαλύπτουν μόνο ένα μέρος της αλήθειας και βολικά παραβλέπει τα υπόλοιπα.

Έτσι, όταν κάποιος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει εγκατασταθεί το πιο πρόσφατο αυτοκίνητο σύστημα ήχου με ένα 5-CD changer, 10 ηχεία, 2 γούφερ, 5 ηχεία surround, 3 ηχεία γύρω από τα ηχεία surround, και ο Θεός-ξέρει-τι-άλλο, θα πρέπει να λάβει ήρεμα το σχόλιο χωρίς να κτυπήσει ένα βλέφαρο. Αφήστε το άλλο bask τύπος στην στιγμή της δόξας του για λίγα δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια να εξαπολύσει προσαρμοσμένη οπλοστάσιο ήχου του αυτοκινήτου σας. Μετά την κακή φίλος σας έχει ανακάμψει από αυτό το ακουστικό επίθεση, μπορείτε να καθίσετε και να εξηγήσει τα πλεονεκτήματα που ένα προσαρμοσμένο σύστημα ήχου αυτοκίνητο έχει πάνω από run-of-the-mill ομόλογό του αποθέματος.

Προσαρμογή των Συνιστώσες του Συστήματος ήχου αυτοκινήτου

Μια προσαρμοσμένη ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου δεν είναι πολύ διαφορετικό από ένα αυτοκίνητο σύστημα ήχου αποθεμάτων όσον αφορά τα βασικά συστατικά. Είναι περισσότερο ή λιγότερο περιλαμβάνει τις ίδιες θεμελιώδεις μέρη όπως ομόλογό του. Η κύρια διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι στην περίπτωση του μια προσαρμοσμένη ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου, κάθε συστατικό ξεχωριστά σχεδιασμένα και αγοράζονται σε ατομική βάση, ενώ στην περίπτωση ενός ήχου αυτοκίνητο απόθεμα, ολόκληρο το σύστημα έχει σχεδιαστεί και εγκατασταθεί ως μια ενιαία οντότητα. Σε περίπτωση προσαρμοσμένη ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου, μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά διαφορετικά συστατικά car audio, όπως ηχεία, μονάδες κεφάλι, υπο-γούφερ, κλπ. σε ένα προς ένα βάση, και στη συνέχεια να συγκεντρώσει τους για να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό σας car audio σύστημα ηχείων. Ένα έθιμο ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου αποτελείται συνήθως από:
Κεντρική μονάδα: Δεν είναι τίποτα, αλλά η μετωπική μονάδα ελέγχου που στεγάζει το CD player, MP3 player, DVD player, ραδιόφωνο, κασετόφωνο, κλπ. Ενώ η αγορά ενός επικεφαλής μονάδα για έθιμο ήχου του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που είναι συμβατή με το μέγιστος αριθμός των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχει ένα ενσωματωμένο αντικλεπτικό μηχανισμό για πρόσθετη ασφάλεια. Αυτές τις μέρες, ορισμένες κεντρικές μονάδες παρέχουν προηγμένα χαρακτηριστικά όπως USB, συμβατότητα Bluetooth, και μπορεί να συγχρονιστεί με τα κινητά τηλέφωνα σας, καθώς και.
Ομιλητές: Υποθέτω ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τονίσω τη σημασία της ύπαρξης καλών ηχεία στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας. Μια κακή σύστημα ηχείων μπορεί να κάνει ο Michael Jackson ήχο σαν τραγούδι Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Έτσι, αν τυχαίνει να είναι λάτρης της μουσικής και καθαρολόγος, θα πρέπει πραγματικά να είναι προσεκτικοί σχετικά με το τι ηχεία σας αγοράζουν για τον ήχο του αυτοκινήτου σας. Ομιλητές έρχονται σε πολλές παραλλαγές, όπως ηχεία πόρτα, μπροστινά ηχεία, πίσω ηχεία, ηχεία δαπέδου και ειδικά σχεδιασμένα ηχεία εκκίνησης. Κάθε παραλλαγή είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, δυνατότητες παραγωγής, και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εκτέλεση έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στη συνολική παραγωγή ήχου.
Υπογούφερ: Αν είστε ο τύπος που αγαπά τη γροθιά, τότε αυτό είναι ένα must-buy. Υπογούφερ να προστεθεί ότι η επίδραση μπάσο σε ολόκληρο το ήχο και να δώσει ώθηση σε σήματα χαμηλής συχνότητας ήχου. Ανάλογα με τις ανάγκες ήχου σας, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από διαφορετικά μοντέλα subwoofer, πριν να μηδέν για την τελική επιλογή σας. Υπογούφερ, όταν εγκαθίσταται ως ένα ζευγάρι, στο πίσω ή στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου, παρέχουν εξαιρετική παραγωγή ήχου.
Ενισχυτής: Ένας ενισχυτής είναι ένα προαιρετικό εξάρτημα που θα πρέπει να αγοράσετε μόνο αν sub-woofer σας χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση και ισχύ. Ένας έμπειρος έμπορος ήχου αυτοκίνητο μπορεί να επιθεωρήσει audio εγκατάσταση σας και στη συνέχεια να συστήσει το κατάλληλο ενισχυτή και άλλα απαραίτητα αξεσουάρ που το αυτοκίνητό σας σύστημα ήχου απαιτεί.

Γιατί πρέπει να επενδύσετε σε παραγγελία κατασκευής συστημάτων ήχου αυτοκινήτου

Προσαρμοσμένη συστήματα ήχου αυτοκινήτου κάνουν μουσική ακούτε πραγματικά ευχάριστη και ευτυχισμένος. Κάποιος μπορεί να κάνει και να εκτιμούν τις λεπτές αποχρώσεις μουσικό που είναι σπάνια δυνατό σε περίπτωση ενός αυτοκινήτου σύστημα ήχου αποθεμάτων. Την ίδια στιγμή, μπορείτε να πάτε για την οικοδόμηση μια προσαρμοσμένη ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σύμφωνα με την ευκολία και τη διαθεσιμότητά σας, ως προς το χρόνο και τα χρήματα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία μεταξύ των συσκευών ήχου αυτοκίνητο, έτσι θα πρέπει να έχουν μια καλή στιγμή να εξερευνήσετε κάθε ένα από αυτά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς.

Να θυμάστε, όταν πρόκειται για έθιμο συστήματα ήχου αυτοκινήτων, η ποιότητα μετράει περισσότερο από την ποσότητα. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πάρετε το αυτοκίνητό σας για μια κίνηση μέσα στην πόλη, θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε την ένταση του ήχου, και ας αρχίσει το πάρτι!

Αξεσουάρ Ήχος αυτοκινήτων και πυκνωτές
Κόστος αυτοκινήτου Ζωγραφική
Οι τιμές Εργασίας Car Paint
Φρένα αυτοκινήτων
Άλμα μια μπαταρία αυτοκινήτου
Paint το αυτοκίνητό σας στο σπίτι
Πώς να Μετάβαση Start a Car
Top 10 Best Audio Books
Πώς να αντικαταστήσετε ένα τροχού ABS Αισθητήρας ταχύτητας
Πώς να Paint Φλόγες
Bad συμπτώματα Δυναμό

Leave a Reply