Προσαρμοσμένη Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Υπάρχουν αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που προτιμούν να τροποποιήσει τους τροχούς και να τους γίνει συνήθεια σε αυτοκίνητα. Ένα έθιμο αυτοκίνητο είναι βασικά ένα τροποποιημένο αυτοκίνητο που έχει τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει μια καλύτερη απόδοση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το αυτοκίνητο έχει τροποποιηθεί μόνο στην εμφάνιση της. Και οι δύο τρόποι, ένα έθιμο αυτοκίνητο χρειάζεται πολλές αλλαγές και το εσωτερικό του μια προσαρμοσμένη αυτοκίνητο δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί. Προσαρμοσμένη εμπειρογνώμονες και μηχανικούς αυτοκινήτων, συχνά διαφωνούν για τη διαφοροποίηση ανάμεσα σε ένα έθιμο αυτοκίνητο και ένα ζεστό ράβδο. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη συζήτηση είναι απολύτως απαραίτητο να αλλάξει και να τροποποιήσει ορισμένες εσωτερικό ενός αυτοκινήτου έθιμο και θα αντικατασταθεί κάποια μέρη ενός τέτοιου αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να μετατρέψει το αυτοκίνητό σας σε μια προσαρμοσμένη αυτοκίνητο, υπάρχουν ορισμένες πτυχές του εσωτερικού του αυτοκινήτου που θα πρέπει να αλλάξει, και σε πολλές περιπτώσεις, επίσης αντικαταστήσει. Το παρακάτω είναι μια μικρή λίστα με ιδέες για να καλλωπίζω το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

Προσαρμοσμένη Ιδέες Εσωτερικό Αυτοκινήτου

Ενώ την τροποποίηση του κανονικό αυτοκίνητο για να το μετατρέψει σε ένα έθιμο αυτοκίνητο, μηχανικοί και μηχανικοί συχνά επικεντρώνονται σε δύο πτυχές του αυτοκινήτου: την απόδοση και την εμφάνιση. Ενώ η τροποποίηση του απόδοση, ο κινητήρας του αυτοκινήτου έθιμο, το κιβώτιο ταχυτήτων, σασί και μερικά από τα άλλα που αφορούν τις επιδόσεις μέρη όπως η αναστολή είτε αλλοιωθεί ή αντικατασταθεί. Το εξωτερικό χρώμα, καθίσματα, εσωτερικά και εξωτερικά εμφάνιση ηλεκτρονικών ειδών, είναι μερικές πτυχές του αυτοκινήτου που έρχονται κάτω από την πτυχή «εμφάνιση» του αυτοκινήτου.

Καθίσματα Racing
Τα αγωνιστικά καθίσματα είναι μια σημαντική πτυχή του σχεδιασμού εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτές οι θέσεις είναι συνήθως πιο ασφαλές και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Αν μόνο η εμφάνιση του αυτοκινήτου μεταβάλλονται, τότε ένα τέτοιο σύνολο των εξατομικευμένων εσωτερικό τα καθίσματα γίνεται απλώς τολμηρός δηλώσεις στυλ. Για να μην αναφέρουμε, που φαίνονται φοβερό. Αλλά όταν η απόδοση και οι προδιαγραφές των κινητήρων του αυτοκινήτου έχουν αλλάξει, τέτοιες εξαρτήματα αυτοκινήτων τοποθετηθεί για να αυξήσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Lambo Doors
Κάποιος μπορεί πάντα να υποστηρίζουν ότι αυτό είναι μια εξωτερική τροποποίηση ενός αυτοκινήτου έθιμο, αλλά Lambo πόρτες δεν πρέπει ποτέ να μείνει έξω, δεδομένου ότι αποτελούν μέρος των εσωτερικών χώρων πάρα πολύ. Κανονικά οι πόρτες του αυτοκινήτου ανοίγουν σε κατακόρυφη κίνηση. Αλλά δεν είναι Lambo πόρτες, ανοιχτό σε μια ανοδική κίνηση, κάτι ψηλό άτομο μπορεί να λειτουργήσει.

Πόμολα Shift
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που τροποποιούν τα αυτοκίνητά τους είναι λάτρης του αρχικού πόμολα βάρδιες που έχουν τοποθετηθεί από τους κατασκευαστές. Υπάρχουν αρκετά ποικιλίες των κομβίων που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Λοιπόν, όταν αντικαθίστανται τα πόμολα βάρδιες, έτσι είναι τα πόμολα χειρόφρενο και πεντάλ.

Εσωτερικός φωτισμός
Φωτισμός αισθητικά το εσωτερικό είναι μια σημαντική πτυχή της τροποποίησης ενός αυτοκινήτου. Σε μια τέτοια κατάσταση, το φως του εσωτερικού συστήματος έχει τροποποιηθεί σύμφωνα με τα χρώματα των νέων τροποποιήσεων.

Χαλιά και Εξώφυλλα
Τα χαλιά και καλύμματα αυτοκινήτων, επίσης, συχνά τροποποιηθεί, ενώ αλλάζοντας την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Πρόκειται για μια σύμβαση για να επιλέξετε τα χαλιά και καλύμματα σε μια συσχετισμένη συνδυασμό χρωμάτων. Μαύρο πολύχρωμα χαλιά και μπλε-μαύρο cum-καλύμματα καθισμάτων, είναι μια δημοφιλής συνδυασμός.

Υπάρχουν ατελείωτες ιδέες που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, ενώ την τροποποίηση και την αλλαγή ενός αυτοκινήτου. Υπάρχουν επίσης αμέτρητα μέρη του αυτοκινήτου που μπορούν να αντικατασταθούν με πιο κομψά αυτά.

Τα φώτα κινδύνου
Σημάδια Ένα φραγμένο φίλτρο καυσίμων
Paint το αυτοκίνητό σας στο σπίτι
Φθορά Πέλματος Δείκτης
Σκιάδιο αντικατάσταση
MP3
Bad συμπτώματα Δυναμό
Αυτοκίνητα
Επισκευή Αυτοκινήτων Συμβουλές
Πώς να αυξήσει την ιπποδύναμη μια μηχανή του αυτοκινήτου
Πώς να αλλάξετε ένα δυναμό

Leave a Reply