Πρώτη αυτοκινήτου Ever Made

Η ευρεία (και κάπως ασαφής) τον ορισμό του ‘car’ ο όρος καθιστά αρκετά δύσκολο να πει κανείς ποια ήταν το πρώτο αυτοκίνητο του κόσμου. Αν πάμε με τον ορισμό που αναφέρει ότι ένα αυτοκίνητο είναι ένα όχημα με κινητήρα με τέσσερις τροχούς, που περιλαμβάνει επίσης τα αυτοκίνητα με μηχανές ατμού. Προσθέστε τη φράση «συνήθως κινούνται με κινητήρα εσωτερικής καύσης» με αυτόν τον ορισμό, και η έννοια του αυτοκινήτου παίρνει ένα εντελώς νέο νόημα. Στο τέλος, θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα διαφορετικά τους ορισμούς του όρου «αυτοκίνητο» υπόψη, αν είναι να καταλήξουμε σε μια σχεδόν ακριβή απάντηση.

Όλα όσα θέλατε να ξέρετε για το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο

Η ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας μπορούν να αναχθούν σε ένα παιχνίδι αυτοκίνητο που χτίστηκε από Ferdinand Verbiest – ένας Φλαμανδός Ιησουίτης ιεραπόστολος, για το κινεζικό αυτοκράτορα τρόπο πίσω το 1672. Ακόμα κι αν το ατμοκίνητο όχημα που χτίστηκε από Verbiest δεν διευκολύνει τη μεταφορά ανθρώπων, ήταν το πρώτο αυτοκινούμενο όχημα στον κόσμο. Χρειάστηκε περισσότερο από ένας αιώνας για την ανάπτυξη του οχήματος το οποίο θα μπορούσε να διευκολύνει τη μεταφορά ανθρώπων, η οποία αναπτύχθηκε το 1769 μόνο. Αυτή τη φορά η πίστωση πήγε στο Γάλλος εφευρέτης – Nicolas-Joseph Cugnot, ο οποίος εφηύρε ένα όχημα που θα μπορούσε να διευκολύνει τη μεταφορά ανθρώπων για τις υπηρεσίες του γαλλικού στρατού.

Πήρε ένα άλλο αιώνα για κινητήρα εσωτερικής καύσης εξοπλισμένο όχημα να κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο των αυτοκινήτων. Εν τω μεταξύ, η δεκαετία του 1830 σηματοδότησε την εφεύρεση ενός ηλεκτρικού οχήματος, το οποίο αναπτύχθηκε από την Σκωτσέζος εφευρέτης – Robert Anderson από τη Σκωτία. Το γεγονός ότι αυτό το αργό όχημα που τροφοδοτείται από μη επαναφορτιζόμενες πρωτογενή κύτταρα αποδείχθηκε ότι είναι ένα σημαντικό εμπόδιο στην προαγωγή της, όπως η βαριά συντήρηση ότι το όχημα αυτό απαιτείται κράτησε τους ανθρώπους μακριά από αυτό.

Πρώτο όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Τελικά, ο Karl Benz παρουσίασε το πρώτο όχημα που τροφοδοτείται από έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης, το 1885, και πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το κατά το επόμενο έτος. Εφεύρεση Benz ήταν τροφοδοτείται από έναν τετράχρονο κινητήρα βενζίνης κύκλο. Αυτοκινούμενο όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης! Δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι το πρώτο αυτοκίνητο όλων των εποχών; Ενώ πολλοί άνθρωποι θεωρούν εφεύρεση Benz ως το πρώτο αυτοκίνητο που εφευρέθηκε, άλλοι είναι της γνώμης ότι αυτό ήταν ένα τρίτροχο όχημα που σήμαινε ότι δεν ταιριάζει στον ορισμό του αυτοκινήτου. Τούτου λεχθέντος, η πρώτη καλή αυτοκίνητο αναπτύχθηκε μόνο το 1889.

Πρώτη τέσσερις τροχούς αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης

Η πίστωση για την εφεύρεση του πρώτου τροχοφόρων τέσσερις το όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης – κάτι που θα ταιριάζει ιδανικά στον ορισμό του αυτοκινήτου, πηγαίνει στο Gottlieb Daimler και ο Wilhelm Maybach. Το δίδυμο αυτό εφευρέθηκε τεσσάρων ταχύτητα του οχήματος μετάδοση το 1889. Είναι εξοπλισμένο με μία Daimler-Maybach μηχανή, η οποία αναπτύχθηκε από το δίδυμο οι ίδιοι το 1886. Η μηχανή ήταν ένα από τα πιο αξιόλογα εφευρέσεις της εποχής εκείνης, καθώς οδήγησε στην εφεύρεση του ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε αντίθεση με το παρελθόν επιχείρησε τροποποίηση των υφιστάμενων οχημάτων που κινούνται με ατμό και ηλεκτρισμό.

Εξασφαλιζόταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κεφάλαια της ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας – η εφεύρεση του αυτοκινήτου, με ιδιαίτερη έμφαση στο πότε ήταν η πρώτη φορά που το αυτοκίνητο και ο οποίος το ανέπτυξε. Τούτου λεχθέντος, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε διαφορετικές πηγές δίνουν διαφορετικές απαντήσεις. Ενώ ορισμένες πηγές θα έλεγα ότι ήταν ο Karl Benz, άλλοι δίνουν την πίστωση για Nicolas-Joseph Cugnot. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει σημασία είναι ο ορισμός που να λαμβάνει υπόψη, και πηγαίνει με αυτό, η πίστωση είναι ο εφευρέτης του πρώτου αυτοκινήτου πηγαίνει σε κανέναν, εκτός από το δίδυμο του Gottlieb Daimler και ο Wilhelm Maybach.

Πώς λειτουργεί ένα MP3 Player εργασίας;
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της τεχνολογίας MP3
Ηλιοροφή Vs. Ηλιοροφή
Χρωματιστά Wax αυτοκινήτου
Μπαταρία Terminal Διάβρωση
Διαρροή Αντιψυκτικό
Καθαρισμός δεξαμενής καυσίμου – Καθαρισμός ρεζερβουάρ βενζίνης
Ποιες είναι. SHN Αρχεία
Όταν για να αντικαταστήσει μπαταρία αυτοκινήτου
Επείγουσα Επισκευή φρένων
Καλύτερη οικογενειακό αυτοκίνητο 2012

Leave a Reply