Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου

Μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν αυτοκίνητα τα οποία διαθέτουν την εκπληκτική ικανότητα να ρολόι ταχύτητα των 200 μίλι/ώρα σήμερα, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα η ίδια. Εγγραφές δείχνουν ότι αρκετά μοντέλα αυτοκινήτων υπήρχαν ακόμη και πριν από το μικρόβιο της προηγμένης τεχνολογίας κομμάτι του κόσμου του αυτοκινήτου. Αν δεν ήταν τόσο προχωρημένη όπως και τα αυτοκίνητα του σήμερα, που θεωρήθηκαν τα θαύματα της μηχανικής της εποχής εκείνης. Ενώ το πρώτο αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης εφευρέθηκε το 1885, το πρώτο αυτοκίνητο με ατμομηχανή εφευρέθηκε τον τρόπο πριν από το 1672. Αυτό μπορεί να φαίνεται να είναι λίγο συγκεχυμένη, και ως εκ τούτου πρέπει κανείς να κατανοήσει την έννοια του αυτοκινήτου, προκειμένου να καθοριστεί ποια ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που έγινε ποτέ πριν από τη μετάβαση για να μάθετε πότε και πού ήταν το πρώτο αυτοκίνητο εφευρέθηκε.

Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που έγινε ποτέ;

Οι πολλοί ορισμοί του «αυτοκίνητο» καθιστά δύσκολο να εξακριβωθεί ως προς το ποιος πρέπει να είναι διαπιστευμένος για την εφεύρεση του αυτοκινήτου. Σε γενικές γραμμές, ένα αυτοκίνητο είναι ένα όχημα με κινητήρα συνήθως χαρακτηρίζεται από τέσσερις τροχούς και κινείται από κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αυτό, όμως, δεν λύνει το πρόβλημα αρκετά, όπως επίσης να υπάρχουν αυτοκίνητα που κινούνται με ατμό και ηλεκτρισμό.

Το πιο σημαντικό, τα οχήματα που είχαν εφευρεθεί στις αρχές της περιόδου είχε τρεις τροχούς, σε αντίθεση με τις σύγχρονες ομολόγους τους με τέσσερις τροχούς. Όλα αυτά καθιστούν την επικρατούσα σύγχυση σχετικά με το ποιος εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο. Μπορεί ένα ατμοκίνητο αυτοκίνητο πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι ο πρώτος που εφηύρε το αυτοκίνητο; Θα πρέπει να εξαιρεθούν τα αυτοκίνητα με τρεις τροχούς από τη λίστα; Αυτά είναι μερικά ερωτήματα που θα προσθέσει στο δίλημμα ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσει όταν προσπαθώ να καταλάβω που ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που έγινε ποτέ. Για να κάνει τα πράγματα εύκολα, είναι σε καλύτερη θέση να διαχωρίσει έναν τύπο αυτοκινήτου και από την άλλη να καταλήξει σε μια λίστα με πρώτα αυτοκίνητα σύμφωνα με τους διαφορετικούς τύπους.

Πρώτη Επινοηθείσα αυτοκινήτου στον κόσμο: Διαφορετικές κατηγορίες

Το 1672, ο Ferdinand Verbiest – ένας Φλαμανδός Ιησουίτης ιεραπόστολος στην Κίνα, έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ένα ατμοκίνητο αυτοκίνητο παιχνίδι για τη συνέχεια κινέζος αυτοκράτορας. Παρά το γεγονός ότι, αυτό το αυτοκίνητο δεν προορίζεται για μεταφορά ανθρώπων, αυτό δεν πάει κάτω στην ιστορία ως το πρώτο αυτοκίνητο που έγινε ποτέ. Προσθέστε την έννοια της ανθρώπινης μεταφορά με τα κριτήρια, και η πίστωση για την εφεύρεση του πρώτου αυτοκινήτου πηγαίνει στο Γάλλος εφευρέτης – Nicolas-Joseph Cugnot για την εφεύρεση του αυτοκινούμενο όχημα για τη χρήση του γαλλικού στρατού το 1769. Το 1789, Oliver Evans πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ατμοκίνητα αμφίβιο όχημα του, το οποίο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο εφευρέθηκε στην Αμερική. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έκαναν είσοδο στην αρένα των αυτοκινήτων το 1830, αλλά το υψηλό κόστος που συνεπάγεται για την κατασκευή και τη διατήρηση τους αποδείχθηκε να είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας και αυτά τα αυτοκίνητα δεν κατάφερε να επιβιώσει στην αγορά.

Το 1885, ο Γερμανός εφευρέτης – Karl Benz δημιούργησε μια επανάσταση στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας επινοώντας πρώτο αυτοκίνητο που κινείται με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Το επόμενο έτος, πήρε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεσή του, κάτω από το όνομα της εταιρείας του – Benz & Cie Το τρίτροχο αυτοκίνητο με ένα τετράχρονο βενζινοκινητήρα ξεκίνησε στην αγορά, τρία χρόνια μετά την εφεύρεσή του, το 1888, και ως εκ τούτου Karl Benz πήγε κάτω στην ιστορία ως ο Γερμανός εφευρέτης, ο οποίος εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο. Με τρεις τροχούς αυτοκίνητο στην αγορά, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για το αυτοκίνητο τέσσερις τροχούς για να ακολουθήσει το κοστούμι.

Το πρώτο τετράτροχο αυτοκίνητο εφευρέθηκε από το δίδυμο του Gottlieb Daimler και ο Wilhelm Maybach το 1889. Το δίδυμο κεφαλαιοποιούνται σε προηγούμενες εφεύρεση τους – η Daimler-Maybach κινητήρα, να εισαγάγει το πρώτο τετράτροχο αυτοκίνητο στον κόσμο. Ως τεχνολογική εξέλιξη εισήλθε στην αρένα αυτοκίνητο, έννοιες που μέχρι τότε ήταν στο χαρτί άρχισε να υλοποιεί. Το 1933, ο Rudolf Diesel εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο βιοντίζελ, και πήρε το όνομά της Citroën Rosalie. Το πρώτο ηλιακό αυτοκίνητο εφευρέθηκε από τον William G. Cobb, ο εφευρέτης για την General Motors, το 1955, και αυτό ακολουθήθηκε από την εφεύρεση της πρώτης ηλιακό αυτοκίνητο που διευκόλυνε τη μεταφορά ανθρώπων από τη Διεθνή Εταιρεία Rectifier το 1958.

Αυτό ήταν σύντομες πληροφορίες σχετικά με το πού και πότε ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που εφευρέθηκε, με ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε τύπο αυτοκινήτου. Στο τέλος της ημέρας, το ερώτημα – που εφηύρε το αυτοκίνητο είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω σε μία μόνο λέξη ή μια φράση. Εάν πάρετε τα μοντέλα αυτοκινήτων ατμού υπόψη, το πρώτο αυτοκίνητο που έγινε ποτέ ήταν το αυτοκίνητο ατμού χτίστηκε από τον Ferdinand Verbiest, αλλά αν πάρετε μόνο το βενζινοκίνητο μοντέλα υπόψη, η διάκριση της ύπαρξης το πρώτο αυτοκίνητο πηγαίνει με το αυτοκίνητο εφευρέθηκε από τον Karl Benz το 1885.

Αποκατάσταση προβολέων φακού
Αυτοκίνητο ρυμούλκησης
Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού
Συμβουλές για Αυξητική αυτοκινήτου
Lamborghini Ιστορία
Ταχύμετρο δεν λειτουργούν σωστά
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Paint το αυτοκίνητό σας στο σπίτι
Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα του Φτηνές φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Εναέρια Εγκατάσταση DVD Player
Αυτοκίνητο Υπερθέρμανση Αιτίες

Leave a Reply