Πόσο κοστίζει να Paint a Car

Παράγοντες που εξετάζουν για Ζωγραφική Αυτοκινήτων

Αξιόπιστη κατάστημα
Υλικά που χρησιμοποιούνται & equipement
Ώρες εργασίας που επενδύονται
Ποιότητα της βαφής που χρησιμοποιείται

Μέση Τιμή
Ανάλογα με όλους αυτούς τους παράγοντες, το μέσο κόστος μπορεί να πέσει οπουδήποτε μεταξύ US $ 3000 έως US $ 5000.
Συνεργεία αυτοκινήτων που ειδικεύονται στη ζωγραφική αυτοκίνητο ξεκινήσει από το μηδέν, καθώς άμμος κάτω από το αρχικό χρώμα. Χρησιμοποιώντας τα ειδικά εργαλεία για να εφαρμόσετε ένα νέο παλτό του χρώματος σε συνδυασμό με διαφανή στρώματα για την προστασία, την μακροζωία του χρώματος μπορεί να επιβεβαιωθεί. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά βήματα, μέχρι να φτάσετε την ολοκλήρωση του εργασία χρωμάτων, το κόστος για να βάψετε το αυτοκίνητό σας θα εξαρτηθεί / αλλάξει οφείλονται σε αυτήν. Έτσι, για να μπορείτε να υπολογίσετε μια πρόχειρη εκτίμηση για το πόσο κοστίζει για να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο, ας πάμε πάνω από όλες τις μεταβλητές, ένα κάθε φορά.

Μέσο κόστος για Ζωγραφική Αυτοκινήτων

Το μέγεθος του οχήματος, την ποιότητα των χρωμάτων, αφή-up ή πλήρη εργασία χρωμάτων, νέο χρώμα, τον αριθμό των στρωμάτων χρώματος, κ.λπ. όλα πρέπει να συνυπολογιστούν για να κατανοήσουν το πραγματικό κόστος εργασία χρωμάτων. Η πρώτη σας πληρωμή πρέπει διαφορετικές βαφεία που είναι αξιόπιστες και / ή έχουν λάβει άδεια για να πάρει την εκτίμηση.

Διαδικασία της ζωγραφικής Αυτοκινήτων
Μια καλή εργασία χρωμάτων θα απαιτήσει all-inclusive προετοιμασία, ακριβά υλικά και εξειδικευμένες δεξιότητες (εργαζόμενοι). Ως εκ τούτου, η ποιότητα της εργασίας (ανάλογα με το βαφείο που θα επιλέξετε) και το χρονικό διάστημα που έχουν τεθεί σε ζωγραφική θα είναι κύρια ανησυχία μας. Το όχημα παίρνει πλένονται, στη συνέχεια, να πάρει τα μέρη τριφτεί κάτω και στη συνέχεια το χρώμιο και τα παράθυρα πρέπει να αφαιρεθούν. Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα σκευάσματα, η πρώτη άχρωμο αστάρι παίρνει ζωγραφισμένο πάνω. Αυτό γίνεται για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του χρώματος του αυτοκινήτου σας.

Η έγχρωμη βαφή πηγαίνει στην επόμενη με πιστόλια ψεκασμού και στο τέλος, ένα διαφανές κάλυμμα για την προστασία εφαρμόζεται. Η σειρά και ο αριθμός των στρώσεων θα εξαρτάται από το γκαράζ που θα επιλέξετε. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το πόσο είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε για αυτό. Τώρα, αν ψάχνετε για το χρώμα αφή-up, τότε όλοι αυτοί οι παράγοντες δεν θα μπαίνουν στο παιχνίδι. Αλλά βασικά, οι τιμές χρώματος μπορούν να πέσουν μεταξύ US $ 100 σε US $ 5.000. Και πάλι, αυτή η περιοχή εξαρτάται από τον τύπο του χρησιμοποιούμενου χρώματος.

Υλικών που χρησιμοποιούνται
Μαζί με τα έξοδα εργασίας, η εκτίμηση θα περιλαμβάνει διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται. Εάν έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο για να ζωγραφίσει το αυτοκίνητο με το δικό σας, θα χρειαστείτε κάποια εξειδικευμένα εργαλεία (πιστόλι, καλύμματα για τα παράθυρα και χρώμιο) να κάνει τη δουλειά. Όπως συζητήσαμε νωρίτερα ότι τα στρώματα του χρώματος / παλτά απαιτείται, οποιοδήποτε σύνολο των καλών υλικών θα έρθει μεταξύ US $ 1.000 σε 1.500 δολάρια ΗΠΑ. Και ακριβώς όπως όλα τα άλλα, οι τιμές αυτές είναι υποκειμενικές να αλλάξει ανάλογα με την ποιότητα. Αν επιλέξετε για top-of-the-line τα χρώματα βαφής για το αυτοκίνητο, το κόστος μπορεί να πάει πάνω από US $ 5.000.

Έτσι, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε το αυτοκίνητό σας σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο με ειδικευμένους εργαζόμενους, οι οποίοι γνωρίζουν τι κάνουν. Α, και κάτι ακόμα. Εάν σχεδιάζετε για την επιλογή κάθε αποχρώσεις του κόκκινου, οι τιμές θα είναι σίγουρα ανεβαίνουν. Συμπεριλάβετε τη συσκευή αυτή με το μέγεθος του αυτοκινήτου σας και τα υλικά, και μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς πηγαίνει πίσω ζωγραφική μόνο ένα αυτοκίνητο.

Χρώμα που χρησιμοποιείται
Μιλήσαμε για το γεγονός ότι το είδος της βαφής που θα χρησιμοποιηθεί ως θα κάνει μια τεράστια διαφορά στην εμφάνιση του τελικού. Αλλά τι σημαίνει αυτό για να επιλέξετε έναν «τύπο» του χρώματος; Ανάλογα με το τι οι μεταλλικές ιδιότητες, σκιά, σχήμα, και να τελειώσει το αυτοκίνητό σας έχει αυτή τη στιγμή, το χρώμα μπορεί να επιλεγεί. Οι επιλογές σας είναι –

Σμάλτο Paint (US $ 50 ανά γαλόνι και μετά)
Με βάση το νερό χρώμα (US $ 120 ανά γαλόνι και μετά)
Urethane με βάση το χρώμα (US $ 80 ανά γαλόνι και μετά)
Ακρυλικό χρώμα Λάκα (US $ 40 ανά γαλόνι και μετά)

Ανάμεσα σε αυτά τα χρώματα, υπάρχουν διάφορες μάρκες. Αυτός είναι ο λόγος, η επιλογή του σωστού μάρκα είναι σημαντική επίσης. Δεν θέλετε να κολλήσει με την αγορά φθηνά χρώμα και καταλήγουν να καταστρέφουν το φινίρισμα του αυτοκινήτου σας. Έτσι, είναι έξυπνος, να ζητούν συμβουλές από έμπειρους μηχανικούς αυτοκινήτων και θα είστε ασφαλείς.

Το κόστος εργασίας
Τώρα αυτό ένας παράγοντας που δεν μπορεί ποτέ να εκτιμηθεί με ακρίβεια. Προφανώς, λόγω της ποιότητας της εργασίας και την περιοχή που θα επιλέξετε ή να ζούμε, δεν μπορείτε να δώσετε μια σταθερή τιμή. Ωστόσο, για τις γρήγορες εργασίες βαφής, θα μπορούσε να αναμένει το κόστος να είναι κάτω από 500 δολάρια ΗΠΑ, καθώς δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε προετοιμασία γίνεται και η εφαρμογή της βαφής αυτοκινήτων δεν θα είναι τέλειο. Και τα περισσότερα καταστήματα χρωμάτων τείνουν να χρεώσει την όλη διαδικασία της προετοιμασίας, μέχρι την ολοκλήρωση μεταξύ US $ 2.000 έως $ 3.000 ΗΠΑ στην εργασία.

Ανάλογα με την ποιότητα της εργασίας και το μέγεθος του οχήματος, το κόστος της εργασίας παίρνει υπολογίζεται. Τώρα, αν θέλετε να πάτε για την πιο πάνω κόστος εργασίας τέλος, θα μπορούσε να αναμένει το κόστος να αγγίξει ή να πάτε πάνω από US $ 5.000. Όμως, οι τιμές αυτές είναι υποκειμενικές την οποία βαφείο που θα επιλέξετε. Ανάλογα με το ποσό των χρημάτων, είστε πρόθυμοι να δαπανήσουν, θα πάρετε το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ποιότητα της εργασίας.

Τελικό Κόστος
Ενώ συνδυάζοντας εργασία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, θα πρέπει να περιμένετε ένα μέσο εργασία χρωμάτων να είναι μεταξύ των ΗΠΑ $ 3.000 σε US $ 5.000. Θυμηθείτε, όλοι οι παράγοντες / στοιχεία που μίλησε για όλο το άρθρο, θα πρέπει να συμπεριληφθούν επίσης. Τώρα, όσον αφορά την ζωγραφική του αυτοκινήτου από τον εαυτό σας ανησυχεί (για να σώσει κάποια χρήματα), που στην πραγματικότητα θα καταλήξετε ξοδεύουν περισσότερα για τα υλικά όπως το πιστόλι, γυαλόχαρτο, καλύμματα για τα παράθυρα και χρώμιο, και κυρίως χρώμα. Θα πρέπει να επενδύουν περισσότερο χρόνο στη ζωγραφική τον εαυτό σας στο αυτοκίνητο, αντί να έχουν ό, τι γίνεται για σας. Έτσι, η επιλογή είναι δική σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο και χρήμα από την εργασία για το έργο με δική σας ή να πάρετε τη δουλειά που έχει γίνει από τους επαγγελματίες σε προσιτή ποσό.

Θυμηθείτε να επισκεφθείτε όσες γκαράζ και καταστήματα χρωμάτων πριν κάνετε την τελική απόφαση. Να είστε βέβαιος να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την προετοιμασία, το κόστος εργασίας και τα στρώματα της επικάλυψης. Στο τέλος, θα είναι ο μοναδικός παράγοντας που καθορίζει το κόστος, επειδή θα πρέπει να κάνει την τελική κλήση.

Οδηγίες αντικατάσταση καλοριφέρ
Chrome σπρέι βαφής
Κεραμικά Τακάκια
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Car αφαίρεση σκουριάς
Προβλήματα ρυθμιστή πίεσης καυσίμου
Πώς να Αποσύνδεση της μπαταρίας αυτοκινήτου
Κράμα Vs. Τροχοί Χάλυβα
Πώς να Paint Φλόγες
Έπιπλα Ζωγραφική Spray
Πώς να καθορίσει ένα σκασμένο λάστιχο

Leave a Reply