Πόσο συχνά να κάνει μια εκροή ψυκτικού

Μερικές φορές, ένα ψυκτικό ορίζεται ως «ένα παράγοντα (υγρό ή αέριο) που κάνει τη δουλειά της μεταφοράς θερμότητας από το ένα αντικείμενο στο άλλο». Σε αυτοκίνητα, ένα ψυκτικό υγρό που είναι υπό την μορφή ενός μίγματος από νερό, λάδι και κάποιες άλλες χημικές ουσίες αντιψυκτικά, αφαιρεί τη θερμότητα από την εσωτερική καύση και διατηρεί κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας του αυτοκινήτου. Το ψυκτικό ξεπλύνετε έτσι, αναφέρεται στην έκπλυση και αντικατάσταση του ψυκτικού από το ψυγείο του αυτοκινήτου.

Πόσο συχνά και γιατί Ρουαγιάλ;

Πριν προχωρήσουμε στην εκροή ψυκτικού συχνότητα, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί το ψυκτικό πρέπει να ξεπλυθεί στην πρώτη θέση. Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους αρχή ένα ψυκτικό πρέπει να ξεπλυθεί από καιρό σε καιρό. Τα περισσότερα από τα ψυκτικά αυτοκινήτων αποτελούνται από νερό και το λάδι. Σε μια τέτοια κατάσταση, το επίπεδο ρΗ του ψυκτικού διατηρείται, αλλά κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, η βασική-όξινη ισορροπία του ψυκτικού που ιδανικά θα πρέπει να είναι ίση αρχίζουν να αλλάζουν. Εάν το επίπεδο είναι πιο όξινη, τότε τα εξαρτήματα αυτοκινήτων θα μπορούσε να πάρει και εάν διαβρωμένων, είναι βασική, θα υπάρξουν σοβαρές αποθέσεις εντός των τμημάτων αυτοκινήτων. Η συγκέντρωση του ψυκτικού υγρού είναι άλλο ένα θέμα που κανείς δεν πρέπει να ανησυχούν. Εξαιτίας της χρήσης, η συγκέντρωση ψυκτικού μέσου εντός των τμημάτων αυτοκινήτων επιδεινώνεται, και το αυτοκίνητο αρχίζει να ζεσταθεί συχνά.

Μόλυνση του ψυκτικού υγρού είναι μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση, και αυτό μπορεί να βλάψει την υγεία δραστικά του αυτοκινήτου. Ενώ κατά τη χρήση, ένα ψυκτικό μπορεί να έχει μολυνθεί από διάφορους παράγοντες, όπως μεταλλικά ρινίσματα, tramp έλαιο, τα άλατα, ακόμα και βακτήρια. Σε γενικές γραμμές, η συχνή και έγκαιρη αλλαγή του ψυκτικού υγρού διαδραματίζει έναν πολύ καθοριστικό ρόλο η διατήρηση της απόδοσης του αυτοκινήτου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αντικατάσταση του ψυκτικού υγρού θα μπορούσε να αποδειχθεί λίγο δαπανηρή, αλλά αν δούμε την καλή πλευρά, έξαψη του ψυκτικού υγρού σε ένα τακτά χρονικά διαστήματα, αποδεικνύεται ευεργετική όσον αφορά την απόσταση σε μίλια του κινητήρα, μείωση των επιβλαβών εκπομπών και, επίσης, στην αποφυγή αυτοκίνητο επισκευές.

Πόσο συχνά να κάνετε μια εκροή ψυκτικού;

Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν προτού να αποφασίσετε τη συχνότητα με την οποία θα έχετε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το ψυκτικό υγρό. Μερικά εξέχοντα αυτά πηγαίνουν ως εξής …

Μέγεθος της μηχανής
Συνολικός αριθμός των μιλίων που έχουν ολοκληρωθεί
Κλίμα (αφορά αντιψυκτικό)
Ηλικία της τρέχουσας ψυκτικού
Τύπος ψυκτικού
Συστάσεις από τους κατασκευαστές (του αυτοκινήτου καθώς και του ψυκτικού υγρού)

Κατά μέσο όρο, κατασκευάζει αυτοκίνητα και ψυκτικά μέσα, θα συστήσει ένα ορισμένο αριθμό των μιλίων ως ένα διάστημα πριν από ένα αλλάζει το ψυκτικό. Εάν χρησιμοποιείτε το όχημα ως όχημα δημοσίας χρήσεως (όπως ένα ταξί ή φορτηγό), τότε η συχνότητα του ξεπλύματος του ψυκτικού θα είναι προφανώς περισσότερο.

Υπάρχουν 3 τύποι των ψυκτικών που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, δηλαδή, πράσινο αντιψυκτικό, OAT με βάση εκτεταμένη ψυκτικά ζωή, και Hybrid OAT με βάση ψυκτικά. Και οι τρεις ψυκτικά έχουν διαφορετική φύση καθώς επίσης και διαφορετικά μοτίβα έξαψη. Η Πράσινη ψυκτικά Αντιψυκτικό ήταν σχεδόν καθολική χρήση ψυκτικών πριν από την εισαγωγή των ψυκτικών εκτεταμένη διάρκεια ζωής. Κατασκευές συστήσει μια εκροή ψυκτικού μετά από κάθε 30.000 μίλια. OAT με βάση εκτεταμένη ψυκτικά ζωή περιλαμβάνει ορισμένα οργανικά οξέα και είναι συνήθως βαμμένα. These ψυκτικά πρόκειται να αλλάξει μία φορά κάθε πέντε χρόνια ή μετά από 150.000 μίλια. Το υβριδικό ΟΑΤ βασίζεται ψυκτικού είναι μια παραλλαγή της κανονικής ψυκτικού ΟΑΤ, και πρόκειται να αλλάξει μετά την ίδια χρονική διάρκεια όπως αυτή που βασίζεται της ΟΑΤ. Η ειδικότητα ενός τέτοιου ψυκτικού είναι ότι περιέχει πυριτικά, που παρέχει προστασία σε επιφάνειες αλουμινίου.

Έτσι, η καλύτερη λύση είναι να συμβουλευτείτε έναν μηχανικό αυτοκινήτων, καθώς και τους κατασκευαστές του ψυκτικού υγρού. Η γνώμη μου είναι ότι, θα πρέπει να ελέγχει περιοδικά το ψυκτικό υγρό και τη θερμοκρασία του κινητήρα του αυτοκινήτου και του ψυγείου για να εξασφαλίσει ότι το ψυκτικό είναι σε καλή κατάσταση.

Best MP3 Player Κριτικές
Σπρέι βαφής για πλαστικά
Πώς να Bleed Φρένα
Υπερθέρμανση αυτοκινήτου
Καθαρισμός δεξαμενής καυσίμου – Καθαρισμός ρεζερβουάρ βενζίνης
Ερωτήσεις Auto Επισκευή
Car Wax Αξιολόγηση: Top 10 Best Κεριά αυτοκινήτου
Αντιμετώπιση προβλημάτων αυτοκινήτου
Φθηνότερη New Car
Αυτοκίνητο σύστημα εξάτμισης
Audio Books

Leave a Reply