Πώς για αντικατάσταση των αρθρώσεων μπάλα

Ανάρτηση ενός αυτοκινήτου συγκρατείται με σφαιρικές αρθρώσεις της. Εξασφαλίζουν ότι η σύνδεση μεταξύ του τιμονιού και των εμπρόσθιων τροχών διατηρούνται. Εμπρός ανάρτησης ενός αυτοκινήτου έχει κανονικά τέσσερις αρθρώσεις μπάλα, δύο σε κάθε τροχό – ένα ανώτερο και ένα κατώτερο κοινό. Θα χρειάζονται αντικατάσταση μετά το αυτοκίνητο έχει ολοκληρωθεί περίπου 80.000 έως 150.000 χιλιόμετρα. Βρωμιά, η έλλειψη των λιπαντικών και συνεχή φθορά, επηρεάζουν αυτές τις αρθρώσεις και τους καθιστούν αναποτελεσματικά. Αν διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό διεύθυνσης περιοδεία είναι ασταθής, ή το αυτοκίνητό σας κουνήματα κατά την οδήγηση, ή να ακούσετε οποιοδήποτε θόρυβο που προέρχεται από τους εμπρός τροχούς, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι οι αρθρώσεις μπάλα στην ανάγκη της αντικατάστασης αυτοκινήτων.

Υλικά που απαιτούνται για την αντικατάσταση των αρθρώσεων μπάλα
Θα απαιτήσει τα ακόλουθα υλικά για μπάλα κοινή προσπάθεια αντικατάστασης σας:
Μια αντλία γράσου
Μια υποδοχή
Ένα τουρσί πιρούνι ή το ίσιωμα ράβδο
Σύρμα
Μια μηχανή τρυπάνι
Ένα ροπόκλειδο
Ένα σφυρί

Αντικατάσταση μπάλα αρθρώσεις
Μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα την πραγματική μπάλα κοινή διαδικασία αντικατάστασης ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:
Θα πρέπει να προετοιμάσει χώρο εργασίας σας και ανακαλύψτε μια επίπεδη, σκληρή και κατά προτίμηση από σκυρόδεμα επιφάνεια για να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας. Μόλις γίνει αυτό, να αυξήσει το αυτοκίνητό σας από το μέτωπο, χρησιμοποιώντας ένα γρύλο.
Θα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε αυτό, αν μπορείτε να πάρετε εμπρός τροχούς σου. Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε το φρένο και ανάρτησης του αυτοκινήτου σας. Όταν αφαιρέσετε τα φρένα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κολλήσει τα σωστά σε ένα καλώδιο και μην τους αφήσουμε να κουνιέμαι στον αέρα.
Αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει ανάρτηση McPherson, θα έχει μόνο ένα σφαιρική άρθρωση, το χαμηλότερο. Μόλις το διαχωρισμό του γόνατο, θα μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση το κοινό μπάλα.
Βγάλτε την ασφαλιστική περόνη, και χαλαρώστε το παξιμάδι πυργοειδές, ένα μεγάλο παξιμάδι στο κάτω μέρος με το κεφάλι του να μοιάζουν με ένα στέμμα. Και πάλι, αν το αυτοκίνητό σας διαθέτει ανάρτηση McPherson, απλά τραβήξτε προς τα έξω το μπουλόνι.
Στη συνέχεια, αφαιρέστε την από κοινού μπάλα, χαλαρώνοντας το παξιμάδι του. Να είστε προσεκτικοί, καθώς αυτό παξιμάδι είναι εξαιρετικά σφιχτή και θα απαιτήσει ένα ίσιωμα ράβδο ή ένα τουρσί πιρούνι για να βγούμε. Δεδομένου ότι δεν έχετε αφαιρέσει το πυργοειδές παξιμάδι, η σφαιρική άρθρωση δεν θα πέσουν κατευθείαν στα πόδια σας.
Τώρα, χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα τρυπάνι, αφαιρέστε προσεκτικά όλα τα καρφιά γύρω από την άρθρωση μπάλα, και σιγά-σιγά βγαίνουν έξω.
Αφού έχετε αφαιρέσει το παλιό κοινό, θα πρέπει να το αντικαταστήσει με ένα νέο. Πάρτε τη νέα σφαιρική άρθρωση και σπρώξτε το στη θέση του μέσα από την τρύπα άρθρωση του συστήματος διεύθυνσης.
Βιδώστε τη σφαιρική άρθρωση στο χώρο της χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που συνιστώνται ή το ένα είναι που παρέχονται από τον κατασκευαστή μαζί με το νέο κοινό.
Σφίξτε τις βίδες, χρησιμοποιώντας μία ροπή, πολύ σκληρά καθώς είναι σημαντικό ότι η νέα σφαιρική άρθρωση δεν μετακινείται μακριά από τη θέση του. Στερεώστε τη νέα τοποθέτηση λίπος και να προσθέσετε κάποια επιπλέον λίπος στην Ολομέλεια, ώστε να εξασφαλίζεται επαρκής λιπαντικό.
Τοποθετήστε τα συστατικά στοιχεία φρένων και ανάρτησης που έχετε απομακρυνθεί νωρίτερα. Βάλτε τους τροχούς πίσω, χαμηλώστε το αυτοκίνητό σας και τον εαυτό σας ελαφρύ κτύπημα στην πλάτη. Μπορείτε να αντικατασταθούν παλαιές κοινές μπάλα σας με ένα καινούργιο!

Μπάλα κοινή κόστος αντικατάστασης

Εάν αισθάνεστε όπως το κάνετε εσείς, τότε βασικό υλικό κόστος σας θα έρθει σε περίπου US $ 500 έως US $ 600 για όλες τις τέσσερις αρθρώσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να διαθέσετε την προσπάθεια, και πηγαίνετε σε έναν μηχανικό, το κόστος αντικατάστασης για όλες σας τις τέσσερις αρθρώσεις θα εκτιναχθεί σε περίπου US $ 800 έως US $ 1100, ανάλογα με το αυτοκίνητό σας.

Μπάλα Κοινή Συμβουλές αντικατάσταση
Τα παρακάτω είναι μερικές συμβουλές κοινού μπάλα αντικατάστασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας:
Πάντα αναφέρομαι σε ένα εγχειρίδιο συντήρησης, ενώ αντικατάσταση αρθρώσεων μπάλα. Τηρείτε όλες τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες που μπορεί να είναι μοναδική για το όχημά σας.
Όταν σηκώσετε το όχημα, είναι καλύτερο να κλειδώσει τη λαβή του τιμονιού. Αυτό θέτει το τιμόνι στην καλύτερη θέση για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας χωρίς κανένα εμπόδιο
Στην περίπτωση της από κοινού μπάλα που συνδέονται με το σκέλος ελέγχου, τότε θα πρέπει να αντικατασταθεί ολόκληρο το συγκρότημα βραχίονα ελέγχου, ενώ την αντικατάσταση του σφαιρικού συνδέσμου.
Μόλις έχετε αντικαταστήσει την από κοινού μπάλα, είναι πάντα καλύτερο να πάρει το όχημά σας ευθυγραμμίζονται με έναν επαγγελματία.
Πάντα να χρησιμοποιείτε πρότυπο και τα προϊόντα που κατασκευάζονται εταιρεία. Μην προσπαθήσετε να αγοράζουν μη-τυποποιημένο υλικό που μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορά στο μέγεθος των τμημάτων.

Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει βοηθήσει να καταλάβετε τη διαδικασία της αντικατάστασης αρθρώσεων μπάλα. Αντικατάσταση αυτούς τους συνδέσμους είναι εύκολο, αλλά χρονοβόρο. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αρκετό χρόνο κατά μέρος για να γίνει αυτό.

Πιο αξιόπιστες μάρκες αυτοκινήτων
Συμβουλές Ζωγραφική Spray και Τεχνικές
Πώς να φορτίσετε την μπαταρία αυτοκινήτων
Best φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD
Πώς να ανοίξετε ένα Stuck κουκούλα αυτοκινήτου
Βαθμολογίες ελαστικών: Βαθμολογία ταχύτητας και δείκτη φορτίου
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Driverless αυτοκινήτου
Θόρυβοι αυτοκινήτου και τι σημαίνουν
Αγοράζοντας Συμβουλές για Φορητό DVD Player
Αυτοκίνητα Αυτό Θέση 7

Leave a Reply